Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۸۹ خیلی خوش اومدی آقا ابراهیم امیدوارم بتوانیم از تجربه های شما خصوصا تو بخش کامپوزیت و نانو مواد در این انجمن استفاده کنیم 2 لینک به دیدگاه
royat_atash 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من رویت هستم راحله جان دیگه تنها نیستی منم 20 ساله دانشجوی مهندسی مواد-سرامیک خیلی خوشحالم از بودن در این جمع دوستانه 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلام رویت عزیزم:aghosh: خیلی خوش اومدی گلم 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلاممن رویت هستم راحله جان دیگه تنها نیستی منم 20 ساله دانشجوی مهندسی مواد-سرامیک خیلی خوشحالم از بودن در این جمع دوستانه سلام به شما خیلی خوش آمدید. امیدوارم شاهد فعالیت خوب شما در انجمن نواندیشان و به ویژه در تالار مواد باشیم. شما با راحله خانم هم کلاسی هستید ؟ راحله جان به نظرم از تنهایی در اومدی 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به شما خیلی خوش آمدید. امیدوارم شاهد فعالیت خوب شما در انجمن نواندیشان و به ویژه در تالار مواد باشیم. شما با راحله خانم هم کلاسی هستید ؟ راحله جان به نظرم از تنهایی در اومدی درود پیمان عزیز بله ایشون هم همکلاسیه هم دوسته هم عجقمه خیلی دخمل گلی :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ درود پیمان عزیز بله ایشون هم همکلاسیه هم دوسته هم عجقمه خیلی دخمل گلی :icon_gol: پس دیگه یه خوشامدگویی بسیار بسیار ویژه :icon_gol: باعث افتخاره آشنایی با شما رویت خانم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ پس دیگه یه خوشامدگویی بسیار بسیار ویژه :icon_gol: باعث افتخاره آشنایی با شما رویت خانم خیلی لطف داری پیمان عزیز:icon_gol: بزرگواری شما میدونم داره به اسپم بازی تبدیل میشه پس من جای رویت جووونم هم تشکر مینمایم :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
royat_atash 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خوب یکم صبر کنید سلام بله دوست راحله جانم ممنون از خوش امد گو ییتون 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام محمد جان خیلی خوش امدی کمی خودتو معرفی میکنی دوست خوبم؟؟؟؟؟:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
mohamadshiran 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام. من محمد هستم-30 ساله- دانشجوی فوق مواد-اصفهان-.از آشنایی با همه دوستان خوشبختم 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد جان خیلی خوش امدی از اشنایی با شما بسیار خوشبختم:wubpink: امیدوارم که بتونیم از بار علمی شما در انجمن و مخصوصا تالار مواد بهره ببریم موفق باشی:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام. من محمد هستم-30 ساله- دانشجوی فوق مواد-اصفهان-.از آشنایی با همه دوستان خوشبختم خیلی خوش آمدید محمد جان ! چنانچه تمایل داشتید، می توانید گرایش خودتان را هم در پروفایل شخصی وارد کنید. 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ سلام امین 24 ساله دانشجوی مواد- متالورژی استخراجی .... ترم 10 دانشگاه نجف آباد 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی خوش آمدی امین جان باعث افتخاره حضور شما در اینجا 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ سلام امین 24 ساله دانشجوی مواد- متالورژی استخراجی .... ترم 10 دانشگاه نجف آباد سلام دوست عزیز منم به شما خوش امد میگم و خوشحالم از اشناییتون:flowerysmile: به امید تلاش و موفقیت شما دوست خوبم:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
reza_1364 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ سلام رضا 25 ساله کارشناسی ارشد شناسایی و انتخاب نجف آباد 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ سلام رضا 25 ساله کارشناسی ارشد شناسایی و انتخاب نجف آباد سلام رضا جان باعث افتخاره حضور شما در انجمن نو اندیشان موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سلام رضا 25 ساله کارشناسی ارشد شناسایی و انتخاب نجف آباد سلام دوست عزیز خیلی خوش امدید:flowerysmile: حضور شما باعث افتخار :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده