رفتن به مطلب

بررسي تاثير سيكل دما - زمان بر توزيع اندازه و مورفولوژي ذرات پودر آلومينيم توليد شده به روش samd


ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

SAMD روش نسبتا جديدي در توليد پودرهاي فلزي است كه در آن از هم پاشيدگي و تكه تكه شدن مذاب، در اثر انتقال انرژي سينتيك از پروانه همزن به مذاب از طريق يك ماده واسط جامد صورت مي پذيرد و پس از انجماد قطرات مذاب حاصل و جدا كردن ماده واسط، پودر فلزي به دست مي آيد. در تحقيق حاضر، مقدار مشخصي از پودر نمك طعام به مذاب آلومينيم اضافه شد و مخلوط در دماي مشخص براي مدت زمان معين هم زده شد تا قطرات فلزي به دست بيايند. سپس اين مخلوط در آب كوئنچ شد و در نتيجه قطرات فلزي به پودر تبديل شدند و نمك طعام در آب حل شد. پودر حاصل پس از جمع آوري، شستشو و خشك كردن تحت آزمايشهاي تعيين ابعاد ذرات به كمك اشعه ليزر و بررسيهاي ميكروسكوپ الكتروني روبشي قرار گرفت. در اين تحقيق تاثير سيكل دما - زمان مورد استفاده در هنگام همزدن مخلوط، بر اندازه و مورفولوژي پودر آلياژ Al-6wt%Si توليد شده از اين روش مورد بررسي قرار گرفته است. نتايج نشان مي دهند كه كرويترين ذرات پودري و حداقل اندازه متوسط ذرات آلومينيم با همزدن به مدت 5 دقيقه در 690 درجه سانتيگراد و سپس كوئنچ در آب به دست مي آيد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

×
×
  • اضافه کردن...