pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان:ws2:محمدرضا هستم معروف به پسر شاد توی کل اینترنت:w410: من کاملا" خودم رو معرفی کردم البته اینجا و توی مشخصات پنل شخصیم. شاد و موفق باشید . 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی خوش آمدی آقا محمد رضا باعث افتخاره حضور شما در این انجمن موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ اگر لایق باشیم در کنار دوستان هستیم لعلکم تفلحون 5 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان:ws2:محمدرضا هستم معروف به پسر شاد توی کل اینترنت:w410:من کاملا" خودم رو معرفی کردم البته اینجا و توی مشخصات پنل شخصیم. شاد و موفق باشید . :flowerysmile:سلام محمدرضا جان خیلی خوش امدی دوست عزیزم:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ اگر لایق باشیم در کنار دوستان هستیملعلکم تفلحون سلام پیر هاید عزیز خیلی خوش امدید:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ سلام. آیهان هستم. 25 ساله. لیسانس فیزیک دارم ولی چون به مواد علاقه داشتم تو ارشد کنکور مواد و نانو مواد دادم. تو مواد شدم 563 و تو نانو شدم 8. امید وارم در زمینه نانو بتونم خدمت کنم.:ws2: 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ سلام.آیهان هستم. 25 ساله. لیسانس فیزیک دارم ولی چون به مواد علاقه داشتم تو ارشد کنکور مواد و نانو مواد دادم. تو مواد شدم 563 و تو نانو شدم 8. امید وارم در زمینه نانو بتونم خدمت کنم.:ws2: حضور شما باعث افتخاره آیهان جان خیلی خوش آمدی 3 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ منم ترنج . 21 سال . ترم 6 مواد - سرامیک یونی بین المللی اما خمینی قزوین. :w16: 7 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ منم ترنج . 21 سال . ترم 6 مواد - سرامیک یونی بین المللی اما خمینی قزوین. :w16: خوش آمدید ترنج عزیز 5 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ منم ترنج . 21 سال . ترم 6 مواد - سرامیک یونی بین المللی اما خمینی قزوین. :w16: ترنج عزيز خوش آمدي 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ منم ترنج . 21 سال . ترم 6 مواد - سرامیک یونی بین المللی اما خمینی قزوین. :w16: خیلی خوش آمدید حضور شما در این انجمن باعث افتخاره 4 لینک به دیدگاه
YEK SHEYKHE BOZORG 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ الله بنام خدا شیخ هستم بنده هم مهندسی متالورژی صنعتی میخونم !! 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ اللهبنام خدا شیخ هستم بنده هم مهندسی متالورژی صنعتی میخونم !! بسیار خوش آمدید باعث افتخاره حضور شما در این انجمن ممنون می شم یه کم بیشتر از خودتون بگید. محل سکونت شما برام جالب هست. خواهش می کنم در مورد دانشگاه محل تحصیل و در مجموع جایگاه این رشته در این کشور هم اطلاعاتی در اختیار من و دوستانتان در اینجا قرار دهید. ما اینجا یه تاپیک گپ و گفت هم داریم. از اونجا هم می تونیم برای آشنایی بیشتر و پرداختن به سایر موضوعات استفاده کنیم. موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
YEK SHEYKHE BOZORG 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ الله والله پیمان جون دست رو دلم نذار که خونه!! دانشجوی متالورژی ساوم ، ساکن تهرانم ، ترم شیشم ، جایگاه این رشته تو کشور اینه که به هر کی میگیم متالورژی فکر میکنه داریم سرشو شیره میمالیم ، زودی میگه ریخته گری منظورته داداش ؟!! بعد اینکه شغلیشم بهمون گفتن خیلی خوبه حقوقش اگه فوق لیسانس داشته باشی !! تازه اونم کار تو تهرانش کمه !! 3 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ خوش آمدیدترنج عزیز ترنج عزيزخوش آمدي خیلی خوش آمدید حضور شما در این انجمن باعث افتخاره خیلی خیلی ممنونم . میدونم باعثه افتخارم آقا پیمان :ws28: لطف کردید :w16: 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ منم ترنج . 21 سال . ترم 6 مواد - سرامیک یونی بین المللی اما خمینی قزوین. :w16: گفتا منم ترنجم که اندر جهان نگنجم... گفتا به از ترنجی لیکن بدست نایی گفتم سر چه داری ؟ که از سر خبر نداری؟ . . . . .(با صدای نامجو خوانده شود) 4 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ گفتا منم ترنجم که اندر جهان نگنجم... گفتا به از ترنجی لیکن بدست نایی گفتم سر چه داری ؟ که از سر خبر نداری؟ . . . . .(با صدای نامجو خوانده شود) گفتم بر آستانت دارم سر گدایی گفتا بده رباعی مارا چگونه بینی گفتا چو خرمنیو در بزم دلربایی البته تلفیق از شعر حافظ و نامجو است زیباست 4 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ گفتا منم ترنجم که اندر جهان نگنجم... گفتا به از ترنجی لیکن بدست نایی گفتم سر چه داری ؟ که از سر خبر نداری؟ . . . . .(با صدای نامجو خوانده شود) :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان لطفا اینجا اسپم نکنید گپ و گفت دوستانه پذیرای شماست. گفتگوی صمیمانه بر و بچه های مهندسی مواد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده