wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ سلام. شاید سایت مشکل داشته. حجم مجاز برای من 80 مگه. احوال شما ؟ والا الانم تست كردم همين بود شايدم عضو عادي 1 مگه 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ آقا حمید برای پسوندهای مختلف همین خطا رو میده؟ فایل زیپ رو امتحان کنین 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ آقا حمید برای پسوندهای مختلف همین خطا رو میده؟فایل زیپ رو امتحان کنین پسوندهاي ديگه رو تست نكردم چشم زيپ ميكنم ولي قاعدتا نبايد با اين فايلها مشكلي داشته باشه حالا من سعي ميكنم تا حد زيادي فايلم رو فشرده كنم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ پسوندهاي ديگه رو تست نكردمچشم زيپ ميكنم ولي قاعدتا نبايد با اين فايلها مشكلي داشته باشه حالا من سعي ميكنم تا حد زيادي فايلم رو فشرده كنم ایشالا که درست میشه. اگه درست نشد خبر بدین. 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ خيلي جالبه مثلا فشرده كردم! چند كيلو از حجمش كم شد چه فشرده ايه آخه اين مثلا؟ از اون جالب تر اينه كه با اين فرمت آپ شد!!!!!! ممنون از شما دوستان گل 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ من يك فايل pdf با حجم 7 مگ رو آپ كردم. مشكلي نداشت. مشكلتون برطرف شده؟ 5 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ من يك فايل pdf با حجم 7 مگ رو آپ كردم. مشكلي نداشت.مشكلتون برطرف شده؟ به به امير خان گل بله قربان حل شد البته با پسوندهاي ديگه يا بصورت رر شده خود pdf رو ديگه بيخيال شدم مگه اينكه حجمش چند كيلو باشه 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ به به امير خان گلبله قربان حل شد البته با پسوندهاي ديگه يا بصورت رر شده خود pdf رو ديگه بيخيال شدم مگه اينكه حجمش چند كيلو باشه سلام ببخشید ، حجمشو چه اندازه نوشته اینجا؟ و اینکه فایل شما حجمش چه اندازه ای بوده؟ 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ببخشید ، حجمشو چه اندازه نوشته اینجا؟ و اینکه فایل شما حجمش چه اندازه ای بوده؟ سلام دقيقا مثل همين عكس كه شما قرار داديد هستش 9.54 ولي وقتي يك فايلي رو ميخوام قرار بدم 20 ثانيه بعد از آپلود شدن پيغام خطا ميده كه حداكثر ظرفيت مجاز شما 1 مگ! ولي وقتي فايل رو رر ميكنم مشكل برطرف ميشه بيشترين حجمي كه تست كردم 3 مگ بود مشكلي نيست يا رر ميكنم يا از جاي ديگه براي آپلود استفاده ميكنم ممنون از پيگيريتون 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ من هم که مدیر ارشد هستم معمولا بیشتر از 5مگ نمیتونم اپ کنم، با اینکه اینجا نوشته 9 مگ ، منم معمولا فشردش میکنم به هرحال پیگیری میکنم 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ من هم که مدیر ارشد هستم معمولا بیشتر از 5مگ نمیتونم اپ کنم، با اینکه اینجا نوشته 9 مگ ، منم معمولا فشردش میکنم به هرحال پیگیری میکنم ممنونم از لطف شما :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ قضیه این طراحی چیه؟ چطور بیام این تو؟ 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ قضیه این طراحی چیه؟ چطور بیام این تو؟ سلام بابا كارت خيلي درسته تموم شد بحث دارم بحث دوم رو ميزنم تازه دنبال قضيه هستي ؟ اون رفيقت اينهمه با هم حرف ميزنيد برات نگفته؟ بذار حالم خوب بشه اين احمدرضا رو ببينم رزومه بده تو تاپيكش 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ قضیه این طراحی چیه؟ چطور بیام این تو؟ یادمه که قبلا ازت خواستم شرکت کنی.دعوت نامه هم که فرستادم.تازه میپرسی قضیه چیه؟؟ رزومه بفرست دیگه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده