*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ روکش کردن سطوح فلزی با تفلون(ptfe) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
monireh92 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلام . من یک قطعه بوش مانند دارم که از رول یک ورق با روکش تفلون ptfe بدست اومده . در حالحاضر باید اون رو مهندسی معکوس کنیم ولی از این فرایند ( روکش تفلون ) و همینطور پیمانکارای مرتبط برای تولید اون هیچی نمیدونیم . اگر امکان داره راهنمایی کنید 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلام . من یک قطعه بوش مانند دارم که از رول یک ورق با روکش تفلون ptfe بدست اومده . در حالحاضر باید اون رو مهندسی معکوس کنیم ولی از این فرایند ( روکش تفلون ) و همینطور پیمانکارای مرتبط برای تولید اون هیچی نمیدونیم . اگر امکان داره راهنمایی کنید سلام درباره پیمان کار ها متأسفانه اطلاعاتی ندارم اما طبق اطلاع من فرآیندش به شکل زیره : برای روکش کردن سطح با تفلون، ابتدا نیاز به آماده سازی سطح است. برای آماده سازی سطح، از دستگاهی بنام Sand Blast استفاده میشود. این دستگاه دارای یک Hopper میباشد که درون آن از شن های مخصوصی ( به لحاظ اندازه) پر شده است. به تدریج که دانه های شنی از قیف به درون لولۀ افقی متصل به قیف نزول می کند، از پشت توسط یک کمپروسور تحت فشار زیاد هوا قرار گرفته و با زاویۀ مشخصی به سطح برخورد میکند. سطح را بسته به مورد کاربرد، به صورت صاف تا زبر آماده می کنند. Sa ، استاندارد آماده سازی سطح می باشد که با زیرنویس های عددی مختلفی همراه است. هرچه این عدد کوچکتر باشد، سطح صاف تر می باشد. مثلاَ سطحی با ¼Sa از سطحی با ½ Saاز نظر خلل و فرج، صاف تر می باشد. پس از اینکه سطح آماده شد، از یک ماده به عنوان پرایمر (Coupling agents) که خود در ساختارش دارای فلوئور می باشد، استفاده می شود. سپس تفلون را با روش ذوب سطحی ( Sintering) ( تف جوشی ) بر روی سطح می نشانند. برای چسباندن تفلون به سطح، معمولاَ سطح دارای زبری خاصی می باشد تا علاوه بر اتصالات شیمیایی و فیزیکی، اتصالات مکانیکی هم به کمک آید. *** نکتۀ ایمنی *** در دمای 250 درجۀ سانتیگراد، فلوئوروپلاستیکها، HF آزاد میکنند.دودهای تنفس شده شامل محصولات ناشی از تخریب و تجزیۀ فلوئوروپلاستیکها ممکن است نشانه های آنفلوآنزا مانندی را ایجاد کنند. این بیماری گاهی اوقات " تب دود پلیمری" نامیده می شود و شامل تب، سرفه و بیقراری می باشد. *دستگاه سندبلاست رو میشه از نمایشگاه هایی مثل "رنگ و رزین" خریداری کرد من شرکت های زیادی دیدم که تو نمایشگاه سال گذشته این دستگاه و دستگاه های مرتبط رو برای فروش گذاشته بودند. 2 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ افزایش کارایی و دوام تفلون با نانوذرات سیلیکا محققان آمریکایی با افزودن نانوذرات به پلیمر پلیتترا فلوراتیلن (تفلون) موفق شدند دوام آن را افزایش داده و روانسازی این پوشش را بهبود دهند. به گزارش سرویس فناوری ایسنا، امروزه بسیاری از مردم دنیا با پلیمر پلیتترا فلوراتیلن موسوم به تفلون آشنایی دارند. تفلون نام برندی است که توسط شرکت دوپونت برای این محصول در نظر گرفته شد. از این ماده به عنوان یک پوشش نچسب و ضد آب برای ادوات مختلف، از وسایل آشپزخانه گرفته تا سیلندرهای موتور و تجهیزات پزشکی استفاده میشود. اخیرا مهندسان دانشگاه آرکانزاس روشی یافتهاند که با استفاده از آن میتوان میزان چسبیدن این پلیمر را از آنچه که هست، کمتر کرد. این گروه تحقیقاتی لایه تفلون را با نانوذراتی ترکیب کردند که به عنوان روانساز مورد استفاده قرار میگیرد. با این کار میتوان امیدوار بود تا لایه بدست آمده عمر طولانیتر و کارایی بهتری داشته باشد. «مین زو» از محققان این پروژه میگوید: پلیتترا فلوراتیلن دنیای بزرگ و ترسناکی دارد، چیزی که ما درباره آن صحبت میکنیم یک فیلم نازک از این ماده است که بسیار آبگریز بوده و چیزی به آن نمیچسبد، در واقع این فیلم ضد آب است. روانسازهای جامد نظیر پلیتترا فلوراتیلن در حال رشد و گسترش هستند، زیرا این دسته از مواد، دمای بالا را به خوبی تحمل کرده و هزینه نگهداری اندکی دارند؛ همچنین نسبت به روانسازهای مایع تمیزتر هستند. این روانسازها در صنعت کاربرد وسیعی دارند، به خصوص در جاهایی که قسمتهای مکانیکی مختلف با هم در تماس بوده و به روی هم ساییده میشوند. در میان گزینههای موجود، پلیتترا فلوراتیلن جایگاه ویژهای دارد، زیرا این ماده دارای خاصیت خود روانسازی بوده که بوسیله آن امکان کاهش اصطکاک و مقاومت را در دماهای بالا فراهم میکند. این ماده سالهاست که به عنوان روانساز استفاده میشود، اما اخیرا پژوهشگران به فکر بهبود خاصیت روانسازی این ماده افتادند. برای این کار محققان از پرکننده نانوذرهای استفاده کردند که خستگی را در این پلیمر کاهش داده و طول عمر آن را افزایش میدهد. «زو» میگوید: این که بتوان یک پرکننده خوب برای فیلمهای پلیتترا فلوراتیلن پیدا کرد، یک مشکل بزرگ محسوب میشود؛ محققان مدتهاست که به دنبال چنین پرکنندهای بودهاند. «زو» و همکارانش دریافتند که سیلیکا گزینه مناسبی است، این گروه نانوذرات سیلیکا را در دو غلظت مختلف وارد پلیمر کردند و فیلم مورد نظر را روی فولاد قرار دادند. نتایج نشان داد که کارایی و عمر فیلم تفلون، افزایش محسوسی داشته است. منبع: ایسنا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده