hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام کسی با نرم افزار google sketch کار کرده... اگه کار کردین نظرتون بدین... چون من فکرمیکنم خیلی ساده و روونه و برای مبتدی ها خیلی مناسبه! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ برای حجم زدن عالیه. ساده هم هست.... 1 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی واقعا بطور عملی کاربرد داره یا قابل اعتماد نیست!؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی واقعا بطور عملی کاربرد داره یا قابل اعتماد نیست!؟ کاربرد داره.من کارای خیلی خوبی با ایکچاپ دیدم. رندر هاش هم عالی می شه. اما خودم راستش تا اون سطح بلد نیستم. 3 لینک به دیدگاه
A_B_V 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ نرم افزار خيلي روان و ساده ايه ، من با خيلي از نرم افزارهاي 3D آشنا هستم، واسه كاراي معماري sketch up را به همش ترجيح ميدم. مزاياي خيلي خوبي داره از جمله محيط كار جذاب ، سرعت بالا ، open source بودنش ، و از همه مهمتر اينكه v-ray هم روش نصب ميشه...من رندراي خيلي خوبي باهاش گرفتم. 6 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام کسی با نرم افزار google sketch کار کرده...اگه کار کردین نظرتون بدین... چون من فکرمیکنم خیلی ساده و روونه و برای مبتدی ها خیلی مناسبه! با سلام به دوست خوبم . این نرم افزار قابلیت های فراوانی دارد و فرا تر از آن چیزی هست که خیلی ها تصور می کند . متاسفانه به دلایلی نمی توانم کار های دوستان سال 86 دانشکده را قرار دهم . با دیدن آن ها به نهایت قابلیت های این نرم افزار پی می برید به خصوص برای کسانی که با indiago عمل رندرگیری را انجام می دهند. البته این نرم افزار در بعضی از ضمینه ها نا کارامد هست . برای حجم های فرمال از این نرم افزار استفاده کنیم. برای حجم های پیچیده تر از مکس و برای جزئیات ساختمان از revit استفاده کنید. لینک به دیدگاه
hapashtia 615 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من لینک دانلودش رو هم اینجا قرار میدم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده