afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمک ژاپنی خودش شور نیست ولی باعث می شود مزه تمام مواد داخل غذا به خوبی مشخص باشد و غذا خوشمزه تر شود ... مواد لازم : نودل ( پاستا ) 100 گرم فلفل دلمه ای رنگی ۲۵ گرم جوانه ماش ۲۵ گرم قارچ ۲۵ گرم هویج ۲۵ گرم کرفس ۲۵ گرم آب 5 لیوان سویا سس ۴ قاشق غذاخوری نمک ژاپنی ۵ قاشق غذاخوری آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : کرفسها را خلال می کنیم قارچ را هم ورقه می کنیم .مخلوط می کنیم . هویج را هم خلال می کنیم . سعی می کنیم همه سبزیجات را به یک اندازه خلال کنیم . جوانه ی ماش فلفل دلمه ای را هم به همان شکل خرد کرده و تمام سبزیجات را داخل ظرف ریخته روی حرارت می گذاریم با روغن تفت می دهیم . (می توان از روغن کانولا استفاده کرد ) . بعد سویا سس را اضافه می کنیم و نمک ژاپنی هم به مواد اضافه می کنیم (نمک ژاپنی خودش شور نیست ولی باعث می شود مزه تمام مواد داخل غذا به خوبی مشخص باشد و غذا خوشمزه تر شود )مواد را مخلوط کرده و آب اضافه می کنیم نشاسته ذرت یا آرد ذرت را داخل نصف لیوان آب حل می کنیم داخل مواد می ریزیم تا مایع سوپ را غلیظ کند .بعد می گذاریم سوپ جا بیفتد . 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ نمک ژاپنی چیه؟ میفروشن بیرون؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده