navid_yazdi 12 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 سلام به همه نوید یزدی هستم دانشجوی مهندسی موادگرایش خوردگی ( ارشد ) - قبلا ناظر خط لوله بودم - تخصص اصلیم بازرسی جوشه 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 سلام به همه نوید یزدی هستم دانشجوی مهندسی موادگرایش خوردگی ( ارشد ) - قبلا ناظر خط لوله بودم - تخصص اصلیم بازرسی جوشه درود دوست عزیز خیلی خوش آمدین امیدوارم بتونیم از علم شما بهره ببریم 1
181818 13 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 سلام سعیدام دانشجوی مهندسی متالوژی از اشنایی با شما خوشحالم 3
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 سلام سعیدام دانشجوی مهندسی متالوژی از اشنایی با شما خوشحالم خوش آمدید. 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 حمید اکبری هستم دانشجوی ارشد شناسایی درود مهندس اکبری عزیز خیلی خوش آمدین
مرضیه63 16 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 سلام به دوستان عزیز.من مرضیه هستم.27 ساله. دانشجوی مواد _ سرامیک . جدیدترین عضو هستم و امیدوارم بتونم از اطلاعاتتون به خوبی استفاده کنم. 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 سلام به دوستان عزیز.من مرضیه هستم.27 ساله.دانشجوی مواد _ سرامیک . جدیدترین عضو هستم و امیدوارم بتونم از اطلاعاتتون به خوبی استفاده کنم. سلام دوست گلم خیلی خوش اومدی (مرضیه جان یکی از بهترین همکلاسی های من هستن ) امیدوارم همکاری خوبی باهم داشته باشیم 1
مرضیه63 16 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 مرسی به راحلهء گلم.ایشون اینجارو به من معرفی کردن.به بهترین دوستم:4uboxsmiley: 1
j.mosaee 12 ارسال شده در 26 مهر، 2012 سلام جواد هستم متالورژی استخراجی می خونم خوشحالم که عضو این مجموعه شدم 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 26 مهر، 2012 سلام جواد هستم متالورژی استخراجی می خونم خوشحالم که عضو این مجموعه شدم سلام دوست عزیز خیلی خوش آمدین
soroush.bayat 10 ارسال شده در 1 بهمن، 2012 سلام سروش هستم 26ساله.کارشناسی متالورژی صنعتی و در بخش نورد مشغول به کار هستم.امیدوارم بتونم از تجربه دوستان بیشتر استفاده کنم.
S.ALI.P 14 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 سلام سید علی 27 از تهران دانشجو ارشد مهندسی مواد.انتخاب مواد 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 سلام سید علی 27 از تهران دانشجو ارشد مهندسی مواد.انتخاب مواد سلام. خوش اومدین به انجمن 1
sajad rezaee 10 ارسال شده در 6 آبان، 2017 سلام-ببخشید دوستان جهت انجام پروژه ای نظامی نیاز به فلزی مقاوم در برابر موج انفجار میباشد بین دو فلز هاردوکس و تیتانیوم کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟ در مورد فلز هاردوکس اطلاعات زیادی در اینترنت وجود ندارد
wheeler 8640 ارسال شده در 7 آبان، 2017 سلام-ببخشید دوستانجهت انجام پروژه ای نظامی نیاز به فلزی مقاوم در برابر موج انفجار میباشد بین دو فلز هاردوکس و تیتانیوم کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟ در مورد فلز هاردوکس اطلاعات زیادی در اینترنت وجود ندارد موجت چی داره ؟ منظورم محصولاتشه ؟ موضوع فقط فشاره یا محصولات دیگه هم ایجاد میشه ؟ نمیدونم چرا ذهنم رفت سراغ پرتاب موج و دمای یهویی و بالا...بی خیال فشارت به چند بار میرسه ؟ و حجم انفجار چقدره ؟ قراره این افنجار رو حبس و حفظ کنی یا برعکس قراره برخورد کنه (بخوره تو سرش) و آخ نگه ؟ برداشتم از سوال این بود که قراره حبس بشه ولی بازم میپرسم
ارسال های توصیه شده