layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ من میگم اشتباه میکنی!چون معمار ها آدمای خیلی خوبی هستند!پشیمون میشی! واسه خودشون خوبن.... 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من اگه کسی واقعا قصدش زندگی کردن باشه ترسی نداره چون میتونه کنار بیاد با هر شرایطی( البته با چند دسته از آدما اصلا نمیشه کنار اومد) من نمیترسم ولی هنوزم احساس نیاز نمیکنم 4 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من اگه کسی واقعا قصدش زندگی کردن باشه ترسی نداره چون میتونه کنار بیاد با هر شرایطی( البته با چند دسته از آدما اصلا نمیشه کنار اومد)من نمیترسم ولی هنوزم احساس نیاز نمیکنم فکر کنم هیچ کس اینجا قست اینو نداره که به این چیز فکر کنه!فقط نظر میدن! راست میگی باید کنار اومد!حتی اگه هم رشته باشن! 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ هم رشته؟!!! چرا جانم همه فکر میکنن منم فکر میکنم ولی کمی متفاوت با اکثریت 4 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ هم رشته؟!!!چرا جانم همه فکر میکنن منم فکر میکنم ولی کمی متفاوت با اکثریت متفاوت بودن باعث میشه زندگی کنار هم لذت بخش تر بشه! 4 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ تفاوت رشته منظورته؟ نه درکل تقاوت داشتن خوبه! 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ نه درکل تقاوت داشتن خوبه! آره خوب! ایشاللا یه خوبش به زودی نصیبت شه 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ آره خوب!ایشاللا یه خوبش به زودی نصیبت شه شده و خبر نداری!یکی اومده فریبمان داده! 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ شده و خبر نداری!یکی اومده فریبمان داده! مبارکه:dancegirl2: پس اینجا چیکار میکنی؟ دومی دیگه ترست میریزه 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ مردا آخه ماشالا اشتهاشون سیری ناپذیره فعلا که بالای 50 درصد ازدواجها داره با طلاق منجر میشه ... آدم اهل هم نیست ... منم که نیازی ندارم به ازدواج ... به نظرتون ازدواج کنم چکار آخه 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ مردا آخه ماشالا اشتهاشون سیری ناپذیره فعلا که بالای 50 درصد ازدواجها داره با طلاق منجر میشه ... آدم اهل هم نیست ... منم که نیازی ندارم به ازدواج ... به نظرتون ازدواج کنم چکار آخه خیلی هم دلت بخواد که یه پسر یه نگاه بندازه بهتون!حالا ما اهل نیستیم! خوبه همش طلاق رو بخاطر حسودی های زنونه و خواسته های بیجای برخی زنان هست! یه نگاه بندازی متوجه میشی کی دنبال کیه!آخر الزمان شده دیگه! 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ من از خدامه کسی نگاه نندازه بهم مگه من کالام یا برده هستم که نگاه خریدارانه بشه بهم همین دیگه حرف اول آخرتون طلاقه .... خدارو شکر من دنبال هیچ پسری نمیافتم تو شان یک دختر نمیبینم تا آخر عمر هم مجرد بمونم در شان و شخصیت و غرورم نیست از پسری آویزون بشم !!!! شخصیت دختر نازکردن هست و مرد ناز میخره اینا جا به جا بشه میشه بی بندو باری !!!!! در ضمن با مرد خائن و سوسول ... نمیشه زندگی کرد میشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ همینطور که میگذره بیشتر از ازدواج کردن میترسم تو سن 18-19 سالگی فکر میکردم سن ازدواج ایده آل 26-27 هست و ما هم شرایطشو پیدا میکنیم اون موقع فکر نمیکردم آقای همه چی دان قراره 8 سال خرخره ما بگیره خلاصه که الان خیلی زرنگ باشم و با رفتن این آقا شرایط بهتر بشه تو 31-32 شاید یکم در موردش فکر کنم 1 لینک به دیدگاه
سیما جون 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ هر مردی میتونه دوماد بشه ولی هر دومادی مرد نمیشه 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ هر مردی میتونه دوماد بشه ولی هر دومادی مرد نمیشه دوماد شدن به مرد بودنه!تشخیص دوماد شدن رو هم عروس مشخص میکنه که میشن ما!ما یعنی مرد شدن! لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ کل مردی به اینهههههههههههه اینجوره که این مرد بودن گستره زیادی از مخلوقات رو در بر میگیره لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ کل مردی به اینهههههههههههه اینجوره که این مرد بودن گستره زیادی از مخلوقات رو در بر میگیره خب اره دیگه لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ پویا جان با این استدلالت شان یک مرد رو در حد اعلی خودش پایین آوردی عجب کل مردی به چه چیزی هست ما نمدونستیم خدایا یعنی کل شان و شخصیت یک مرد به اینه ؟ پناه بر خدا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده