کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من اسم زندگیم رو گذاشتم دوران آبی اما فکر می کنم به احوالات الان من بیشتر می خوره اسم فیلم زندگیم گاو باشه... 15 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ به قول یکی کاندوم ترکید و بدبختی آغاز شد الان اسم فیلم زندگی خیلی از ماهاست 13 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ به قول یکیکاندوم ترکید و بدبختی آغاز شد الان اسم فیلم زندگی خیلی از ماهاست .. حالا هم خوبه توي خانواده با فرهنگي متولد شده كه لاقل ميدونستن "كاندوم" چيه و ازش استفاده ميكردند و يه حادثه كوچولو سبب بوجود اومدنشون بوده... بدبخت اونا كه بوووووووووووووووووووووووووووق!:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ رویاهای زیبای من در حال حاضر یه سری رویاها دارم که به نظرم خیلی قشنگن شاید هیچ وقت به حقیقت نپیونده اما همینکه دلم با این رویاها خوشه کافیه! 14 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ بزرگ ترین دیووانه ی تاریخ حرف حقم جواب نداره دیگه ... ... دلیلشم کاملا واضح و شفافه که نیازی به گفتن من نداره ... 9 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ شاهکار برج سرطان! یکم عجیبه ولی وقتی دقیق شی میبینی چققققققققققدر به من شباهت داره . خصوصا علامت تعجب پشت بندش . . . 14 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ پیک،پوچ،پری اولشم مینوشتم این فیلم برای افراد نرمال توصیه نمیشود!!! 11 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دختری از کوچه های پاییــز... 13 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ هاله ای از امید ... چون همیشه هرجا کم آوردم ، رو که کردم به خدا تنهام نذاشته ،... هیچوقت ازش ناامید نشید ، هیچوقت ... . 9 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ جزیره سرگردانی هم خوبه خیلی وقتا سرگردونم و تو هاله ای از ابهام زندگی می کنم 9 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ ""در حوالی بود آباد"" که هرگز مجوز نخواهد گرفت . . . . 15 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ شاهکار برج سرطان! یکم عجیبه ولی وقتی دقیق شی میبینی چققققققققققدر به من شباهت داره . خصوصا علامت تعجب پشت بندش . . . موافقم ... منم تو فیلم هستم ... قک نکنم زیاد فرق کنه فیلممون ... واسه همین میگم محصول مشترک همون شاهکار باشه خوبه 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده