afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نان را به ابعاد 2 سانت به شکل مکعب ببرید،داخل سینی بچینید و در فر به مدت 10 دقیقه برشته کنید، روی نان برشته شده آب گوشت داغ بریزید... مواد لازم: نان باگت خشک شده=1 عدد آب گوشت=1 لیوان گوشت چرخکرده=250 گرم پیاز متوسط=2 عدد سیر=2 حبه روغن مایع=3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه=به مقدار لازم مواد لازم برای سس: گوجه فرنگی=1 عدد متوسط رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری کره=1 قاشق غذاخوری نمک=به میزان لازم طرز پخت: 1- نان را به ابعاد 2 سانت به شکل مکعب ببرید،داخل سینی بچینید و در فر به مدت 10 دقیقه برشته کنید. 2.-روی نان برشته شده آب گوشت داغ بریزید. بعد پیاز را پوست بگیرید،بشویید و ساطوری کنید. 3-در قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. سیر را ریز خرد کرده به پیاز افزوده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. گوشت را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل بریزید. بگذارید گوشت،مغز پخت شود. گوشت را روی نان بریزید. 4- برای آماده کردن سس،گوجه فرنگی را رنده کرده،داخل تابه ای کره را ذوب کرده سپس گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و نمک به ان اضافه کنید هم بزنید.بگذارید چند دقیقه بجوشد. 5- سس را از روی حرارت برداشته سپس آن را روی نان و گوشت بریزید و سرو کنید. در صورت تمایل می توانید غذا را با ماست و سیر تزئین کنید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده