Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ همش محمدرضاس دیگه مگه چندتا محمدرضای بنفش داریم؟ الانم فهمیدم که خیلیم خسیسه به من تنکس نداده :w589: 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ عرض شود که ییهو پیداش میشه تو پروفایل آدم هم زمان با چند نفر پیغام بازی میکنه .روابط عمومیش قویه. اونم که امضاشه.دیگه معلومه دیگه.من چه نظری بدم بعدشم تا میاییم یه کم گرم بگیریم و من بحث مهمی رو که مدتهاست میخوام باهاش بکنم رو شروع بنمایم یهو میزنه تو خط اسمایلی و بد دیگه روم نمیشه. کلا اسمایلی دوس داره 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به به خوشمان آمد از این سری جدید تحلیل شخصیت بهتر از سری قبلیه ولی انصافاً نقد کردن بعضی بچه ها خیلی سخته. محمدرضا هم از اون دسته هستش :JC_thinking: بی شیله پیله بودن و رو راست بودنش مهمترین ویژگیشه به نظرم. اما نقدی که بهش دارم علاقش به ویرایش پستا زیاد از حده :167: یه کمی هم واسه بیرون رفتن تنبله :167: زیاد از حد شوخه دیگه بابا یه کمی هم بعضی وقتا جدی باش. مثل من 11 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من که تا حالا نه دیدمت نه باهت حرفیدم اما از اونجایی که ادم فضولی هستم و عادت دارم تحلیل شخصیت شرکت کنم هرچی تو ذهنم ازت دارم میگم بیشتر از هر چیزی تو ذهنم رک بودنته محمدرضا . بععععد شاد بودنت . همیشه خندتو دیدم ندیدم عصبانی باشی خجالتی هم نیستی تا جایی که من میدونم اما خیلی خیلی تعجب کردم که گفتی تنهایی رو به اکسر جمع ها ( تصور من ) ترجیح میدی ! بهت نمیاد تازه دفعه اخرت باشه منو دعوت نمیکنی به تحلیل شخصیت هااااااااا :brodkavelarg: 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به بههههههههه هم یونی عزیززززززززززززز خب ما قسمت نشده بوده که تو یونی همو بببینم وقتی من درسم تموم شد متوجه شدیم هم یونی هستیم و متاسفانه ارتباط ما فقط محدود به نت شد و من فقط عکساشو و شخصیت مجازیشو میشناسم اما چیزی که ازش دریافت کردم اینه که محمدرضا اهل ریا و تظاهر نیست هر چی که هست خودشه:ws2: سعی نمیکنه خودشو بسازه یا چیزی بگه که از اعماق ذهن و دلش برنمیاد من این خصوصیت رو در هرکی ببینم تحسین میکنم بیشتر از یه ساله که تو نت میشناسمش..از تاپیک راه سبز خاطره ها داریم هر دو پسر مهربون شیطون یکم جسور کمی رک و فهمیده به نظر میاد با معرفت هم هست و هیچ وقت من یکی رو فراموش نکرده به عنوان یه دوست نتی خیلی دوستش دارم و امیدوارم همیشه موفق و شاد باشه 12 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ پسر خوب و با ادبیه زیاد شلوخ نمیکنه و تو کار ملت هم سرک نمیکشه در کل من ازش تا حالا بدی ندیدم 9 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ چون گفتید نقد میکنم.. این چه امضاییه؟هان؟:ubhuekdv133q83a7yy7 همچین بزنم شل و پلش کنم هاااااااااااا...:brodkavelarg: 9 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام مرسی دعوت کردیبی مقدمه میریم سر اصل مطلب به طور کلی رک و راسته اهل دوروغ نیست جز اون دسته ادمایی هم نیست که هم دروغ نگه هم حقیقت رو نگه کلا نظرش رو میگه با کسایی که شبیه بهش نیستن اهل بحث کردن نیست خیلیییییییییی جدیه از نزدیک می بینمش قبض روح میشم جذبه اش از حراست یونی بیشتره محترمانه برخورد میکنه بی رو درواسی هم نظر مخالفش رو میگه ولی خیلی زود قضاوت میکنه کلام مهربونی داره اهل کمک کردنه حتی اگه بدونه که ممکنه نتونی جبران کنی ولی بیشتر از همه جذبه و جدی بودنشه که به چشم می یاد امیدوارم که واقع بینانه گفته باشم و اگه غیر از اینی ناراحت نشی انقد جذبه داشتم خودم خبر نداشتم؟ مرسی:wubpink: قبول نیست تو از دور منو میبینی تو یونی نمیایی جلو ممنون که اومدی 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به به محمدرضا معدني:4chsmu1: تا اون حدي كه من ميشناسمش خيلي ارومو كم حرفه ولي همون يكمي هم كه كه حرف ميزنه شوخيه يكم هم خسيسه ازين مديراس كه بيگاري ميكشه از كاربرا:ws2: فعلا همينا يادمه اگه بازم تحليل داشتم ميام 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ کاربران در حال دیدن موضوع: 10 نفر (10 عضو و 0 مهمان) delnavaz, *ملینا**+, abie bicaran+, Abolfazl_r, maryam_alien, Mm.Mali, Mohammad.A+, pari daryayi, shadmehrbaz, Viola odorota*+ ببین سری دوم چه کرده 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خوب می بینم که تحلیل شخصیته و رو صندلی داغ هم که محمد رضا ست:gnugghender:(آخه اسم اصلی صندلی داغ تو روانشناسی هم همینه که یکی رو بشونی رو صندلی و فقط نقدش کنی توی جمع و جلوی همه!! تاثیرات خیلی خوبی داره اگه درست و اصولی باشه:w210: ) اولا که راجع به محمد رضا درست صحبت کنید!! دوما خودم راجع بهش صحبت می کنم! و می گم که: خیلی مهربونه خیلی صادقه و یه دسته ،هیچ وقت نامهربونی ازش نمی بینید .همیشه خدا چراغش روشنه، باید با کتک خاموشش کنی! (گاهی که باید حرف بزنه نمی زنه و گاهی که نباید می زنه! اما همیشه حرف خوب می زنه ها!) یه دوست خیلی خوبه که می تونی رو کمکش حساب کنی فقط یه نقد ازش دارم اونم اینه که (البته من حس می کنم) نمی دونه چی می خواد یا دنبال چیه یا هدف مشخصی نداره نمی دونم البته درسته یا نه اما امیدوارم که گاهی با خودش فکر کنه و ببینه دوست داره هدفش چی باشه یا خودش چی بشه! و از این چیزا دیگه (شایدم همه رو داره و واسه ما رو نکرده!) براش آرزوی بهترین ها رو دارم مرسی پری جون مگه کی بد حرف زد اینجا؟ از هفته دیگه میرم یونی دیگه منو نمیبینی :w821: مرسی از نقدت :wubpink: ولی نمیدونم چی شد یا چی گفتم که اینجوری فکر کردی مگه میشه یه آدم برا خودش هدف نداشته باشه؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدی:rose: 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من که خیلی از ایشون شناخت ندارم. و نمیتونم خیلی نظر بدم در موردشون ولی چیز بدی ازشون ندیدم و احساس میکنم فرد آرومی هستن. ممنون ابولفضل جان منم افتخار آشنایی با شمار رو نداشتم ولی با امضات شدیدا موافقم 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا جدیه؟؟؟؟؟؟؟:w58:من فکر نمیکنم ادم خیلی جدی ای باشه؟؟ا؟(حانی ینی از من جدی تره؟) محمدرضا تو دنیای اف لاین جدی هستی؟؟؟ (چرا ای بچه رو ترسونی اخه؟ بابا من اصلا ندیدم حانی رو از دور منو میبینه میترسه 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ الانم فهمیدم که خیلیم خسیسه به من تنکس نداده :w589: اااااا یادم رفت الان تنکس دادم 3 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من محمد رضا رو خیلی نمیشناسم..... ولی در این حد میدونم که...........::::: خیلی رکه..... اصلا کاری نمیکنه که اذیت شه یا سختی بکشه.........یکم راحت طلبه شوخه....... نمکیه....... اما جدیتش و هم دیدم.............. رابطه اجتماعیشم که .......... ماشاالله................ خدا بده برکت.........:persiana__hahaha: مهربون و شیطونه . مرموزه....... فقط یه جاهایی یهویییییییی یه چیزی میگه من اینجوری میشم.........:jawdrop:.. زیاد هم دنبال دردسر نمیگرده....خیلی هم هنرمنده.... و در کل از آشنایی باهاش خوشبختم...:w73: 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ عرض شود که ییهو پیداش میشه تو پروفایل آدم هم زمان با چند نفر پیغام بازی میکنه .روابط عمومیش قویه.اونم که امضاشه.دیگه معلومه دیگه.من چه نظری بدم بعدشم تا میاییم یه کم گرم بگیریم و من بحث مهمی رو که مدتهاست میخوام باهاش بکنم رو شروع بنمایم یهو میزنه تو خط اسمایلی و بد دیگه روم نمیشه. کلا اسمایلی دوس داره مرسی میخوای امضارو کادو کنم؟ ااااا چه بحثی؟ هروقت آن بودم میتونی بحثو شروع کنی 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به به خوشمان آمد از این سری جدید تحلیل شخصیت بهتر از سری قبلیه ولی انصافاً نقد کردن بعضی بچه ها خیلی سخته. محمدرضا هم از اون دسته هستش :JC_thinking: بی شیله پیله بودن و رو راست بودنش مهمترین ویژگیشه به نظرم. اما نقدی که بهش دارم علاقش به ویرایش پستا زیاد از حده :167: یه کمی هم واسه بیرون رفتن تنبله :167: زیاد از حد شوخه دیگه بابا یه کمی هم بعضی وقتا جدی باش. مثل من بابا اون تالار تست مدیرارو که حذف کردی قرار میذاری بعد زنگ میزنی میگی من تهرانم تا اینجا اومدی یه ژست بگیر براما 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من که تا حالا نه دیدمت نه باهت حرفیدم اما از اونجایی که ادم فضولی هستم و عادت دارم تحلیل شخصیت شرکت کنم هرچی تو ذهنم ازت دارم میگم بیشتر از هر چیزی تو ذهنم رک بودنته محمدرضا . بععععد شاد بودنت . همیشه خندتو دیدم ندیدم عصبانی باشی خجالتی هم نیستی تا جایی که من میدونم اما خیلی خیلی تعجب کردم که گفتی تنهایی رو به اکسر جمع ها ( تصور من ) ترجیح میدی ! بهت نمیاد تازه دفعه اخرت باشه منو دعوت نمیکنی به تحلیل شخصیت هااااااااا :brodkavelarg: سلام آقا مسعود شرمنده احتمالا جزو دوستام نیستی هرچند که به همه دوستا هم نشد بگم مرسی از نقدت بالاخره اینجا با دنیای واقعی تفاوت داره هرچند که کم ولی تفاوت داره:rose: 6 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ام-بی سابق....هر روز اسم عوض میکنه با مرامه..من که تا حالا ندیدم ناراحت شه(فکر میکنم از این آدمایی باشه که در برابر خوبی کردنش توقع جواب نداره) حسابی هم میشه باهاش شوخی کرد و خندید:4chsmu1::4chsmu1: امیدوارم واقعا عاشق پیانو باشه و تلاش کنه تا به جاهای خیلی خوبی برسه.یکم اینترنتشم کم کنه براش بهتره :ws41: حیف من واقعا ازش بدی ندیدم وگرنه خیلی هم کیف میکردم بیام به اسم انتقاد اینجا بگم:w02: 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به بههههههههههه محمدرضا سبز خودمون از دوستاي خوب قديميمه كه از باشگاه باهاش آشنايي داشتم واقعا هنرمند و پيانيست ماهريه درعين حال خيلي فروتن و بي ادعاست ... يه انتقاد اينكه بيشتر تو تالار موسيقي فعاليت كنه :4chsmu1: من توي نسل جديد مديراي انجمن با محمدرضا بيشتر از همه حال ميكنم چون از اونا نيست كه با يه عنوان مجازي جو قدرت بگيرتش ! يه چيز جالب اينكه اكثر مواقع احساس ميكنم نظراتمون توي تاپيكهاي مختلف همسوئه ... كلا منو ياد جوونياي خودم مينداره ! يه انتقاد ديگه اينكه بيشتر توي تاپيكهاي جدي شركت كنه و سبز بودنش هم مثه قبل پر رنگ تر كنه كمتر وقت صرف مخ زني كن 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده