navid_yazdi 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همه نوید یزدی هستم دانشجوی مهندسی موادگرایش خوردگی ( ارشد ) - قبلا ناظر خط لوله بودم - تخصص اصلیم بازرسی جوشه 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همه نوید یزدی هستم دانشجوی مهندسی موادگرایش خوردگی ( ارشد ) - قبلا ناظر خط لوله بودم - تخصص اصلیم بازرسی جوشه درود دوست عزیز خیلی خوش آمدین امیدوارم بتونیم از علم شما بهره ببریم 1 لینک به دیدگاه
181818 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ سلام سعیدام دانشجوی مهندسی متالوژی از اشنایی با شما خوشحالم 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ سلام سعیدام دانشجوی مهندسی متالوژی از اشنایی با شما خوشحالم خوش آمدید. 1 لینک به دیدگاه
akbari1368 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ حمید اکبری هستم دانشجوی ارشد شناسایی 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ حمید اکبری هستم دانشجوی ارشد شناسایی درود مهندس اکبری عزیز خیلی خوش آمدین لینک به دیدگاه
مرضیه63 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ سلام به دوستان عزیز.من مرضیه هستم.27 ساله. دانشجوی مواد _ سرامیک . جدیدترین عضو هستم و امیدوارم بتونم از اطلاعاتتون به خوبی استفاده کنم. 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ سلام به دوستان عزیز.من مرضیه هستم.27 ساله.دانشجوی مواد _ سرامیک . جدیدترین عضو هستم و امیدوارم بتونم از اطلاعاتتون به خوبی استفاده کنم. سلام دوست گلم خیلی خوش اومدی (مرضیه جان یکی از بهترین همکلاسی های من هستن ) امیدوارم همکاری خوبی باهم داشته باشیم 1 لینک به دیدگاه
مرضیه63 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ مرسی به راحلهء گلم.ایشون اینجارو به من معرفی کردن.به بهترین دوستم:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
j.mosaee 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ سلام جواد هستم متالورژی استخراجی می خونم خوشحالم که عضو این مجموعه شدم 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ سلام جواد هستم متالورژی استخراجی می خونم خوشحالم که عضو این مجموعه شدم سلام دوست عزیز خیلی خوش آمدین لینک به دیدگاه
soroush.bayat 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ سلام سروش هستم 26ساله.کارشناسی متالورژی صنعتی و در بخش نورد مشغول به کار هستم.امیدوارم بتونم از تجربه دوستان بیشتر استفاده کنم. لینک به دیدگاه
S.ALI.P 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سلام سید علی 27 از تهران دانشجو ارشد مهندسی مواد.انتخاب مواد 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سلام سید علی 27 از تهران دانشجو ارشد مهندسی مواد.انتخاب مواد سلام. خوش اومدین به انجمن 1 لینک به دیدگاه
sajad rezaee 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ سلام-ببخشید دوستان جهت انجام پروژه ای نظامی نیاز به فلزی مقاوم در برابر موج انفجار میباشد بین دو فلز هاردوکس و تیتانیوم کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟ در مورد فلز هاردوکس اطلاعات زیادی در اینترنت وجود ندارد لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ سلام-ببخشید دوستانجهت انجام پروژه ای نظامی نیاز به فلزی مقاوم در برابر موج انفجار میباشد بین دو فلز هاردوکس و تیتانیوم کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟ در مورد فلز هاردوکس اطلاعات زیادی در اینترنت وجود ندارد موجت چی داره ؟ منظورم محصولاتشه ؟ موضوع فقط فشاره یا محصولات دیگه هم ایجاد میشه ؟ نمیدونم چرا ذهنم رفت سراغ پرتاب موج و دمای یهویی و بالا...بی خیال فشارت به چند بار میرسه ؟ و حجم انفجار چقدره ؟ قراره این افنجار رو حبس و حفظ کنی یا برعکس قراره برخورد کنه (بخوره تو سرش) و آخ نگه ؟ برداشتم از سوال این بود که قراره حبس بشه ولی بازم میپرسم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده