nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام: راستش من می خواستم یه سوال بپرسم تاپیکی در این مورد ندیدم. دوستانی که وایمکس استفاده می کنن راضی هستن؟ چه پهنایی استفاده می کنین؟ ممنون میشم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام:راستش من می خواستم یه سوال بپرسم تاپیکی در این مورد ندیدم. دوستانی که وایمکس استفاده می کنن راضی هستن؟ چه پهنایی استفاده می کنین؟ ممنون میشم سلام.من هم دنبال یه سرویسی هستم که در تمام کشور بتونم ازش استفاده کنم.بهترین گزینه+هزینه متشکرم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ منم میخواستم درباره این سرویس اطلاعاتی داشته باشم اگه کسی از سرویس وایمکس استفاده میکنه یا اطلاعاتی ازش داره میشه دربارش یه کم توضیح بده اینکه مودم و هزینه و ایناش چطوریه اگر مدت چند ماه ازش استفاده نکنی هم باید هزینه ماهانش و پرداخت کنی یا هر وقت که دوست داشتی میتونی شارژش کنی کسی اطلاعاتی داره؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ وایمکس اگه میخواید بگیرید ایرانسل اصلا نگیرید چون اولا تعداد کمی از شهر ها پوشش میدن و دوم اینکه شبهاش هم رایگان نیست. اما مبین نت تو خیلی از شهرها آنتن میده و شما میتونی مودمت رو ببری همراه خودت و از ساعت 2 شب تا 8 صبح رایگان هستش. طرح های ویژه هم میزاره که برید اینجا نگاه کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ وایمکس اگه میخواید بگیرید ایرانسل اصلا نگیرید چون اولا تعداد کمی از شهر ها پوشش میدن و دوم اینکه شبهاش هم رایگان نیست. اما مبین نت تو خیلی از شهرها آنتن میده و شما میتونی مودمت رو ببری همراه خودت و از ساعت 2 شب تا 8 صبح رایگان هستش. طرح های ویژه هم میزاره که برید اینجا نگاه کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اشتراکی که براش میگیری که ربطی به استفادت نداره ؟ مثلا شاید من 4 ماهم ازش استفاده نکنم مشکلی که پیش نمیاد واسش؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ اشتراکی که براش میگیری که ربطی به استفادت نداره ؟مثلا شاید من 4 ماهم ازش استفاده نکنم مشکلی که پیش نمیاد واسش؟ نه یکسالس دیگه.تو این یه سال میتونی 20 گیگ استفاده کنی.بعدش اگه ترافیکت تموم شد باید بخری دوباره.چند ماه هم استفاده نکنی مشکلی نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده