.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به بههههههههههم یونی عزیززززززززززززز خب ما قسمت نشده بوده که تو یونی همو بببینم وقتی من درسم تموم شد متوجه شدیم هم یونی هستیم و متاسفانه ارتباط ما فقط محدود به نت شد و من فقط عکساشو و شخصیت مجازیشو میشناسم اما چیزی که ازش دریافت کردم اینه که محمدرضا اهل ریا و تظاهر نیست هر چی که هست خودشه:ws2: سعی نمیکنه خودشو بسازه یا چیزی بگه که از اعماق ذهن و دلش برنمیاد من این خصوصیت رو در هرکی ببینم تحسین میکنم بیشتر از یه ساله که تو نت میشناسمش..از تاپیک راه سبز خاطره ها داریم هر دو پسر مهربون شیطون یکم جسور کمی رک و فهمیده به نظر میاد با معرفت هم هست و هیچ وقت من یکی رو فراموش نکرده به عنوان یه دوست نتی خیلی دوستش دارم و امیدوارم همیشه موفق و شاد باشه به به ببین کی اینجاس دقیقا تا فهمیدم هم یونی هستیم فارغ شدی:w821: مرسی فروغ جون:wubpink: منم همینطور ، واقعا یاد اون روزا به خیر:rose: راستی مدرکتو گرفتی؟ 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ پسر خوب و با ادبیهزیاد شلوخ نمیکنه و تو کار ملت هم سرک نمیکشه در کل من ازش تا حالا بدی ندیدم مرسی آقا وحید ممنون که اومدی 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ چون گفتید نقد میکنم..این چه امضاییه؟هان؟:ubhuekdv133q83a7yy7 همچین بزنم شل و پلش کنم هاااااااااااا...:brodkavelarg: :banel_smiley_52: خب نخون :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به به محمدرضا معدني:4chsmu1:تا اون حدي كه من ميشناسمش خيلي ارومو كم حرفه ولي همون يكمي هم كه كه حرف ميزنه شوخيه يكم هم خسيسه ازين مديراس كه بيگاري ميكشه از كاربرا:ws2: فعلا همينا يادمه اگه بازم تحليل داشتم ميام بیگاری چیه خب دوتا تایپیک زدی تی شرتم میخوای اونا در حد جوراب بود بیا خوشحال میشیم 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من محمد رضا رو خیلی نمیشناسم.....ولی در این حد میدونم که...........::::: خیلی رکه..... اصلا کاری نمیکنه که اذیت شه یا سختی بکشه.........یکم راحت طلبه شوخه....... نمکیه....... اما جدیتش و هم دیدم.............. رابطه اجتماعیشم که .......... ماشاالله................ خدا بده برکت.........:persiana__hahaha: مهربون و شیطونه . مرموزه....... فقط یه جاهایی یهویییییییی یه چیزی میگه من اینجوری میشم.........:jawdrop:.. زیاد هم دنبال دردسر نمیگرده....خیلی هم هنرمنده.... و در کل از آشنایی باهاش خوشبختم...:w73: مرسی مهنازی:wubpink: منم همینطور لطف داری 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ام-بی سابق....هر روز اسم عوض میکنه با مرامه..من که تا حالا ندیدم ناراحت شه(فکر میکنم از این آدمایی باشه که در برابر خوبی کردنش توقع جواب نداره) حسابی هم میشه باهاش شوخی کرد و خندید:4chsmu1::4chsmu1: امیدوارم واقعا عاشق پیانو باشه و تلاش کنه تا به جاهای خیلی خوبی برسه.یکم اینترنتشم کم کنه براش بهتره :ws41: حیف من واقعا ازش بدی ندیدم وگرنه خیلی هم کیف میکردم بیام به اسم انتقاد اینجا بگم:w02: مرسی ملیحه جان همش دوبار اسم عوض کردما:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ بیگاری چیه خبدوتا تایپیک زدی تی شرتم میخوای اونا در حد جوراب بود بیا خوشحال میشیم اي خسيس حيف اون 7_8تا تاپيكم تازه به سوالات معدني ها تو تاپيكم پاسخ هم دادم:4chsmu1: بااازم ميگم خسيسي 3 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: خب نخون :icon_gol: دیر گفتی...خوندم.. لی لی لی لی لی 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به بههههههههههه محمدرضا سبز خودمون از دوستاي خوب قديميمه كه از باشگاه باهاش آشنايي داشتم واقعا هنرمند و پيانيست ماهريه درعين حال خيلي فروتن و بي ادعاست ... يه انتقاد اينكه بيشتر تو تالار موسيقي فعاليت كنه :4chsmu1: من توي نسل جديد مديراي انجمن با محمدرضا بيشتر از همه حال ميكنم چون از اونا نيست كه با يه عنوان مجازي جو قدرت بگيرتش ! يه چيز جالب اينكه اكثر مواقع احساس ميكنم نظراتمون توي تاپيكهاي مختلف همسوئه ... كلا منو ياد جوونياي خودم مينداره ! يه انتقاد ديگه اينكه بيشتر توي تاپيكهاي جدي شركت كنه و سبز بودنش هم مثه قبل پر رنگ تر كنه كمتر وقت صرف مخ زني كن مرسی شادمهر جان ماکه اسمتو نفهمیدیم آخر آره من همین احساسو دارم ما تو مخ زنی شاگرد شماییم سعی میکنم تو تایپیکای جدی هم فعالیت کنم مرسی که اومدی:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اي خسيس حيف اون 7_8تا تاپيكم تازه به سوالات معدني ها تو تاپيكم پاسخ هم دادم:4chsmu1: بااازم ميگم خسيسي اینجا اسپم نکن برو به آتروس بگو 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ دیر گفتی...خوندم..لی لی لی لی لی به به :4chsmu1: بزن کف قشنگرو مبارکه 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خب همین چند لحظه ی پیش تحلیل شخصیت ایشون و دیدم و از نقد دوستان هم کلی فیض بردم .(البته با اجازه خود محمدرضا خان) و اینکه فهمیدم مهندس گلمون تیرماهیه بیخودی که اینقده ازش تعریف نمیکنن که ولی خداییش امضاش در نوع خودش منحصر به فرده:jawdrop: اسمشم خوشمله دیگه دیگه اینکه امیدوارم در تمام مراحلش موفق باشه و سربلند فکرنکنین که من یه وقتی بدون دعوت اومدمااااااااااااااااااااا تو خصوصیم برام دعوتنامه زده بود 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خب همین چند لحظه ی پیش تحلیل شخصیت ایشون و دیدمو از نقد دوستان هم کلی فیض بردم .(البته با اجازه خود محمدرضا خان) و اینکه فهمیدم مهندس گلمون تیرماهیه بیخودی که اینقده ازش تعریف نمیکنن که ولی خداییش امضاش در نوع خودش منحصر به فرده:jawdrop: اسمشم خوشمله دیگه دیگه اینکه امیدوارم در تمام مراحلش موفق باشه و سربلند فکرنکنین که من یه وقتی بدون دعوت اومدمااااااااااااااااااااا تو خصوصیم برام دعوتنامه زده بود بله اصولا همه تیرماهیا باحالن مرسی مریم جان آره بابا نامه هم برات فرستاده بودم که بیایی 6 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ :w155::icon_pf (19)::icon_pf (17)::w70::4uboxsmiley::w36: 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ :w155::icon_pf (19)::icon_pf (17)::w70::4uboxsmiley::w36: شمام همینطور 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به به :4chsmu1:بزن کف قشنگرو مبارکه :w14::girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ وای! ببین تحلیل شخصیت کی شده! محمدرضـای عزیـز با شناختی که ازش تو این مدت به دست آوردم: پسری بسیار با ادب بسیار مهربـون با معرفت اهل شوخی ( حد و مرزها رو رعایت میکنه ) به دوستاش و آدم های اطرافش توجه زیادی داری. همین جا ازش بی نهایت ممنونم. :wubpink: ( تو بدترین شرایط روحی که بودم و برخی از دوستان و کاربرها متوجه شدن، محمدرضای عزیــز همیشه جویای حالم بود. با دیدن پیام هاش خیلی خوشحال میشدم. بهم روحیه میداد. ) دلم میخواد تو تالار ادبیات هم شرکت کنه و نظر و سلیقه اش رو بدونم. پسری پر از انرژی + 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ وای! ببین تحلیل شخصیت کی شده! محمدرضـای عزیـز با شناختی که ازش تو این مدت به دست آوردم: پسری بسیار با ادب بسیار مهربـون با معرفت اهل شوخی ( حد و مرزها رو رعایت میکنه ) به دوستاش و آدم های اطرافش توجه زیادی داری. همین جا ازش بی نهایت ممنونم. :wubpink: ( تو بدترین شرایط روحی که بودم و برخی از دوستان و کاربرها متوجه شدن، محمدرضای عزیــز همیشه جویای حالم بود. با دیدن پیام هاش خیلی خوشحال میشدم. بهم روحیه میداد. ) دلم میخواد تو تالار ادبیات هم شرکت کنه و نظر و سلیقه اش رو بدونم. پسری پر از انرژی + مرسی سارا جان:wubpink: لطف داری :icon_gol: همش تعریف شد :rose: 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی سارا جان:wubpink:لطف داری :icon_gol: همش تعریف شد :rose: خواهش میکنم. چیزی به جز اینـا ازت ندیدم. تمامش حقیقت بود. :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده