mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ سلام . موقعی که میخوام Pc Suite گوشی 6300 رو نصب کنم ( ورژن 6.83 ) ، نصب تا 55 درصد پیش میره اما دیگه ادامه پیدا نمیکنه : ویندوزم Xp هست . چند بار هم رجیستری رو پاکسازی کردم و از اول نصب کردم اما بازم همینجوری میشه هنگام نصب گوشی جداست . اما نصب کامل نمیشه و وسط کار متوقف میشه == با ورژن جدید هم مشکل دارم ورژن جدید Pc Suite رو هم دانلود کردم ( Nokia_PC_Suite_eng_us_web 7.1 ) اما با زبان فارسی مشکل داره و sms ها رو درست نشون نمیده(تعداد sms ها رو هم کمتر نشون میده و فونتش هم خیلی بده ) یه راهی پیشنهاد بدین که همون Pc Suite قبلی ( ورژن 6.83 ) نصب بشه :icon_pf (34): ممنون :icon_gol: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام......... شاید مشکل از تنظیمات ویندوز باشه......... پس از منوی Start گزینه Control Panel و بخش Date & Time & Language and Regional Options گزینه Regional and Language Options رو بازش کن و بعدش سربرگ Advanced و گزینه Details و در سربرگ Advanced تیک گزینه Extended Support..... رو فعالش کن و سیستم رو مجدد راه اندازی کن و تست کن ببین درست شده یا نه؟.......... موفق باشی........ :flowerysmile: 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .