رفتن به مطلب

آيا آقايون بايد تمام انتظارات خانمها را برآورده سازند؟

peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

پاسخ به نامه خانمي که رابطه دو ساله او با نامزدش در حال بر هم خوردن است. او تصور مي کند که راه دست يابي به قلب خانم ها از گوششان مي گذرد و متاسفانه هيچ گاه نامزدش حرف هايي که را که او انتظار شنيدنش را دارد، نمي زند. سوال خواننده: مشاور عزيز، من و همسرم الان تقريبا نزديک به دو سال است که با هم نامزد کرده ايم. او بسيار دوست داشتني، مودب، مهربان، خونگرم و بامزه است. او همچنين همواره از يک "سيستم منسجم ارزشي" که مورد تاييد شما نيز هست، براي دوست داشتن استفاده مي کند و مشکلي در اين رابطه ندارد. من کاملا با نظريات شما موافق هستم اما در ميان آنها به نکته اي برخوردم که کمي برايم ابهام ايجاد کرده. به نظر مي رسد که عبارت " خانم ها عاشق چالش هستند" مبناي نصايح شما در امر دوست داشتن مي باشد. با در نظر گرفتن اين جمله، شما هميشه به آقايون گوشزد مي کنيد که در آغاز ارتباط حرف هاي عاشقانه نزده و بيش از اندازه از خانم ها تعريف و تمجيد نکنند. من تا حد بسيار زيادي با اين مقوله موافقم. اگر مردي که من به تازگي با او آشنا شده ام شروع کند به سرودن شعرهاي حماسي در مورد زيبايي هايم و اظهار کند که من عشق حقيقي گمشده او بوده ام، من احساس مي کنم که با اين کارها به نوعي قصد گمراه کردنم را دارد. او به اندازه کافي با خصوصيات من آشنا نيست که از من تعريف کند و عاشق من بشود. و حالا مشکل من: واما زماني که رابطه جدي تر شده و مدت زمان زيادي از آن گذشت، من فکر مي کنم که طرز صحبت کردن آقايون بايد نسبت به خانم ها تغيير کند. اين معمايي است که من مي خواهم هم براي خودم و هم براي ساير خوانندگان آقا که به تازگي از خانمي خوششان آمده روشن شود. باور کنيد که ما خانم ها هم مواقعي برايمان پيش مي آيد که به اندازه آقايون در مورد احساسات و نيازهايمان گيج و آشفته مي شويم. براي خود من که سال ها طول کشيد تا متوجه شدم نيازهاي واقعي ام را چگونه مي توانم در مقابل يک مرد بروز دهم. يک حقيقت بسيار ساده که من در مورد خانم ها کشف کردم اين است که خانم ها نسبت به کلمات شفاهي عاشقانه و صادقانه پاسخ مثبت از خودشان نشان ميدهند و اگر بر روي اين مطلب تمرين شود مي توان فضاي رمانتيک و عاشقانه را براي مدت زمان طولاني برقرار نگه داشت. چرا؟ زيرا بازتاب فکري خانم ها نشات گرفته از اطرافيانشان مي باشد. شما ذهن خود را بر روي هر چه که متمرکز کنيد و هر احساساسي که نسبت به او بروز دهيد، او مستقيما همان ها را نسبت به شما بازتاب مي دهد. به عنوان مثال اگر بر روي زيبايي هاي خاص او دست بگذاريد و مدام از آنها تعريف کنيد او نه تنها سعي مي کند آن زيبايي خاص را نگه دارد بلکه تلاش مي کند تا از همه نظر زيباتر شده و مطابق ميل شما شود. هر چقدر شما بيشتر بگوييد که جذاب و خواستني تر است او خيلي پر حرارت تر و مطلوب تر در نظر شما ظاهر مي شود. هر چه بيشتر از توانايي هاي خاصش قدرداني کنيد، آنها بزرگ تر شده و زندگي مبارکي را برايتان به ارمغان مي آورد. تعريف کردن کار خود را انجام مي دهد زماني که شما درجه سپاس و قدرداني خود را به طور شفاهي به زبان مي آوريد براي خانم ملموس تر جلوه کرده و در نظرش حقيقي تر مي شود. راه دست يابي به قلب خانم ها مستقيما از گوش هايشان مي گذرد! و همچنين از پوستشان؛ بهتر است زمان صحبت کردن همسرتان را لمس کنيد. به جاي اينکه زمان خروج از در با بيميلي يک "دوستت دارم" تحويلش بدهيد، بهتر است او را در آغوش بگيريد، مستقيما در چشم هايش نگاه کنيد و با قاطعيت بگوييد "دوستت دارم." اين عبارت را بايد به طور خاص بيان کنيد. به او بگوييد که چقدر پيچ و خم هاي لب هايش را دوست داريد، وقتي کمرش را لمس مي کنيد چه احساسي داريد و اينکه تا چه حد لباس هاي آبي به او مي آيد. و نکته آخر اينکه: دست نوشته هاي عاشقانه براي خانم ها، مقدس هستند. تعداد بسيار زيادي از خانم هايي که من مي شناسم ترجيح مي دهند از همسرانشان يک دست نوشته عاشقانه و يا يک کارت تبريک که در آن دست خط آقا وجود داشته باشد را به جاي يک گردنبند جواهر به عنوان هديه از او دريافت کنند. خلاصه اينکه بهتر است تا جايي که مي توانيد احساسات خود را به زبان بياوريد (به علاوه ي تمام راههاي شگفت انگيزي که شما براي عشق ورزي به کار مي گيريد) البته با صدق و صفا، صميميت، و به طور اختصاصي و شما يک ملکه پر حرارت و بخشنده داريد که در سراسر زندگي برايتان طنازي کند. رومينا – کسي که عاشق پوچي شيرينش است پاسخ مشاور سلام رومينا نامه ات بسيار عالي بود و بايد به تو تبريک بگويم چرا که با مردي هستي که براي دوست داشتن خود از يک "سيستم ارزشي" خاص پيروي مي کند. مردي که با اعتماد به نفس و مسئوليت پذير است، به تو اهميت مي دهد و مي تواند خوشحات کند. يک مرد واقعي که نه زن ذليل است و نه به طور افراطي مرد سالار. بيشتر خانم ها زماني که براي خود يک شريک انتخاب مي کنند بايد به نحوي با او به مصالحه بپردازند. آنها بايد از بين يک مرد قوي که هيچ گونه احساسي ندارد و يک مرد پر احساس که با کمبود تستسترون مواجه است، يکي را انتخاب کنند. اما به اين دليل که تو در رابطه خود با يکي از پسرهايي هستي که من سيستم او را قبول دارم، ميتوانم به جرات بگويم يکي از بهترين ها را انتخاب کرده اي. خوشا به حالت! اما تو يک مشکل داري از اونجايي که تو اين همه وقت گذاشتي و در مورد نياز خانم ها به تعريف و تمجيد شفاهي، براي من نوشتي، معلوم مي شود که اين مطلب جزء مشکلات خودت هم هست. من تصور مي کنم که نامزد تو صرفا مي خواهد همواره تو را در چالش نگه دارد چراکه يکي از راههاي عملي نفوذ به قلب خانم ها همين مورد است. براي من کاملا قابل درک است که او با خودش مي گويد: "براي چه زماني که مي توانم او را با به چالش انداختن دوستدار خود نگه دارم چرا بيش از اندازه احساساتي شوم؟ همين چالش ها بوده که امروز مرا به اين جايي که الان در آن هستم رسانده: يعني برقراري رابطه با يک خانم رويايي و فوق العاده." اما به عنوان يکي از پيروان "سيستم ارزش" او همچنين بايد در ذهن داشته باشد که اگر بخواهد شما را براي مدت زمان زياد در کنار خود نگه دارد بايد به تو احترام بگذارد، توجه خودش را معطوف تو کند و با اين کارها يک فضاي رمانتيک ايجاد نمايد. تا اونجايي که من متوجه شدم تو به اندازه کافي احترام و توجه را از او ميگيري اما چيزي که تو را آزرده ساخته، نبودن آن فضاي رمانتيک دلخواهت است تا بتواني خوشحال باشي. همسر تو بايد متوجه شود که عشق واقعي در نظر تو چه معنايي دارد. آنطور که من متوجه شده ام او اغلب عشق خودش را به طور عملي به تو ثابت مي کند اما از نظر گفتاري کمي ناکافي برخورد مي کند. او بايد بر اساس يک قاعده منظم به طور کلامي از تو تعريف کند، اما به خاطر داشته باش که تو هم بايد اين کار را در قبال او انجام دهي. تو تقريبا درست مي گي او بايد هر چند وقت يکبار با يادداشت هاي روشنفکرانه و عاشقانه اي که براي تو مينويسد سورپرايزت کند (البته بايد بداني که دفعات انجام اين کار از طرف او بايد کمتر از دفعات انجام آن از طرف تو باشد، براي اينکه اگر او بيشتر از تو اين کار را انجام دهد آنوقت چالش ها از بين مي رود و تو علاقه کمتري را نسبت به او از خودت بروز ميدهي. از سوي ديگر اگر او هيچ گاه چنين کاري را برايت نکرده او به طور کامل از "سيستم ارزش" دنباله روي نمي کند.) و از اونجايي که من خودم هم "دوستت دارم ها" را دوست مي دارم، هر چند وقت يکبار بايد اين جمله را به تو بگويد. يک خانم نياز دارد که چنين حرف هايي را از طرف همسرش بشنود. مي توان گفت که اين قسمت يکي از ضروري ترين بخش هاي هر رابطه عاشقانه اي است. اما يکبار ديگر بايد بگويم که او اين عبارت را بايد کمتر از شما به زبان بياورد. و نکته ديگر اين است که هر موقع که شما به او مي گوييد دوستت دارم براي رفع بدهي نبايد اين جمله را به خودتان برگرداند. اين کار اصلا رمانتيک نيست. برآوردن مقداري از خواست ها بعد از همه اين حرف ها بايد به خاطر داشته باشي که مرد زندگي تو نبايد تمام چيزهايي را که از او مي خواهي برايت برآورده کند چرا که در اين حالت هيچ چيزي براي او باقي نمي ماند تا بتواند آنها را تعقيب و کشف کند و اين يعني يکنواختي. اگر تو حرف مرا قبول نمي کني خيلي راحت مي تواني بروي از مردهايي که از همسر خود جدا شده اند دليل اصلي جدايي شان را جويا شوي. من مطمئن هستم که آنها جوابي جز اين به تو نخواهند داد: "من اصلا خودم هم نفهميدم که چي شد، تمام چيزهايي که مي خواست رو بهش داده بودم!" همانطور که ديدي خيلي خوبه که تا حدودي در ميزان کمي نا اميدي به سر ببري. کاري که همسر تو انجام مي دهد اين است که يک تعادل بين دادن و نگه داشتن خواست هاي تو برقرار کند تا در اين صورت تو هم دوست داشته شدن و احترام را احساس کني هم اينکه تمام نيازهايت به طور کامل ارضا نشوند. شايد اين امر براي تو چندان قابل درک نباشد (چون خودت نوشته بودي که خانم ها در شناختن خودشان هم با مشکل مواجهند) اين تنها کاري است که مي تواند توجه تو را براي مدت زمان طولاني نسبت به او در يک حد بالا نگه دارد. حرف ها خيلي تاثير گذار هستند و مي توانند فضاي رمانتيک ايجاد کنند و اگر با قاطعيت و در زمان مناسب مورد استفاده قرار بگيرند به طور حتم ميزان صميميت موجود را تا حد زيادي افزايش مي دهند. نکته اين جاست که آقايون هيچ گاه نبايد از الفاظ پر زرق و برق و شهوت برانگيز براي جلب توجه خانم ها استفاده کنند و زماني بايد آنها را به کار بگيرند که علاقه خانم در حال نابود شدن باشد. کلام بيشتر بايد در راه ارائه عشق بيان شود تا تلاش براي کسب تاييد. و آقايون بايد به خاطر داشته باشند که اين دليل آن است که چرا خانم ها براي مردهاي " محکم و آرام" غش و ضعف مي کنند

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...