afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آوكادو را با برش طولي از وسط نصف كنيد و هسته آن را در بياوريد. گوشت آوكادو را با قاشق بتراشيد، به طوري كه پوست خالي شود ولي سوراخ نشود... مواد لازم (جهت 6نفر) آوکادو رسیده 3عدد میگو پخته شده 6عدد کرفس با برگ نازک 2ساقه کاهوپیچ 1عدد هویج پخته 1عدد مایونز نیم پیمانه فلفل قرمز یا سبز تند 2عدد لیمو 2عدد سرکه 2قاشق روغن سالاد 3قاشق نمک فلفل به میزان لازم طرز تهيه : ليمو را آب بگيريد. آوكادو را با برش طولی از وسط نصف كنيد و هسته آن را در بياوريد. گوشت آوكادو را با قاشق بتراشيد، به طوری كه پوست خالی شود ولی سوراخ نشود. آبليمو را روِی گوشت آوكادو بدهيد و كمی هم توی پوست بماليد تا رنگ آن تيره نشود(رنگ گوشت آوكادو زود بر می گردد) ميگو و كرفس و هويج را نخودی خورد كنيد و همراه با اندكی نمك و فلفل با مايونز و گوشت آوكادو مخلوط كنيد و توی پوست خالی آوكادو بريزيد. فلفل قرمز يا سبز را خرد كنيد 2-3 تكه روی هر پوست پر از سالاد بگذاريد. كاهو شسته وخشك كرده را رشته رشته كنيد و در ظرفی بريزيد و نمك و فلفل بپاشيد و روغن و سركه را روی آن بدهيد و زير و رو كنيد و سپس در 6 بشقاب سالاد خوری بكشيد و در هر ظرف يك نيمه آوكادوی پر از سالاد كنار كاهو بگذاريد و به عنوان غذای اول سر سفره بگذاريد. به جای ميگو ميتوان سينه مرغ يا ژامبون گاو يا سوسيس يا تخم مرغ سفت به كار برد. به جاي پوست آوكادو، سالاد را مي توان در بشقاب يا روي برگ كاهو ريخت. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده