Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ خب دوستان انچه در حد توان و وسع ما برای قدردانی از زحمات دوستان می رسید در قالب مدال امتیاز خدمتتون ارایه میشه با ارزوی بهترین ها تقدیم به شما خوبان 300 امتیاز به patriot و مدال کاربر برتر ماه 200 امتیاز به hasti1988 100 امتیاز به 1716 50 امتیاز به مهر آذین موفق باشید میلاد جان مرسی بابت امتیاز کارت درسته میلاد قبولت دارم مرسی از زحماتت ازماکه ناراحت نیستی که؟من اگر حرفی زدم شوخی کردم یه وقت به دل نگیری اگر ناراحت شدی و دلت سوخت مارا دعا کن دستت دردنکنه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ خب دوستان انچه در حد توان و وسع ما برای قدردانی از زحمات دوستان می رسید در قالب مدال امتیاز خدمتتون ارایه میشه با ارزوی بهترین ها تقدیم به شما خوبان 300 امتیاز به patriot و مدال کاربر برتر ماه 200 امتیاز به hasti1988 100 امتیاز به 1716 50 امتیاز به مهر آذین موفق باشید مرسی مدیر دمت قیژ 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ خب دوستان انچه در حد توان و وسع ما برای قدردانی از زحمات دوستان می رسید در قالب مدال امتیاز خدمتتون ارایه میشه با ارزوی بهترین ها تقدیم به شما خوبان 200 امتیاز به patriot و مدال کاربر برتر ماه 200 امتیاز به hasti1988 100 امتیاز به 1716 50 امتیاز به مهر آذین موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ آفرین به این کاربرای فعال 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ خب در ماه اذر هم طبق روال همیشه دوستان فعالیت خوبی رو داشتند د رحقیقت تالار صنایع به مدد فعالیت مفید دوستان عزیز یک رشد فوق العاده رو تجربه می کنه و من به شخصه خوشحالم که در کنار شما توی این تالار حضور دارم برسیم به قدردانی از زحمات بچه ها 200امتیاز به hasti1988 بهمراه مدال کاربر برتر ماه 200 امتیاز به patriot و لوح تقدیر تالار 100 امتیاز به vina 50 امتیاز به مهر آذین و تشکر از حضور وفعالیت دیگر دوستان که امیدوارم فعالیتشون رو گسترش بدن به امید موفقیت در تمام عرصه های زندگیتون 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ خب در ماه اذر هم طبق روال همیشه دوستان فعالیت خوبی رو داشتند د رحقیقت تالار صنایع به مدد فعالیت مفید دوستان عزیز یک رشد فوق العاده رو تجربه می کنه و من به شخصه خوشحالم که در کنار شما توی این تالار حضور دارمبرسیم به قدردانی از زحمات بچه ها 200امتیاز به hasti1988 بهمراه مدال کاربر برتر ماه 200 امتیاز به patriot و لوح تقدیر تالار 100 امتیاز به vina 50 امتیاز به مهر آذین و تشکر از حضور وفعالیت دیگر دوستان که امیدوارم فعالیتشون رو گسترش بدن به امید موفقیت در تمام عرصه های زندگیتون مرسی میلاد جان 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ خب در ماه اذر هم طبق روال همیشه دوستان فعالیت خوبی رو داشتند د رحقیقت تالار صنایع به مدد فعالیت مفید دوستان عزیز یک رشد فوق العاده رو تجربه می کنه و من به شخصه خوشحالم که در کنار شما توی این تالار حضور دارم برسیم به قدردانی از زحمات بچه ها 200امتیاز به hasti1988 بهمراه مدال کاربر برتر ماه 200 امتیاز به patriot و لوح تقدیر تالار 100 امتیاز به vina 50 امتیاز به مهر آذین و تشکر از حضور وفعالیت دیگر دوستان که امیدوارم فعالیتشون رو گسترش بدن به امید موفقیت در تمام عرصه های زندگیتون ممنون .... (عنصر محوری از سمت چپ ستون 1 ردیف 4 اسمایل ها) امیدوارم شاهد ارتقای هرچه بیشتر تالارمون با فعالیت هر چه بهتر و بیشتر دوستان خوب صنایعی مون باشیم.....(عنصر محوری ستون 2 از سمت راست ردیف1) 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ ممنون .... (عنصر محوری از سمت چپ ستون 1 ردیف 4 اسمایل ها) امیدوارم شاهد ارتقای هرچه بیشتر تالارمون با فعالیت هر چه بهتر و بیشتر دوستان خوب صنایعی مون باشیم.....(عنصر محوری ستون 2 از سمت راست ردیف1) ایول باحال بود این عنصر محوری واقعا اوضاع نتت خرابه 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ ایول باحال بود این عنصر محوری واقعا اوضاع نتت خرابه این عنصرهای محوری چه معنی میده؟ 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ این عنصرهای محوری چه معنی میده؟ نمی دونم از هستی بپرس 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ این عنصرهای محوری چه معنی میده؟ نمی دونم از هستی بپرس جدول سیمپلکس تحقیق دیگه....لولا ...پاشنه ....محل تقاطع... 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ جدول سیمپلکس تحقیق دیگه....لولا ...پاشنه ....محل تقاطع... خب حالا جدول سیمپلکس چه ربطی به تاپیک برترین ها داره اونوقت؟ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ خب حالا جدول سیمپلکس چه ربطی به تاپیک برترین ها داره اونوقت؟ جناب مهندس بنده امکانات و ابزار فونت و ویرایش و اسمایل هام رو ندارم فعلا....با زبان مهندسی صنایع منظورمو بیان کردم خب تالار صنایعه دیگه.... قدر عافیت آن داند که از دست داده باشد....(قدر امکاناتتون رو بدونین ... عنصر محوری ردیف 3 ستون 1 ) 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ خب در ماه اذر هم طبق روال همیشه دوستان فعالیت خوبی رو داشتند د رحقیقت تالار صنایع به مدد فعالیت مفید دوستان عزیز یک رشد فوق العاده رو تجربه می کنه و من به شخصه خوشحالم که در کنار شما توی این تالار حضور دارمبرسیم به قدردانی از زحمات بچه ها 200امتیاز به hasti1988 بهمراه مدال کاربر برتر ماه 200 امتیاز به patriot و لوح تقدیر تالار 100 امتیاز به vina 50 امتیاز به مهر آذین و تشکر از حضور وفعالیت دیگر دوستان که امیدوارم فعالیتشون رو گسترش بدن به امید موفقیت در تمام عرصه های زندگیتون خسته نباشید ... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ خب در ماه اذر هم طبق روال همیشه دوستان فعالیت خوبی رو داشتند د رحقیقت تالار صنایع به مدد فعالیت مفید دوستان عزیز یک رشد فوق العاده رو تجربه می کنه و من به شخصه خوشحالم که در کنار شما توی این تالار حضور دارمبرسیم به قدردانی از زحمات بچه ها 200امتیاز به hasti1988 بهمراه مدال کاربر برتر ماه 200 امتیاز به patriot و لوح تقدیر تالار 100 امتیاز به vina 50 امتیاز به مهر آذین و تشکر از حضور وفعالیت دیگر دوستان که امیدوارم فعالیتشون رو گسترش بدن به امید موفقیت در تمام عرصه های زندگیتون در مورد پیام عاشقانتم بیشتر بتوضیح متوجه بشم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ جناب مهندس بنده امکانات و ابزار فونت و ویرایش و اسمایل هام رو ندارم فعلا....با زبان مهندسی صنایع منظورمو بیان کردم خب تالار صنایعه دیگه.... قدر عافیت آن داند که از دست داده باشد....(قدر امکاناتتون رو بدونین ... عنصر محوری ردیف 3 ستون 1 ) آهان فهمیدم شما شکلکها واستون غیرفعاله سایت انگار بهم ریخته یه کم اینترنتها مشکل داره یه کم هم سایت ایراد پیدا کرده حق دارید من واسم شکلکها فعاله 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ برترین های دی ماه چی شد؟ توراهه مهندس شوما دعا کن برسه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ این اسپم نیس صرفا اطلاع رسانیه من لوح کاربر برتر میخوام ، از اونا که واسه اخلاق و ... میدن ، لوحش خیلی قشنگه ، طلاییه 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ برترین های دی ماه چی شد؟ کف گیر خورده ته دیگ ، این کشتی عن قریب به گل بشینه ولی خب سعی شد به نوعی دیگه ای این تقدیر صورت بگیره و هدف ما هم همینه که همش نواوری کنیم تا برا دوستان هم فعالیت جذابتر باشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده