peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 3 تیر، 2011 من زیاد باشما رابطه نداشتم امافکرکنم: زیاد اهل تجملات نیست مودبه آدمه خونسردیه موسیقی دوست دارم اما موسیقی لایت گوش میده از آهنگهای سنتی نباید بدش بیاد رنگهای سرد رو به رنگهای گرم ترجیح میده عاشق قرمه سبزیه کمی سیاستمداره بدش نمیاد بحث سیاسی بکنه شدیدا سرعقایدش هست دیگه چیزی نمیدونم امیدوارم حداقل چندتا درست گفته باشم 5
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 3 تیر، 2011 من زیاد باشما رابطه نداشتم امافکرکنم:زیاد اهل تجملات نیست مودبه آدمه خونسردیه موسیقی دوست دارم اما موسیقی لایت گوش میده از آهنگهای سنتی نباید بدش بیاد رنگهای سرد رو به رنگهای گرم ترجیح میده عاشق قرمه سبزیه کمی سیاستمداره بدش نمیاد بحث سیاسی بکنه شدیدا سرعقایدش هست دیگه چیزی نمیدونم امیدوارم حداقل چندتا درست گفته باشم فک کنم همرو گفتی شاید بعضیاش درست در بیاد اما خب با اینکه زیاد همو نمیشناختیم تحلیلت جالب بود مرسی که اومدی 3
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 3 تیر، 2011 فک کنم همرو گفتی شاید بعضیاش درست در بیاد اما خب با اینکه زیاد همو نمیشناختیم تحلیلت جالب بود مرسی که اومدی خداییش چندتاشو درست گفتم؟؟؟ 2
Valentina 13664 ارسال شده در 3 تیر، 2011 اوه اوه.... عشخ پیانو... عشخ کل کل... عشخ کدوووووووو...اونم از انواع و اقسامش... ولی گذشته از اینا...بشه خوفیه...ازش بدی ندیدم...راحت حرفشو میزنه... اون یانی چی شد بالاخرهههههه محمد رضاااااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟ :w00: 2
maryam_bah 1612 ارسال شده در 3 تیر، 2011 بله اصولا همه تیرماهیا باحالن مرسی مریم جان آره بابا نامه هم برات فرستاده بودم که بیایی __________________
ooraman 22216 ارسال شده در 3 تیر، 2011 مرسی از دعوتت محمد رضا جون .... ما هم تازه با هم آشنا شدیم ...ولی از همون برخورد اول هم گرم و صمیمی بود با این اواتارش دائم با آتروس اشتباه میگیرمش ....(الان عوضش کرده ...با اون یکی اواتارش) انقدر مردم و اذیت نکن ...کمتر شیطونی کن بچه جان یادت که نرفته با اتروس سره کاربره معدن من وهی اذیت کردین امضاتم خیلی بامزست امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی :icon_gol: 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 3 تیر، 2011 اوه اوه.... عشخ پیانو... عشخ کل کل... عشخ کدوووووووو...اونم از انواع و اقسامش... ولی گذشته از اینا...بشه خوفیه...ازش بدی ندیدم...راحت حرفشو میزنه... اون یانی چی شد بالاخرهههههه محمد رضاااااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟ :w00: مرسی کدوم یانی؟ 1
Valentina 13664 ارسال شده در 3 تیر، 2011 مرسی کدوم یانی؟ آی کیوووو...ی ذره فک کن!!:w00: قرار بود تا قبل ساعت 12 شب اون شب (حدود 2ماه پیش) که بهت گفتم واسم بفرستی... یادت اومد؟؟ 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 3 تیر، 2011 آی کیوووو...ی ذره فک کن!!:w00: قرار بود تا قبل ساعت 12 شب اون شب (حدود 2ماه پیش) که بهت گفتم واسم بفرستی... یادت اومد؟؟ نه 1
EOS 14528 ارسال شده در 3 تیر، 2011 خب از اون جایی که ایشون خیلی لطف داشتن و من رو دعوت نکردن من بی دعوت شرفیاب شدم و تحلیل ایشون : خیلی بامعرفته (کمکش هنوز یادم نرفته ) همیشه در دسترسه حد و حدودش رو رعایت می کنه و بی احترامی نمی کنه موقعیت شناسه و زمان شوخی و جدی بودن رو خوب تشخیص می ده اما اگر زمان شوخی کسی رو پایه پیدا کنه....... :icon_pf (34): به نظرم ساده و بی ریاست منم منم هم نداره با پیام هاش من رو غافلگیر می کنه یکی از اون 3 تا مدیریه که من توی انجمن واقعا لایق مدیریت می دونمش در کل من که ازش هیچ بدی ندیدم براش آرزوی بهترین ها رو دارم . 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 تیر، 2011 بابا اون تالار تست مدیرارو که حذف کردی قرار میذاری بعد زنگ میزنی میگی من تهرانم تا اینجا اومدی یه ژست بگیر براما منو به اسپم وا مدارا جمعه صبحا که کوهو می پیچونی از تنبلی قرارم که هست، حست نمیکشه و بیخیال میشی. یا میری زیر دوش آب سرد که سرما بخوری یا اینکه زنگ بزنیم بهت که بفهمیم حست نکشیده بیای تو با ژست من چیکار داری 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 تیر، 2011 اخه این محمد هم عددیه که در موردش نطر بدم خوب بزار ببنم اها به قوزک پا علاقه شدیدی داره هیچکی نفهمید که چطور مدیر شده اسمش رو عوض کرد دید کسی تحویلش نمیگیره دپرس شد باز برگشت به حالت عادی دعا هایی که در حق مردم میکنه هم هیچ تاثیری نداره وگرنه تا الان من باید 10000000000000 بار مرده باشم فعلا همین 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 3 تیر، 2011 خب از اون جایی که ایشون خیلی لطف داشتن و من رو دعوت نکردن من بی دعوت شرفیاب شدم و تحلیل ایشون : خیلی بامعرفته (کمکش هنوز یادم نرفته ) همیشه در دسترسه حد و حدودش رو رعایت می کنه و بی احترامی نمی کنه موقعیت شناسه و زمان شوخی و جدی بودن رو خوب تشخیص می ده اما اگر زمان شوخی کسی رو پایه پیدا کنه....... :icon_pf (34): به نظرم ساده و بی ریاست منم منم هم نداره با پیام هاش من رو غافلگیر می کنه یکی از اون 3 تا مدیریه که من توی انجمن واقعا لایق مدیریت می دونمش در کل من که ازش هیچ بدی ندیدم براش آرزوی بهترین ها رو دارم . مرسی سپیده جان نظر لطفته:wubpink: ببخشید دعوتت نکردم واقعا زیاد بود تعداد دوستان در مورد شوخی بیشتر توضیح میدی؟ 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 3 تیر، 2011 منو به اسپم وا مدارا جمعه صبحا که کوهو می پیچونی از تنبلی قرارم که هست، حست نمیکشه و بیخیال میشی. یا میری زیر دوش آب سرد که سرما بخوری یا اینکه زنگ بزنیم بهت که بفهمیم حست نکشیده بیای تو با ژست من چیکار داری این همه تو مارو میپیچونی حالا یه بار ما سرما خوردیم نیمدم 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 3 تیر، 2011 پسر خوبیهفقط از وقتی که اسمشو عوض کرده من خیلی ناراحتم تو هروقت خواستی میتونی مرا ببوسی 2
ارسال های توصیه شده