setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مدير اين تالار كيه؟؟؟؟ بياد اين تاپيك رو ببنده 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مدير اين تالار كيه؟؟؟؟ بياد اين تاپيك رو ببنده کلیدش دست خودمه تا چیشات در ...نیاد 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلیدش دست خودمه تا چیشات در ...نیاد كليدشو بده منم باهاش يه دور بزنم:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كليدشو بده منم باهاش يه دور بزنم:4chsmu1: دور دور تعطیله..تصدیقت کو...بدو..بدو دنبال سه چرخت خب جدا از همه این اسپمهای ستی و نگی و الی و مادر طلا... میرسیم به پایان این دفتر ولی همچنان من باقیم اول یه تشکر ویژه:w72: از دلنواز عزیزم میکنم به خاطر زحمات بی دریغش:brodkavelarg: دوم از تمامی دوستان از همه بچه محلا رفیقا غریبه ها هرکی اومد ونظری داد سپاس گذارم ایشالا جبران میکنم بالاخره این تاپیکا برگشتم داره:icon_razz::rose::w72::w36: دوسون دارم سعی میکنم زود عصبانی نشم و واکنش نشون ندم دیگه تیشرتاتونم زود بدم دیگه اگه خوبیی دیدین اشتباهی بوده وبدیی دیدین از رو قصد بوده به بزرگیتون بنده حقیر رو ببخشین:w72::rose: تاپیک قفل......... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده