afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ابتدا آب را در قابلمه ای بریزید. ماهیچه، پیاز، دانه های فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید و آن را به مدت 5/1ساعت بپزید سپس آب آن را در ظرفی بریزید... مواد لازم برای 6 تا 8 نفر: آب 3 لیتر (12 پیمانه) ماهیچه 4 عدد پیاز خرد شده 1 عدد دانه فلفل سیاه 4 عدد برگ بو 2 عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده 4 عدد رب گوجه فرنگی یک چهارم پیمانه شکر یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم ورمیشل رشته ای 100 گرم طرز تهیه: ابتدا آب را در قابلمه ای بریزید. ماهیچه، پیاز، دانه های فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید و آن را به مدت 5/1ساعت بپزید. سپس آب آن را در ظرفی بریزید و به مدت 1 شب در یخچال بگذارید تا این که خوب به حالت ژلاتینی در بیاید سپس آب گوشت را در قابلمه بریزید و گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل را به آن را اضافه کنید و تفاله ها را کنار بگذارید. حالا سوپ را دوباره در قابلمه بریزید و بجوشانید. در این مرحله ورمیشل را بیفزایید و در قابلمه بجوشانید تا نرم شود. اینک سوپ را برای پذیرایی، در کاسه مناسبی بریزید. انرژی کل 1200 کیلوکالری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده