Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من سامان هستم سال چهارم متالورژی.خیلی خوشحالم که تو این انجمن در کنار دوستام هستم به انجمن خودتون خوش آمدید 2 لینک به دیدگاه
ali00124 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ salam man ali hastam dan seramic term akhar shadidan mohtaje komak.help me!khaheshan 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ salam man ali hastam dan seramic term akhar shadidan mohtaje komak.help me!khaheshan به انجمن خودتون خوش آمدید لطفا فارسی تایپ کنید. 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ salam man ali hastam dan seramic term akhar shadidan mohtaje komak.help me!khaheshan سلام دوست عزیز خیلی خوش آمدین 1 لینک به دیدگاه
عزیزی عارف 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ کسی نمی خواد به ما خوش امد گو بگه... 1 لینک به دیدگاه
عزیزی عارف 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ :ws52::ws52:کسی نمی خواد به ما خوش امد گو بگه... لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ کسی نمی خواد به ما خوش امد گو بگه... خیلی خوش امدید :rose: لینک به دیدگاه
samane nikoosefat 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ salam,samaneam.daneshjuye metalorgy .azin ke ozve anjoman shodam,khoshhalam 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ salam,samaneam.daneshjuye metalorgy .azin ke ozve anjoman shodam,khoshhalam سلام خیلی خوش آمدین سمانه جان:rose: دوست خوبم لطفا فارسی تایپ کنید زبان انجمن فارسیست:rose: 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ salam,samaneam.daneshjuye metalorgy .azin ke ozve anjoman shodam,khoshhalam سلام خیلی خوش آمدید دوست خوبم لطفا فارسی تایپ کنید زبان انجمن فارسیست:rose: 1 لینک به دیدگاه
nirvana_f 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ سلام ندا هستم 20 ساله دانشجوی مهندسی متالورژی صنعتی سمنان :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ سلامندا هستم 20 ساله دانشجوی مهندسی متالورژی صنعتی سمنان :icon_pf (44): سلام ندا جان خیلی خوش آمدین :rose: 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ سلامندا هستم 20 ساله دانشجوی مهندسی متالورژی صنعتی سمنان :icon_pf (44): سلام خیلی خوش آمدید 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلام.اسماعیل هستم 23ساله. دانشجوی مهندسی متالورژی صنعتی دانشگاه سمنان (هم دانشگاهی ندا) 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلام.اسماعیل هستم 23ساله. دانشجوی مهندسی متالورژی صنعتی دانشگاه سمنان (هم دانشگاهی ندا) سلام خیلی خوش آمدید 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلام.اسماعیل هستم 23ساله. دانشجوی مهندسی متالورژی صنعتی دانشگاه سمنان (هم دانشگاهی ندا) سلام اسماعیل عزیز خیلی خوش آمدین:rose: 2 لینک به دیدگاه
nirvana_f 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلام.اسماعیل هستم 23ساله. دانشجوی مهندسی متالورژی صنعتی دانشگاه سمنان (هم دانشگاهی ندا) سلام اسماعیل خوش آمدی :welcome: 1 لینک به دیدگاه
Roozbeh69 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همه هم رشته اي هاي خوبم:icon_pf (44): من مرتضي ( روزبه) هستم دانشجوي ترم 6 متالورژي صنعتي دانشگاه بين المللي امام خميني قزوين راستي من دو اسمم يعني تو شناسنامه مرتضي ام ....هركس هرجور راحته صدام كنه بيشتر تو باشگاه مهندسان فعاليت ميكنم ، به دعوت يكي از دوستان اومدم اينجا اميدوارم مفيد باشم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده