shayan1989 523 ارسال شده در 23 فروردین 1390 سلام این تاپیک همون طور که از اسمش کاملا معلومه به بدترین و بی کیفیت ترین خودروی تولید داخل می خواد توجه کنه هر کس نظر ش رو بده اگر هم توضیح بدین که چرا خیلی بهتره 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
shayan1989 523 ارسال شده در 23 فروردین 1390 به نظر بنده پژو روا سال بد ترین تولید داخل بوده همه ما با پژو اردی تا حدودی اشنا هستیم حالا این که ایران خودرو میاد با این حروف بازی می کنه و خودروی جدید با امکانات جدید تولید می کنه که فقط خودش خبر داره از قابلیت ها منحصر به فردش واقعا جای تعجب داره 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
اكبر نصيري 13 ارسال شده در 11 مرداد 1390 سلام به نظر من انواع قيافه هاي مختلف پرايد بدترين ونا ايمن ترين خودروي ساخت داخل هستند كه تنها عامل بقاي توليدشان قيمت پايين آنهاست ( البته به نسبت بقيه خودروها) 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
zibeder 599 ارسال شده در 30 آبان 1390 سلام به نظر من فقط پراید میتونه باشه... 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Avenger 19,333 ارسال شده در 30 آبان 1390 به نظر من هم پراید نامن ترین خودروی داخلیه 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
zibeder 599 ارسال شده در 30 آبان 1390 به نظر بنده پژو روا سال بد ترین تولید داخل بوده همه ما با پژو اردی تا حدودی اشنا هستیم حالا این که ایران خودرو میاد با این حروف بازی می کنه و خودروی جدید با امکانات جدید تولید می کنه که فقط خودش خبر داره از قابلیت ها منحصر به فردش واقعا جای تعجب داره اگه یه بار سوار ار دی مزخرف بشی و یه بار به روا سال اونوقته که میفهمی روا سال چه ماشینیه. من خودم اگه بخوام سوار یه ماشین 9میایونی بشم بین همه ماشینا روا سالو انتخاب میکنم. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
DavOOd_TiTaN 10,472 ارسال شده در 30 آبان 1390 همه ی ماشینهای ایران 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
shayan1989 523 ارسال شده در 30 آبان 1390 این نظر شماست و ما هم به نظر شما احترام می ذاریم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pianist 31,127 ارسال شده در 30 آبان 1390 کاش هم بهترین رو میپرسیدی هم بدترین رو. بهترین خانواده 206 و بدترین پراید و هرچیزی که شبیه پرایده! 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
lorena 10,303 ارسال شده در 30 آبان 1390 منم نظرم رو همون پراید و روا هستش نه قیافه دارن و ایمن هستند یادمه 1 جا خوندم صاحب کارخونه ی پراید کره حاضر نشده مسافت بین 2 تا کارخونه رو با پراید بره! 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
DavOOd_TiTaN 10,472 ارسال شده در 30 آبان 1390 اگه از نظر نداشتن ایمنی بخوای پراید اگه از نظر هزینه وسایل و کم مصرف بودن بخوای بازم پراید ولی این ماشینارو عشق است L90 سفید رفت با ارت کم و رینگها توپول چه هلویی شود 206 هم اسپورت خورش ملسه مگان رو عشقه مخصوصا هاچ بکش :gnugghender: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
R.SHANDIZ 86 ارسال شده در 30 آبان 1390 پرایدبدترین وناامن ترینه ولی خانواده پژوزیادنه ولی یکم بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Bana8 90 ارسال شده در 30 آبان 1390 بدون شک و هیچ جای فکری بدترین خودروی داخلی ایران پژو 405 هستش که میزان تلفاتش از هر ماشینی تو ایران یا جهان بیشتره پراید نسبت به 405 به نظر من بهتره 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال