.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ آخرشو كه بودم :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ اوا دیدین داشتم میموندم جا از تحلیل محمدرضا سبز سیلاملک خو وقتی رفتاری،اخلاقی،گویشی،بینشی برا انتقاد نیست چجو نقد کنیم؟!بزور؟! خوب بریم سر اصل مطلب: محمدرضا خیلی پسر خوفیه،آرومه یهنی اهل دعوا و بگو مگو نیست، ما که تا حالا ندیدیم کی بود میگفت زودی برا بیرون رفتن آماده میشه؟! نخیر خیلی هم تنبله! هر سری قرار بوده بیاد جایی سرما خورده پیچونده و نیومده!(ستاد تشویش اذهان عمومی) پیانیست خوبیه ، من که قطعاتی رو که مینوازه دوست میدارم تازه بعضی از اون خوب خوباش میشه رینگ تن گوشیم عاشق تنوعه!اینو از هفته ای سه بار تعویض نام کاربریش میشه فهمید خداییش مرا ببوسش از همه اش جالبتر بود،مخصوصا بعد از اینکه رمزش کشف شد! من محمدرضا سبزش رو بیشتر دوست میداشتم خلاصه اینکه یکی از گل پسرای انجمنه همیشه شاد و موفق باشی محمدرضا ژوون 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی:rose:البته اون محمدرضا نبود محمد 87 بود هیچی شد 4تا هموووووووون....بازم اشتباه گرفتمتون :w74: پس الان چیکار کنم؟من نمیخوااااااااااام! محمدرضا سبز که خودم بودم اون محمد بود 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ چرا:wubpink: دیگه خوندی راه برگشتیم نیست مبارکه وای خدا چه موجودی هستی تو محمد رضا !!! تا چند میخوای پیش بری ؟! از مردای عرب الگو برداری می کنی پسر جون ؟!! 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ اوا دیدین داشتم میموندم جا از تحلیل محمدرضا سبزسیلاملک خو وقتی رفتاری،اخلاقی،گویشی،بینشی برا انتقاد نیست چجو نقد کنیم؟!بزور؟! خوب بریم سر اصل مطلب: محمدرضا خیلی پسر خوفیه،آرومه یهنی اهل دعوا و بگو مگو نیست، ما که تا حالا ندیدیم کی بود میگفت زودی برا بیرون رفتن آماده میشه؟! نخیر خیلی هم تنبله! هر سری قرار بوده بیاد جایی سرما خورده پیچونده و نیومده!(ستاد تشویش اذهان عمومی) پیانیست خوبیه ، من که قطعاتی رو که مینوازه دوست میدارم تازه بعضی از اون خوب خوباش میشه رینگ تن گوشیم عاشق تنوعه!اینو از هفته ای سه بار تعویض نام کاربریش میشه فهمید خداییش مرا ببوسش از همه اش جالبتر بود،مخصوصا بعد از اینکه رمزش کشف شد! من محمدرضا سبزش رو بیشتر دوست میداشتم خلاصه اینکه یکی از گل پسرای انجمنه همیشه شاد و موفق باشی محمدرضا ژوون درود بر آبجی یوحی آره زوریه حالا یه بار ما سرما خوردیم نیمدیما توام مثه آرپاک هروقت خواستی مرا ببوس مرسی یوحنا ممنون که اومدی:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ هموووووووون....بازم اشتباه گرفتمتون :w74: پس الان چیکار کنم؟من نمیخوااااااااااام! نیمیشه 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ چرا:wubpink: دیگه خوندی راه برگشتیم نیست مبارکه اینقدر خشک خالی!!!!! :w589: 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ انگار کمی دیر رسیدم! با تشکر از دعوت محمدرضا جان: من زیاد طالب تعریف صرف نیستم و همین طورم از نقد بی دلیل هم خوشم نمیاد. چیزایی رو که میگم فقط و فقط صرفاً در برخورد حضوری و همچنین محیط مجازی اینجاست. 1. فرد مهربون و خوش خلقی هست. 2.سعی میکنه همه رو دور و بر خودش داشته باشه و با همه کنار بیاد اما یه عزیزی یه روز به من هم همین نکته رو گفت که: ما هرگز نمتونیم همه رو راضی نگه داریم! 3. یه چیز جالبی که به نظرم توی وجود اکثر افراد مرتبط با موسیقی دیده میشه یه نوع آرامش خاص در فرد هستش. من اولین باری که محمدرضا رو دیدم واقعاً حس کردم که پیانو میزنه... از یه نظر خوبه ولی از یه نظر خیلی واسه اطرافیان سخته! 4.هنوز راه زیادی داره تا بتونه خودش رو گیر بیاره و به مطلوبی که میخواد برسونه و البته خوب همه توی این سن همین طور هستند( کما اینکه من توی 26 سال هم نمدونم باید ...) 5. یه خصوصیت خیلی خوب هم داره اینه که هرگز توی بحث ها طرف خاصی رو حمایت نمیکنه و خوب اینجوری باز هم یه مورد 2 میرسه در کل دوستی هست که میشه ازش خیلی چیزها یاد گرفت:dancegirl2: امیدوارم که خوباش کاملاً و کمی بداش کمی با حقیقت تطبیق داشته باشن.:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ انگار کمی دیر رسیدم!با تشکر از دعوت محمدرضا جان: من زیاد طالب تعریف صرف نیستم و همین طورم از نقد بی دلیل هم خوشم نمیاد. چیزایی رو که میگم فقط و فقط صرفاً در برخورد حضوری و همچنین محیط مجازی اینجاست. 1. فرد مهربون و خوش خلقی هست. 2.سعی میکنه همه رو دور و بر خودش داشته باشه و با همه کنار بیاد اما یه عزیزی یه روز به من هم همین نکته رو گفت که: ما هرگز نمتونیم همه رو راضی نگه داریم! 3. یه چیز جالبی که به نظرم توی وجود اکثر افراد مرتبط با موسیقی دیده میشه یه نوع آرامش خاص در فرد هستش. من اولین باری که محمدرضا رو دیدم واقعاً حس کردم که پیانو میزنه... از یه نظر خوبه ولی از یه نظر خیلی واسه اطرافیان سخته! 4.هنوز راه زیادی داره تا بتونه خودش رو گیر بیاره و به مطلوبی که میخواد برسونه و البته خوب همه توی این سن همین طور هستند( کما اینکه من توی 26 سال هم نمدونم باید ...) 5. یه خصوصیت خیلی خوب هم داره اینه که هرگز توی بحث ها طرف خاصی رو حمایت نمیکنه و خوب اینجوری باز هم یه مورد 2 میرسه در کل دوستی هست که میشه ازش خیلی چیزها یاد گرفت:dancegirl2: امیدوارم که خوباش کاملاً و کمی بداش کمی با حقیقت تطبیق داشته باشن.:4chsmu1: ممنون:wubpink: مرسی نازنین جان که اومدی:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ محمد رضا پسر خوب و آرامی است. پیانو را به استادی مینوازد. بسیار فداکار و از جان گذشته است. کاپشنش خیلی گرم است مانند پوست کورکودیل میماند. 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ محمد رضا پسر خوب و آرامی است.پیانو را به استادی مینوازد. بسیار فداکار و از جان گذشته است. کاپشنش خیلی گرم است مانند پوست کورکودیل میماند. مرسی فرنازی:wubpink: بابا اونروز هوا خوب بود اون کاپشنم پوشیدی معلومه گرمت میشه دیگه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده بدن محمد رضا اینجا رو نیز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید. 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده بدن محمد رضا اینجا رو نیز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید. 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی خوشت اومده از تحلیل شدن نه ؟!! 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ فقط اومدم یه سری بزنم من بعدا تحلیلت میکنم:gnugghender: هنوز در حد تحلیل نمیشناسمت بچوووووووووک 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ خب ممد رضا جون نوبت منه دیگههههه داش ممد رضا رو یه سال و نیمیه که میشناسمش از مهندسان تا به این ور فخط نمیدونم من چرا با ممدرضا اشتباه میگیرن بعضی موقعها البته خودمم بعضی موقعها فکر میکنم ممد رضا هستم :jawdrop: در کل بسیار بچه خوبیه بچه باکمالتیه کلا خوبه دیگهههههههههه دهههههههههههه فحش محشم تا حالا ازش ندیدم ولی بجای ممد رضا زیاد فحشم دادن من باهاش اشتباه میگرفتن عیبی نداره بازم هر چه از دوست رسد نیکوست حتی فحشم باشه در کل همین دیگه خاطرش عزیزه واسم خودشم میدونه:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ خب ممد رضا جون نوبت منه دیگههههه داش ممد رضا رو یه سال و نیمیه که میشناسمش از مهندسان تا به این ور فخط نمیدونم من چرا با ممدرضا اشتباه میگیرن بعضی موقعها البته خودمم بعضی موقعها فکر میکنم ممد رضا هستم :jawdrop: در کل بسیار بچه خوبیه بچه باکمالتیه کلا خوبه دیگهههههههههه دهههههههههههه فحش محشم تا حالا ازش ندیدم ولی بجای ممد رضا زیاد فحشم دادن من باهاش اشتباه میگرفتن عیبی نداره بازم هر چه از دوست رسد نیکوست حتی فحشم باشه در کل همین دیگه خاطرش عزیزه واسم خودشم میدونه:icon_gol: به به آقا محمد گل آره واقعا نمیدونم چرا ما دوتارو اشتباه میگیرن مرسی محمد جان خوبی از خودته دل به دل راه داره:wubpink: کاره بیتا و بیتاب هاست در کل آقایی 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ خب ممد رضا جون نوبت منه دیگههههه داش ممد رضا رو یه سال و نیمیه که میشناسمش از مهندسان تا به این ور فخط نمیدونم من چرا با ممدرضا اشتباه میگیرن بعضی موقعها البته خودمم بعضی موقعها فکر میکنم ممد رضا هستم :jawdrop: در کل بسیار بچه خوبیه بچه باکمالتیه کلا خوبه دیگهههههههههه دهههههههههههه فحش محشم تا حالا ازش ندیدم ولی بجای ممد رضا زیاد فحشم دادن من باهاش اشتباه میگرفتن عیبی نداره بازم هر چه از دوست رسد نیکوست حتی فحشم باشه در کل همین دیگه خاطرش عزیزه واسم خودشم میدونه:icon_gol: اتفاقا منم فکرمیکردم محمدرضا دوتا ای دی داره!!و تو اونی! 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ اتفاقا منم فکرمیکردم محمدرضا دوتا ای دی داره!!و تو اونی! دیگه ازین فکرا نکن 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ فقط اومدم یه سری بزنممن بعدا تحلیلت میکنم:gnugghender: هنوز در حد تحلیل نمیشناسمت بچوووووووووک بیا تو پروفم تحلیل کن دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده