رفتن به مطلب

بررسي تاثير سيكل دما - زمان بر توزيع اندازه و مورفولوژي ذرات پودر آلومينيم توليد شده به روش samd


ارسال های توصیه شده

SAMD روش نسبتا جديدي در توليد پودرهاي فلزي است كه در آن از هم پاشيدگي و تكه تكه شدن مذاب، در اثر انتقال انرژي سينتيك از پروانه همزن به مذاب از طريق يك ماده واسط جامد صورت مي پذيرد و پس از انجماد قطرات مذاب حاصل و جدا كردن ماده واسط، پودر فلزي به دست مي آيد. در تحقيق حاضر، مقدار مشخصي از پودر نمك طعام به مذاب آلومينيم اضافه شد و مخلوط در دماي مشخص براي مدت زمان معين هم زده شد تا قطرات فلزي به دست بيايند. سپس اين مخلوط در آب كوئنچ شد و در نتيجه قطرات فلزي به پودر تبديل شدند و نمك طعام در آب حل شد. پودر حاصل پس از جمع آوري، شستشو و خشك كردن تحت آزمايشهاي تعيين ابعاد ذرات به كمك اشعه ليزر و بررسيهاي ميكروسكوپ الكتروني روبشي قرار گرفت. در اين تحقيق تاثير سيكل دما - زمان مورد استفاده در هنگام همزدن مخلوط، بر اندازه و مورفولوژي پودر آلياژ Al-6wt%Si توليد شده از اين روش مورد بررسي قرار گرفته است. نتايج نشان مي دهند كه كرويترين ذرات پودري و حداقل اندازه متوسط ذرات آلومينيم با همزدن به مدت 5 دقيقه در 690 درجه سانتيگراد و سپس كوئنچ در آب به دست مي آيد.

 

دانلود مقاله

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...