Matin H-d 18,144 ارسال شده در 28 فروردین 1390 سلام سلام بهترين پاورپوينتي كه ميشه از غشاي سيتوپلاسمي و ديواره اسكلتيتهيه كرد در اينجا گنجانده شده قابل توجه است كه اين پاورپوينت از اطلاعات فصل 6 كتاب زيست سلولي و مولكولي دكتر مجد تهيه شده.... اميدوارم به دردتون بخوره:4uboxsmiley: محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. دانلود: 16 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
فابرگاس 16 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1390 متشکر بابت پاور پوینت عالیتون،لطفاً باورپوینت بقیه فصلها رو هم بذارید! 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
alireza karimi 38 ارسال شده در 18 اسفند 1390 دمت گرم مرسی عالیه 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mikro 13 ارسال شده در 7 اردیبهشت 1391 سلام ممنون بابت پاورپینت میشه بقیه فصلا روهم بزارین؟ 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
elaheygham 14 ارسال شده در 31 خرداد 1391 salam man in power point ro lazem daram ama motasefane mizane ke zamanesh tamam shode kasi mitoone vasam mail kone mamnoon misham khali gir hastam abbas_beheshteyan_fard@yahoo.com in adrese mailam hast age lotf konin mamnoon misham 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Alireza Hashemi 33,391 ارسال شده در 2 تیر 1391 salam man in power point ro lazem daram ama motasefane mizane ke zamanesh tamam shode kasi mitoone vasam mail kone mamnoon misham khali gir hastam abbas_beheshteyan_fard@yahoo.comin adrese mailam hast age lotf konin mamnoon misham برسی شد مشکل از سروره بوده که برطرف شده و دانلود میشه من لینک دانلودو واستون ارسال میکنم میدونم دیگه سر نمیزنی واسه خودم نوشتم محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Matin H-d 18,144 ارسال شده در 8 تیر 1391 مرسی عزیزم لینک رو براش ایمیل کردم... امیدوارم که قبوله حق واقع بشه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Alireza Hashemi 33,391 ارسال شده در 9 تیر 1391 مرسی عزیزم لینک رو براش ایمیل کردم... امیدوارم که قبوله حق واقع بشه خواهش میشه وظیفمونه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
نسترن 2,411 ارسال شده در 17 آبان 1391 خیلی ممنون خیلی مفید بود 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
artemis fowl 10 ارسال شده در 22 آذر 1392 مرسی واقعا کارمو راه انداخت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pary naz 2,414 ارسال شده در 25 شهریور 1393 [quote name='Matin H-d']سلام سلام بهترين پاورپوينتي كه ميشه از غشاي سيتوپلاسمي و ديواره اسكلتيتهيه كرد در اينجا گنجانده شده قابل توجه است كه اين پاورپوينت از اطلاعات فصل 6 كتاب زيست سلولي و مولكولي دكتر مجد تهيه شده.... اميدوارم به دردتون بخوره:4uboxsmiley: [URL]http://matin12.persiangig.com/6.pps.ppt[/URL] دانلود:[/QUOTE] هرکاری میکنم دانلود نمیشه اگه امکان داره برام ایمیلش کنید [email]fa.shahedi.94@gmail.com[/email] باتشکر:icon_gol::icon_gol: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
نازنین مظفری 10 ارسال شده در 4 مهر 1393 سلام میشه این پاور پوینت و برام ایمیل کنین . خیلی فوری میخوام مرسی [email]nazmozaffari87@YAHOO.com[/email] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
kimia-k 19 ارسال شده در 4 مهر 1393 منم نمیتونم دانلودش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال