jentleman_arch 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ey kash vaght dashtam mohammad...mer30 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز منم بلد نیستم متاسفانه ولی اینو تو برنامه هام میزارم حتما یاد بگیرم و در اینده بتونم شرکت کنم ممنون به خاطر فعالیتهایی که انتخاب می کنی و حداقل باعث حرکت یکی مثل من می شه سلام من بلد نیستم میشه کار دوستمو بجای خودم بفرستم؟ سلام دوستان عزیز شهرساز. سعی کنید حتماً برین این نرم افزار رو یاد بگیرین سادگیش ارزش یادگیریش رو داره به خصوص برای شهرسازا اگه این سری هم فرصت نکردین، سری بعدی ایشالا که شرکت می کنین ey kash vaght dashtam mohammad...mer30 خواهش میکنم مهدی جان لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ خودایش بچه ها فوتو شاپشون خوبه هاااااااااا 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ :w821::w821::w821: بابا من برناممو تنظیم کردم اسکچاپ و یه سری چیزای دیگه رو تابستون یاد بگیرم حالا شماها هی میاین مسابقه می ذارین , هی سطح مسابقه میره بالا :w821: فکر ما رو هم بکنین آخههههههه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ واسه یاد گرفتنش یه هفته وقت میخوادا 1 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزیز شهرساز.سعی کنید حتماً برین این نرم افزار رو یاد بگیرین سادگیش ارزش یادگیریش رو داره به خصوص برای شهرسازا اگه این سری هم فرصت نکردین، سری بعدی ایشالا که شرکت می کنین سلام.... چشم. من سعی میکنم این هفته یاد بگیرم.اما فکرنکنم به مسابقه برسم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ آفرین پس ایشالا سری بعدی هستی 2 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی دوست دارم شرکت کنم ولی واقعا وقت نمیکنم تو این سری شرکت کنم ایشالله سری بعدی حتما شرکت میکنم. 1 لینک به دیدگاه
vorojak_error 478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ موضوع مسابقه: قوانین و شرایط مسابقه: استفاده از هرگونه رنگ و بافت و رندر مجاز نبوده و در صورت استفاده، طرح مورد نظر از مسابقه حذف خواهد شد. اضافه کردن جزئیات اضافه علاوه بر مواردی که در عکس می باشد، ، مجاز نیست. طرح مورد نظر باید تا حد امکان مشابه تصویر داده شده باشد. هر شرکت کننده طرح خود را با خروجی jpg و به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کند. جایزه نفر اول 100 امتیاز و کسب مدال طراح برتر می باشد. مهلت ارسال آثار: تا پایان روز جمعه 26 فروردین 1390 انتقاد اول اينكه شما كه قانون ميزاريد لطف كنين تو قضاوت هم بر طبق همين قانون قضاوت كنين دوم اينكه سري اول ميز بود سري دوم الاچيق نميشه كه يه دفعه بشه ويلا به اين بزرگي سوم اينكه كار راحته اما حجم كار زياده هيچكس اينهمه وقت نميزاره مگر اينكه كلاساش كنسل باشه چهارم اينكه اين سري مسابقه با قبلي ها فرق نداره و مسابقه فقط تكرار مكرراته پنجم اينكه نميدونم شركت كنم يا نه خيلي كار دارم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ انتقاداول اينكه شما كه قانون ميزاريد لطف كنين تو قضاوت هم بر طبق همين قانون قضاوت كنين دوم اينكه سري اول ميز بود سري دوم الاچيق نميشه كه يه دفعه بشه ويلا به اين بزرگي سوم اينكه كار راحته اما حجم كار زياده هيچكس اينهمه وقت نميزاره مگر اينكه كلاساش كنسل باشه چهارم اينكه اين سري مسابقه با قبلي ها فرق نداره و مسابقه فقط تكرار مكرراته پنجم اينكه نميدونم شركت كنم يا نه خيلي كار دارم اینکه همش شد انتقاد پیشنهادی...تشکری؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی سخته واسه اینسری؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ باور کن خیلی ریزه کاری داره ... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ خب این هفته که تموم شد واسه هفته بعد یه ساده ترشو میذارم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ کسی تا الان شرکت نکرده که. واسه هفته بعد یه طرح ساده تر میذارم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ امروز روز آخر شرکت تو مسابقه هستش و فقط یه نفر طرحشو فرستاده 1 لینک به دیدگاه
vorojak_error 478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ مباركش باشه اگه اشكال نداره موضوع هفته ي بعد رو من انتخاب كنم منتظر جوابم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ طبق اطلاع قبلی که دادم، میتونید مسابقه سری بعد رو برگزار کنید. البته هفته بعد که نه، زمانش رو بهتون اطلاع میدم. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ این مسابقه که نشد ... مسابقه بعدی شروع شد به منم بگید ... :flowerysmile: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده