رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

مقاله ای لاتین در مورد روغن سویا

Soybean Oil

Earl G. Hammond, Lawrence A. Johnson, Caiping Su, Tong Wang, and Pamela J. White

Iowa State University Ames, Iowa

 

این مقاله شامل عناوین زیر است:

مقدمه

ترکیب دانه های سویا

خواص فیزیکی روغن سویا

طبقه بندی

بازیابی نفت از دانه های سویا

ویژگی های روغن سویا و مصرف غذای استخراج شده با روش مختلف

مواد لازم پروتئین سویا

عملیات پردازش بیسیک

مواد و روش های جایگزین پالایش

COPRODUCTS و بهره برداری

مواد غذایی و با استفاده از محصولات BIOBASED روغن سویا

کیفیت اکسیداتیو روغن سویا

رژیم غذایی اسیدهای چرب و اثرات بهداشتی آنها

 

همچنین دارای شکل و نمودار مربوطه می باشد

منبع:http://www.noandishaan.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...