spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ سوئیچ های قدرت عناصر کلید زنی نیمه هادی قدرت را می توان بصورت زیر طبقه بندی کرد: 1)خاموش شوندگی و روشن شوندگی کنترل نشده(مثل دیود) 2)روشن شوندگی کنترل شده و خاموش شوندگی کنترل نشده (مثل SCR) 3)خاموش شوندگی و روشن شوندگی کنترل شده(مثل BJT,MOSFET,GTO,SITH,IGBT,IGBT,SIT,MCT) 4)نیازمند سیگنال گیت پیوسته(BJT,MOSFET,IGBT,SIT) 5)نیازمند پالس گیت(SCR,GTO,MCT) 6)دارای قابلیت تحمل ولتاژ دو قطبی(SCR,GTO) 7)دارای قابلیت تحمل ولتاژ یک قطبی(BJT,MOSFET,GTO,IGBT,MCT) 8)دارای قابلیت تحمل جریان دو سو(TRIAC,RCT) 9)دارای قابلیت تحمل جریان یکسو(SCR,GTO,BJT,MOSFET,MCT,IGBT,SITH,SIT,دیود) برای دانلود جزوه اموزشی سوییچ های قدرت وعناصر کلیدزنی نیمه هادی درقدرت به لینک زیر مراجعه فرمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
morimakher 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ من نتونستم دانلود کنم اگه میشه واسم میل کنید فقط زود عجله ای هستم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ لینک سالم هستش دوست عزیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده