Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ سلام. کسی می دونه سایتی که باید برای یارانه ها ثبت نام کرد چیه؟ من هر جا رقتم نوشته بود دوره ی بعد اغلام خواهد شد. هم سایت ثبت احوال و هم سایت مرکز آمار. اگر اطلاعی از زمان و سایت ثبت نام دارید ممنون می شم بگید :flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز خانوم به خارج نشين ها تعلق نمي گيره 7 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز نکنه از پرواز جا موندی....موندگار شدی همین جا.... 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ refahi.ir خیلی سیستم مسخره و بدرد نخوری دارن. برای اعلام یه شماره حساب چند هفته معطل میشی. من که داشتم بیخیالش میشدم همین الان رفتم دیدم بالاخره قبول کرده. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز خانوم به خارج نشين ها تعلق نمي گيره عمو جان شماره ملی و حساب بانکی می خواد که من دارم مگه اوباما هم یارانه میده؟ اون مرگم به زور میده...چه برسه به یارانه....دلت خوشه عابدی مهناز نکنه از پرواز جا موندی....موندگار شدی همین جا.... نه بابا رسیدم refahi.ir خیلی سیستم مسخره و بدرد نخوری دارن. برای اعلام یه شماره حساب چند هفته معطل میشی. من که داشتم بیخیالش میشدم همین الان رفتم دیدم بالاخره قبول کرده. خب یعنی شما الان ثبت نام کردید؟ مهلتش تا کی هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ refahi.ir بود فکر کنم... این هست اما نمی شه ثبت نام کرد. کسایی که قبلا" ثبت نام کردن می تونن ببینن. لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ ثبت نام اینترنتی مال قبل بود الان فقط از طریق مراجعه به بانک ثبت نام میکنن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ ثبت نام اینترنتی مال قبل بود الان فقط از طریق مراجعه به بانک ثبت نام میکنن ای بابا...مرسی که گفتی 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ ثبت نام اینترنتی مال قبل بود الان فقط از طریق مراجعه به بانک ثبت نام میکنن جدی ؟ یکی از دوستان خانوادگی به من گفته بودم براش ثبت نام کنم هر کاری می کردم نمیشد داشت آبروم می رفت پس بانکی میشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ جدی ؟ یکی از دوستان خانوادگی به من گفته بودم براش ثبت نام کنم هر کاری می کردم نمیشد داشت آبروم می رفت پس بانکی میشه ؟ آره بانکی میشه... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ سلام.کسی می دونه سایتی که باید برای یارانه ها ثبت نام کرد چیه؟ من هر جا رقتم نوشته بود دوره ی بعد اغلام خواهد شد. هم سایت ثبت احوال و هم سایت مرکز آمار. اگر اطلاعی از زمان و سایت ثبت نام دارید ممنون می شم بگید :flowerysmile: هموطن گرامی ضمن قدردانی از مشارکت جنابعالی در اجرای قانون هدفمندکردن یارانه ها پیشنهاد می گردد چنانچه دارای تمکن مالی برای امرار معاش خود و خانواده محترمتان هستید از دریافت یارانه صرفنظر نمایید. این اقدام خیرخواهانه و خداپسندانه جنابعالی کمک به افزایش سهم افراد محروم یا افراد با درآمد پائین خواهد کرد. 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ هموطن گرامی ضمن قدردانی از مشارکت جنابعالی در اجرای قانون هدفمندکردن یارانه ها پیشنهاد می گردد چنانچه دارای تمکن مالی برای امرار معاش خود و خانواده محترمتان هستید از دریافت یارانه صرفنظر نمایید. این اقدام خیرخواهانه و خداپسندانه جنابعالی کمک به افزایش سهم افراد محروم یا افراد با درآمد پائین خواهد کرد. یه بخشش غلطه... هموطن گرامی ضمن قدردانی از مشارکت جنابعالی در اجرای قانون هدفمندکردن یارانه ها پیشنهاد می گردد چنانچه دارای تمکن مالی برای امرار معاش خود و خانواده محترمتان هستید از دریافت یارانه صرفنظر نمایید. این اقدام خیرخواهانه و خداپسندانه جنابعالی کمک به افزایش سهم بیت رهبری خواهد کرد. 7 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ کاش کروبی رای میاورد به جای 40000 تومن 70000 تومن میداد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده