afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ابتدا آب را در قابلمه ای بریزید. ماهیچه، پیاز، دانه های فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید و آن را به مدت 5/1ساعت بپزید سپس آب آن را در ظرفی بریزید... مواد لازم برای 6 تا 8 نفر: آب 3 لیتر (12 پیمانه) ماهیچه 4 عدد پیاز خرد شده 1 عدد دانه فلفل سیاه 4 عدد برگ بو 2 عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده 4 عدد رب گوجه فرنگی یک چهارم پیمانه شکر یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم ورمیشل رشته ای 100 گرم طرز تهیه: ابتدا آب را در قابلمه ای بریزید. ماهیچه، پیاز، دانه های فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید و آن را به مدت 5/1ساعت بپزید. سپس آب آن را در ظرفی بریزید و به مدت 1 شب در یخچال بگذارید تا این که خوب به حالت ژلاتینی در بیاید سپس آب گوشت را در قابلمه بریزید و گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل را به آن را اضافه کنید و تفاله ها را کنار بگذارید. حالا سوپ را دوباره در قابلمه بریزید و بجوشانید. در این مرحله ورمیشل را بیفزایید و در قابلمه بجوشانید تا نرم شود. اینک سوپ را برای پذیرایی، در کاسه مناسبی بریزید. انرژی کل 1200 کیلوکالری نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .