Mani. 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فضای vector یافضای Bitmap کدامیک برای کار بر روی عکس ها قدیمی و رتوش کردن انها بهتره ؟ 1 لینک به دیدگاه
1 CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من یه سئوال در مورد وکتور ها دارم. بعضیاشون از این نوشته ها داره روش برای جلوگیری از کپی و این حرفا. چه حوری می شه اونا رو پاک کرد؟ :ws52: نشد دیگه .... نباید تو فتوشاپ بازشون کنی که این فایلهارو تو ایلاستراتور یا کورل دراو باز کن ... اونوقت میتونی جز به جز دستکاریشون کنی ... بعد بکشش تو فتوشاپ و استفاده کن:ws31: 1 لینک به دیدگاه
0 Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من یه سئوال در مورد وکتور ها دارم. بعضیاشون از این نوشته ها داره روش برای جلوگیری از کپی و این حرفا. چه حوری می شه اونا رو پاک کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
0 CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فضای vector یافضای Bitmap کدامیک برای کار بر روی عکس ها قدیمی و رتوش کردن انها بهتره ؟ در این مورد با نرم افزارهای پیکسلی دستتون بازتره لینک به دیدگاه
سوال
Mani.71فضای vector یافضای Bitmap کدامیک برای کار بر روی عکس ها قدیمی و رتوش کردن انها بهتره ؟
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده