رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت دخترک شهرساز عزیز.. شماره 36

ارسال های توصیه شده

ای بابا اینجا چه خبره

اصلا مینا خانوم دقت کردی کسایی که از نظر رده تو سایت از تو مقامشون بالاتره یا هم ردیف خودتن هی دارن تو رو می کوبن(محمد خان و مدیرروابط عمومی تالار میدونم چی چی):vahidrk:

و کسایی که ردشون پایین تره ازت تعریف میکنن:w155:

ولی من می خوام حسابی بکوبمت:there: هه هه هه :w02:

این دخترک شهرساز خیلی نامرده :w821:(البته معلومه که نامرده چون دختره) یعنی بی مرامه همینجوری چندتا از پیامای منو پاک کرد اون هفته:w74:

ولی باید اعتراف کنم که خیلی قاطعیت داره:ws50: آخه اون روز چندتا از پیامای منو پاک کرد:icon_pf (12):

در کل خیلی دختره خشنیه :w13:آخه اون روز چندتا از پیامای منو الکی الکی پاک کرد:4564:

ولی خیلی مهربونه دلش مثه یه گنجشک میمونه آخه اون روز که چندتا از پیامای منو الکی الکی پاک کرد ازم عذرخواهی کرد

در ضمن خیلی مسئولیت پذیره:ws17: آخه اون روز به خاطر مسائل امنیتی پیامامو پاک کرد

در کل چرا پیامامو پاک کردی آخه چطور دلت اومد دلمو شکستی :ws27:من برم بخوافم:w165:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 76
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببه بببه به!!اینجا قراره آبجیم رو به چالش بکشیم!؟!؟!

خوب یه راست بریم سر اصل مطلب

مینایی یه دختری که به نظر من تو فضای مجازی کاملا شلوغ و شیطونه!!اما بیرون از نت به نظرم خیلی آرومه!در واقع انرژیش رو میاد تو نت تخلیه میکنه!واسه شلوغ بازی تو تاپیک یه نصفش کافیه!!!دشمن شماره یک اسپم ها البته تو تالار شهرسازیه!

مینا واقعا یه مدیر عالی و همکار هیلی هوب واسه من و تالارمون بوده و ایشاله که هست!اون موقعی که استفا داد من واسه جانشینیش نمیدونستم کی رو بزارم که محمد قبل عید مخش رو زد و دوباره برشگردوند!

یکی از معدود دخترایی که دیدم میتونه به مدت بیش از یک روز خرف رو تو دهنش نگه داره(مینا یک استثناست یه 3 ماهه ما رو گذاشته تو خماری و یه چیزی رو که میدونه رو به ما نمیگه!!!!!)

با تمام حرفای محمد و شیخ مهدی هم کاملا موافقم!!!!

یه چیزی تا یادم نرفته!!! اه یادم رفت!!یادم اومد میگم!

• Like 6
لینک به دیدگاه
راستی یک سوال دیگر (برای شیطنت):

دختر را چه به شهرسازی،تازه اونهم نه یک دختر بزرگ،بلکه یک دخترک !!!!

برو بشین آشپزی یاد بگیر که خیر دنیا و آخرتت تو همینه....

آشپزی رو بلدم اسی:pot::4chsmu1:

دخترک نشان دهنده ی تواضعه........وفرونتی.....درضمن آشپزی هم یه نوع شغله....اما تنهاشغلیه که به حساب نمیادوبهش حقوقی تعلق نمیگیره...وازش به عنوان اهرم فشاراستفاده میشه.........:167:.........شوخی کردم این شکلکه رو.........:ws3:..فهیمه:ws3:

دخترم فهمیمه.......:4chsmu1:

اون ک تحبیبه:ws3:

پس الان مثلا به کسی میگیم مردک ، یعنی براش تواضع قائل میشیم؟ :banel_smiley_4:

من هم میدونم آشپزی شغله،گفتم دخترک آشپز بهتر از دخترک شهرسازه،اقلا میریم تو رستورانش غذای مجانی میخوریم.

اما این شهرسازیش به درد ما نمیخوره،چون مجبور میشه همه ما را صاحب مسکن کنه....

.

.

.

.

راستی یه سوال هم از دخترک:

وقتی پیرزن شدی به خودت میپی پیرزنک؟

اگه نمیگی پیرزنک شهرساز،دوست داری در دنیای مجازی فرضی در هنگام پیری،چی صدات کنند؟

دوست دارم ننه مینا صذام کنن:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
:ws3:

به به ببین کی رو قراره تحلیل کنیم ........:gnugghender:

سلام مینا جان.........:rose:سلام:flowerysmile:

عرضم به خدمتت که انتقاد و تعریف و شوخی را در هم آمیخته و تحلیل میکنیم.........من از کجا بفمم کدوم شوخیه و کدوم جدی:banel_smiley_4:

مینا تو نت بسیار شلوغه و این درحالیه که شخصیت واقعیش خیلی آرومه ......اینو که خودم بهت گفتم:w02:

منطقیه و سعی میکنه احساساتش رو مخفی کنه ...........اینو از کجا بهش رسیدی!

:ws52:درسته:ws3:

بعضی وقتا کاملا رو مخ آدم پیاده روی میکنه و حرص آدم رو در میاره..........:ws18::4chsmu1:

شخصیتی دیکتاتور و خودخواهه و البته تا حدودی لج باز............:ws3:ابروریزی نکن دهه

قدرت طلب........:w000:(اره خو)

احساس و فکر دیگران زیاد براش مهم نیست مثلا اگه یه وقت باعث رنجش کسی بشه زیاد اهمیتی براش نداره......................ناراحت میشم اما میذارم سز فرصت از دلش دربیارم که هشکی فرصت نمیده:ws27:

توی دید اول شخص مغروری به نظر میاد ولی با کسی که باهاش دوست باشه اینجوری نیست.........:ws3:

کلا دست به پیچوندنش خوبه. یعنی اگه نخواست چیزی رو جواب بده چنان میپیچونت که خودت نفهمی........:ws28:

یه اخلاق بدی داره که بعضی وقتا وسط بحث جدی ، شوخی می کنه................. :ubhuekdv133q83a7yy7.......نمیدونی انقده حال میده:ws43:

شخصیتی تقریبا درونگرا داره و زیاد اهل شلوغی نیست............:girl_yes2:

ظاهرش خيلي آرامتر و ساكت تر از آنچه كه در درونشه نشون ميده، در وهله اول اينجور فکر میکنید كه فردی خونسرد و بي تفاوت و آرام است در حالي كه باطنا بسيار احساساتي است..................ایول ندیده اینجور ی نقد میکنی :a030:

احتمالا کدبانوی خوبیست.........Clothing.gif4u2ap3b.gif..........احتمالا نه ،مطمئنا:ws31:

خیلی مهربونه و خوش اخلاق.............w139.gif........:icon_redface::aghosh:

به شدت به بچه علاقه داره و مطمئنا در آینده مادر خوبی میشه..........connie_38.gif.........:aghosh:

از لحاظ ظاهری یه دختر زیبا و متشخص میباشد..........frizz4.gif............:ws3::girl_blush2:

حرف زدنش مثل ایناست که میخوان بچه تهران بازی در بیارن(یعنی خودش رو میگیره).البته اگر باهات صمیمی باشه دیگه اینجوری نیست................اییییی بابا

من هی میگم مدلم اینجوریه باز میگکه خودشو میگیره:obm:

کم حرف است و بیشتر ترجیح میده شنونده باشه تا گوینده (البته تو نت برعکسه)................:ws37:

همیشه احساس میکنه بین یک دوراهیه و به قول خودش شدیدا پر تضاد میباشد............:ws37:

آستانه تحملش بالاست و خیلی دیر عصبانی میشه............:smiley (18):

اهل قهر و اینا نیست.........:icon_gol:

به رمان خیلی علاقه داره............:w16:

خانواده دوسته .......:a030:

و...

راستی مینا که اسپم میکردی همه عمر دیدی که چگونه اسپم پاک میکنه جدیدا..........:ws28:

کلا دختره خیلی خوبیه و یک دوست بسیار خوبه........:flowerysmile::aghosh:

فعلا اینا به ذهنم اومد . بعدا اگه بازم چیزی به ذهنم اومد میام میگم.................

مرسی ممد جون:ws3:

دستت درد نکنه خیلی قشنگ نقدیدی:flowerysmile:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ای بابا اینجا چه خبره

اصلا مینا خانوم دقت کردی کسایی که از نظر رده تو سایت از تو مقامشون بالاتره یا هم ردیف خودتن هی دارن تو رو می کوبن(محمد خان و مدیرروابط عمومی تالار میدونم چی چی):vahidrk:..............جوزف!!:167:

و کسایی که ردشون پایین تره ازت تعریف میکنن:w155:

ولی من می خوام حسابی بکوبمت:there: هه هه هه :w02:.............بشین باو!!!:w02:

این دخترک شهرساز خیلی نامرده :w821:(البته معلومه که نامرده چون دختره) یعنی بی مرامه همینجوری چندتا از پیامای منو پاک کرد اون هفته:w74:

ولی باید اعتراف کنم که خیلی قاطعیت داره:ws50: آخه اون روز چندتا از پیامای منو پاک کرد:icon_pf (12):

در کل خیلی دختره خشنیه :w13:آخه اون روز چندتا از پیامای منو الکی الکی پاک کرد:4564:

ولی خیلی مهربونه دلش مثه یه گنجشک میمونه آخه اون روز که چندتا از پیامای منو الکی الکی پاک کرد ازم عذرخواهی کرد

در ضمن خیلی مسئولیت پذیره:ws17: آخه اون روز به خاطر مسائل امنیتی پیامامو پاک کرد

در کل چرا پیامامو پاک کردی آخه چطور دلت اومد دلمو شکستی :ws27:من برم بخوافم:w165:

مرسی جوزف که اومدی:flowerysmile:

کچلم کردی !چی میگی تو با این پیامات!!!

از این پس تمام پستای جوزف اسپم تلقی میشوند:w02:و در اسرع وقت پاک خواهند شد:4chsmu1:

ببه بببه به!!اینجا قراره آبجیم رو به چالش بکشیم!؟!؟!

خوب یه راست بریم سر اصل مطلب

مینایی یه دختری که به نظر من تو فضای مجازی کاملا شلوغ و شیطونه!!اما بیرون از نت به نظرم خیلی آرومه!در واقع انرژیش رو میاد تو نت تخلیه میکنه!واسه شلوغ بازی تو تاپیک یه نصفش کافیه!!!دشمن شماره یک اسپم ها البته تو تالار شهرسازیه!

مینا واقعا یه مدیر عالی و همکار هیلی هوب واسه من و تالارمون بوده و ایشاله که هست!اون موقعی که استفا داد من واسه جانشینیش نمیدونستم کی رو بزارم که محمد قبل عید مخش رو زد و دوباره برشگردوند!

یکی از معدود دخترایی که دیدم میتونه به مدت بیش از یک روز خرف رو تو دهنش نگه داره(مینا یک استثناست یه 3 ماهه ما رو گذاشته تو خماری و یه چیزی رو که میدونه رو به ما نمیگه!!!!!)

با تمام حرفای محمد و شیخ مهدی هم کاملا موافقم!!!!

یه چیزی تا یادم نرفته!!! اه یادم رفت!!یادم اومد میگم!

ای بابا همه از کجا فهمیدن که من ساکتم!!؟؟؟:ws38::w74:شخصیتم لو رفت دیگه:icon_pf (34):

مرسی دادا!اره محمد دیگه انقدر اصرار کرد من مجبور شدم قبول کنم:icon_redface::ws3:

من ژن راز داریم جهش یافته است دادا همه رازاتو بیا به خودم بگو برات نگهش دارم:ws3:

مرسی میلادی:flowerysmile:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من ژن راز داریم جهش یافته است دادا همه رازاتو بیا به خودم بگو برات نگهش دارم

مرسی میلادی

قربووونت!!ما هنوز آش نخوردیم دهنومن سوخت!!راز رو نگفته تو کل انجمن رسوامون کردی!!!:ws3:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مرسی جوزف که اومدی:flowerysmile:

کچلم کردی !چی میگی تو با این پیامات!!!

از این پس تمام پستای جوزف اسپم تلقی میشوند:w02:و در اسرع وقت پاک خواهند شد:4chsmu1:

ای بابا همه از کجا فهمیدن که من ساکتم!!؟؟؟:ws38::w74:شخصیتم لو رفت دیگه:icon_pf (34):

مرسی دادا!اره محمد دیگه انقدر اصرار کرد من مجبور شدم قبول کنم:icon_redface::ws3:

من ژن راز داریم جهش یافته است دادا همه رازاتو بیا به خودم بگو برات نگهش دارم:ws3:

مرسی میلادی:flowerysmile:

ایول همینه من از این قاطعیت و صبرت خوشم اومد! بژی ژنی کرد ایولااااا:w02:

فقط خواستم آستانه تحملت رو بسنجم:flowerysmile:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام به همه:a030:

خوب همونطوری که همه هم اذعان کردن مینا خانم کلا خوبه؛ :icon_gol:

منم فقط میخوام یه جمله بگم "بالاخره مینا خانم همشهری خودمونه دیگه و در نتیجه بنابر استدلال استقرایی اصلا نمیشه خوب نباشه...":w16: خوبی کلا تو خونمونه دیگه ؛ چیکار کنیم مجبوریم...:banel_smiley_4:

:ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ایول همینه من از این قاطعیت و صبرت خوشم اومد! بژی ژنی کرد ایولااااا:w02:

فقط خواستم آستانه تحملت رو بسنجم:flowerysmile:

:icon_pf (34)::icon_pf (34):کشتی منو

سلام به همه:a030:

خوب همونطوری که همه هم اذعان کردن مینا خانم کلا خوبه؛ :icon_gol:

منم فقط میخوام یه جمله بگم "بالاخره مینا خانم همشهری خودمونه دیگه و در نتیجه بنابر استدلال استقرایی اصلا نمیشه خوب نباشه...":w16: خوبی کلا تو خونمونه دیگه ؛ چیکار کنیم مجبوریم...:banel_smiley_4:

:ws28:

ممنون که اومدی همشهری:flowerysmile:

خوبی از خودته

• Like 4
لینک به دیدگاه

مینا خانوم یه درخت شاداب با حال پرانرژیه و کنجکاوه ... اگه بیشتر میشناختمش حتما کلی اذیتش میکردم چون میدونستم پایه است و ناراحت نمیشه.

عشق دکتر پاکزاده و وقتی به دکتر گفتم که یکی از بچه های دوره لیسانس شهرسازی میخواد ماچتون کنه و عروستون هم بشه! کلی خندید و واسه همه تعریف میکرد :ws28:! اتفاقا هم اومدم انجمن و پست هارو نشونش دادم و خیلی خوشحال شد که یه همچین سایت هایی هست که توش بحث علمی میشه! خلاصه این خانوم بهانه ای شد برای آشنایی دکتر با انجمن.

جدیدا دیدم پست هایی میزنه که نشون میده مغزش جنب و جوش خوبی داره و خوب فکر میکنه.

نیاز به تجربه ی بیشتری داره...

کلا کارش درسته. روحیه خوبی داره. دوست دارم یه بار از نزدیک ببینمش. احتمالا هم دوست خوبیه برای دوستاش.

هرجا هست موفق باشه. :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام به دوستان

من هم نظرم در مورد مینا خانم مثبت هست .

مینا جان شاد و خرسند باشی , همراه با تندرستی و موفقیت های بسیار.

ممنون .............:flowerysmile:

لطف داری

• Like 4
لینک به دیدگاه
مینا خانوم یه درخت شاداب با حال پرانرژیه و کنجکاوه ... اگه بیشتر میشناختمش حتما کلی اذیتش میکردم چون میدونستم پایه است و ناراحت نمیشه.

عشق دکتر پاکزاده و وقتی به دکتر گفتم که یکی از بچه های دوره لیسانس شهرسازی میخواد ماچتون کنه و عروستون هم بشه! کلی خندید و واسه همه تعریف میکرد :ws28:! اتفاقا هم اومدم انجمن و پست هارو نشونش دادم و خیلی خوشحال شد که یه همچین سایت هایی هست که توش بحث علمی میشه! خلاصه این خانوم بهانه ای شد برای آشنایی دکتر با انجمن.

جدیدا دیدم پست هایی میزنه که نشون میده مغزش جنب و جوش خوبی داره و خوب فکر میکنه.

نیاز به تجربه ی بیشتری داره...

کلا کارش درسته. روحیه خوبی داره. دوست دارم یه بار از نزدیک ببینمش. احتمالا هم دوست خوبیه برای دوستاش.

هرجا هست موفق باشه. :icon_gol:

:w58::w58::w58:

جدی به دکتر گفتی!!!!:girl_blush2::girl_blush2:

پستای عشقولانه ی منو که نشون ندادی !!:ws3:

بیا نمایشگاه ............ما هم مشتاق دیداریم:ws37::w16:

دوست خوبو نمیدونم زیاد....کم شاکی نیستن ازم:ws3::icon_pf (34):

ممنون که اومدی ..........:flowerysmile:

• Like 5
لینک به دیدگاه

مینا....یه دختر باهوش...سر زنده...سر حال...شیطون....مدیریت خوبی داره...خوشم میاد همه ازش حساب میبرن(ای ول:a030:)

خیلیم دوست دارم ببینمش:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مینا دختریست :

مهربون

علاقه شدید به نو شدن و کلا تنوع در زندگی( اینو میشه از علاقه به تعویض یوزر دید :ws3:)

شیطونم هست یه کم :w16::icon_redface:

:icon_gol:

راست میگی خداییش! منم قبول دارم با اینکه تا حالا ندیدمش ولی اخلاقش رو میشه یه جورایی فهمید! خیلی تنوع طلبه و زیاد دل به چیزای کوچیک خوش نمیکنه به خاطر همین یوزر و عکس آواتار و امضاش رو هی عوض میکنه! در ضمن سرزندس و کلا زندگی در تمامی رفتارهاش موج میزنه دمش گرم

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

دیدم تحلیل شخصیت خانوم مدیرمونه گفتم نباشم بد میشه

دختر خوبیه

مهربونه

فکر کنم یه کم احساسیه

فکر کنم عشق طراحی شهریه

در مجموع دختر مقبولیه

• Like 1
لینک به دیدگاه
مینا....یه دختر باهوش...سر زنده...سر حال...شیطون....مدیریت خوبی داره...خوشم میاد همه ازش حساب میبرن(ای ول:a030:)

خیلیم دوست دارم ببینمش:ws3:

ممنون عزیزم.....لطف داری:flowerysmile:

انشالا نمایشگاه همدیگرو میبینیم:a030:

مینا دختریست :

مهربون

علاقه شدید به نو شدن و کلا تنوع در زندگی( اینو میشه از علاقه به تعویض یوزر دید :ws3:)

شیطونم هست یه کم :w16::icon_redface:

:icon_gol:

ممنون سحر جون......بابا همش 3 بار تغییر یوزر دادم :ws3:

لطف کردی اومدی:flowerysmile:

• Like 2
لینک به دیدگاه
راست میگی خداییش! منم قبول دارم با اینکه تا حالا ندیدمش ولی اخلاقش رو میشه یه جورایی فهمید! خیلی تنوع طلبه و زیاد دل به چیزای کوچیک خوش نمیکنه به خاطر همین یوزر و عکس آواتار و امضاش رو هی عوض میکنه! در ضمن سرزندس و کلا زندگی در تمامی رفتارهاش موج میزنه دمش گرم

:ws3:مرسی جوزفیییییین

خورد خورد تحلیل میکنی اره:ws3:

سلام

دیدم تحلیل شخصیت خانوم مدیرمونه گفتم نباشم بد میشه

دختر خوبیه

مهربونه

فکر کنم یه کم احساسیه

فکر کنم عشق طراحی شهریه

در مجموع دختر مقبولیه

خوبی از خودته حمیدجان:ws37:

ممنون که اومدی آقا حمید گلللللللللللل:flowerysmile:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...