afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در کاسه ای آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر و تخم مرغ را با هم آمیخته و کم کم به آرد و نمک اضافه کنید مایع خمیر را از آب صافی عبور دهید تا مخلوط یکنواختی بدست آورید. .. مواد لازم برای خمیر کرپ : * آرد : ۱۵۰ گرم یا یک لیوان * نمک : نصف قاشق مرباخوری * تخم مرغ : یک عدد * شیر : ۲ لیوان * پیازچه : یک چهارم لیوان مواد داخل کرپ : * گوشت مرغ پخته (ساطوری شده) : ۲۵۰ گرم * قارچ خرد شده : ۱۵۰ گرم * پیاز خرد شده : ۱ عدد * نمک و فلفل : به اندازه لازم * پنیر موزارلا ( رنده شده) : ۱۰۰ گرم طرز تهیه خمیر کرپ : کرپ یک نوع خمیر پخته شده است که مراحل تهیه آن را با شکل برای شما بیان می کنیم : در کاسه ای آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر و تخم مرغ را با هم آمیخته و کم کم به آرد و نمک اضافه کنید . مایع خمیر را از آب صافی عبور دهید تا مخلوط یکنواختی بدست آورید. در نهایت پیازچه را افزوده و خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید . سپس خمیر را از یخچال بیرون آورده و به اندازه یک چهارم لیوان از آن را داخل ماهیتابه ای به شکل گرد و نچسب که از پیش با برس چرب کرده و روی حرارت گذاشته اید، بریزید . همین که خمیر خودش را گرفت، آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود . خمیر آماده شده را از ماهیتابه خارج کنید. سپس به وسیله قالب گردی ازهر کرپ ۳ دایره جدا کنید و از مواد آماده شده (مواد داخل کرپ) در آن گذاشته، بپیچید. بعد آن را تزئین کرده و در ظرف موردنظر بچینید . طرز تهیه مواد داخل کرپ : روغن را روی حرارت داغ کنید . سپس پیاز را در روغن داغ بریزید . پیاز که کمی طلایی شد، گوشت مرغ پخته و قارچ را به آن اضافه کنید . برای این که قارچ ها تغییر رنگ ندهند، می توانید کمی آب لیمو به آنها بیفزایید . در نهایت نمک ، فلفل و پنیر موزارلا را افزوده و از روی حرارت بردارید . شما می توانید بر طبق ذائقه خود مواد داخل کرپ را تغییر دهید . نکات تغذیه ای : پنیر موزارلا ( MOZZARELLA CHEESE ) ، یک نوع پنیر نرم نارس با دلمه ی پلاستیک مانند است که اصل و منشا آن جنوب ایتالیا است. امروزه این پنیر در بیشتر کشورهای اروپایی ساخته می شود. این پنیر کاربرد گسترده ای برای روی پیتزا دارد ، چرا که حالت کشسانی خوبی دارد. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده