رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستان خوب شهرساز و غیر شهرساز(میدونین که مردم دو دسته اند!!)

غرض(قرض؟) از مزاحمت اینه که میخوایم اینجا یه کاری کنیم عیدیمون رو حلالش کنیم!:ws3:

حالا چجوری؟این جوری که تو این عیدی دوستان به جاهای مختلف سفر کردند یا شهر خودشون رو دیدند!یه سری فضاها یا مکانها رو دیدند!این مکان حسی رو به القا میکنه که در ذهن شما مونده که میشه گفت همون حس مکانه!این حس رو به تصویر بکشید و بزارید اینجا تا در موردش گفتگو کنیم!

میتونه در قالب نقاشی عکس گرافیک یا هر چیز دیگه ای باشه!میتونه در قالب موسیقی هم باشه!

دوستان کاراشون رو بزارن!البته حسشون رو نگن تا خود بچه ها نظرشون رو بگن بعد که نظرات رو گفتیم نظر خود طراح رو میپرسیم!

• Like 10
لینک به دیدگاه
حسی که از زاینده رود داشتی رو باحال نمایش دادی.

حرکتی که همراه با یه صدای دلنشین هستش رو خیلی جالب نمایش دادی.

تا حدودی به اون چیزی که نشون دادم نزدیک شدی!!اما این حس مربوط به پل خواجوئه!حرکت آب در کنار آوای موسیقی که نزدیکای غروب از پل خواجو شنیده میشه!!!

درواقع این حس منه!جریان موسیقی!حرکت موسیقی همچون جریان آب با پل خواجو عجین شده

• Like 7
لینک به دیدگاه
تا حدودی به اون چیزی که نشون دادم نزدیک شدی!!اما این حس مربوط به پل خواجوئه!حرکت آب در کنار آوای موسیقی که نزدیکای غروب از پل خواجو شنیده میشه!!!

خب من تا حالا نرفتم اونجا. بر اساس تصویری که دیدم، این حس رو کردم. :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خیلی جالب حست رو بیان کردی، من خیلی پل خواجو رو دوست دارم پل خواجو عروس پل های دنیاست

یکی از معدود پل هایی هستش که فضای جمعی رو هم ایجاد کرده

من دوبار پل خواجو رفتم یه بار شب رفتم یه بارم روز بود، پل خواجو شبا خیلی قشنگتر میشه مخصوصا وقتی که یه نفر زیر طاقای اون آواز بخونه که دیگه محشر میشه

• Like 7
لینک به دیدگاه
ه!جریان موسیقی!حرکت موسیقی همچون جریان آب با پل خواجو عجین شده

خیلی جالب حست رو بیان کردی، من خیلی پل خواجو رو دوست دارم پل خواجو عروس پل های دنیاست

یکی از معدود پل هایی هستش که فضای جمعی رو هم ایجاد کرده

من دوبار پل خواجو رفتم یه بار شب رفتم یه بارم روز بود، پل خواجو شبا خیلی قشنگتر میشه مخصوصا وقتی که یه نفر زیر طاقای اون آواز بخونه که دیگه محشر میشه

آره دقیقا!افضای این پل علاوه بر اینکه یک مکان تاریخی و با ارزشه یک فضای جمعی و پاتوق هم هست!این مکان حس کاملا غنی داره اما به تازگی دارن این حس رو از پل میگیرن و اون رو تنها به یک پل تاریخی تبدیل میکنن!این چند وقته وقتی عده ای جمع میشن و موسیقی و آواز میخونن پلیس امنیت اخلاقی اون ها رو از پل حارج میکنه!

• Like 6
لینک به دیدگاه

درود :icon_gol:

حرکت موسیقی همچون جریان آب با پل خواجو عجین شده

خيلي عالي بود:icon_gol:

بنظر من كلا محوطه پل خواجو فضاي بسيار تأثيرگذار و احساس برانگيزي داره، من كه هر وقت برم، ديگه دلم نميخواد برگردم، تا جاييكه وقت داشته باشم البته :دي، و بجز جريان آب + آواز، پله هاي پل هم در حس من دخيل هستن

و اينكه مستشرقي مثل آرتور پوپ اونجا رو بعنوان آرامگاه خودش انتخاب كرده، و اگه اشتباه نكنم ريچارد فراي هم همينطور.. فكر ميكنم براي همه، اين فضا يه فضاي خاصه

میدونین که مردم دو دسته اند!!

:banel_smiley_4:

اينم حس مكان من نسبت به ميدان نقش جهان (هرچند كه قسمتي از اون به تصوير دراومده)

alwq0j6kotgflx8rbheg.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...