Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام سری دوم تحلیل شخصیت کاربران نواندیش توسط نواندیشان با یک سری تغییرات به سلامتی شروع شد لازم به توجه است که در سری اول تحلیل های دوستان رو به تعریف و تمجید تمام گرایش پیدا کرد رفت تا به بی نهایت به این صورت: دخمله /پسله ناز، دخمله/پسله مهربون،عجیجمه و از این مدلاااا که نه برای تحلیل شونده و نه برای تحلیل کننده جالب نبود و به طورعامیانه یه مقدار رو به لوث شدن گرایش داشت بنابراین تصمیم گرفته شد در این سری از تحلیل ها ، به سمته نقد دوستمون پیش بریم خیلی خیلی دوستانه.... پس سعی کنیم از این تحلیل ها یک نتیجه ی بسیار خوب برای طرفین ماجرا بگیریم خوب این چند نکته هم ذکر کنم که: *خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید *مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :flowerysmile: خب جدا از این صحبت ها میرسیم به تحلیل MohammadReza 47 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ چرا تا نوبت من شد اینجوری شد الان باید چیکار کنم؟ 23 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به به ببین تحلیل کیه.................. با اجازه ی محمدرضا من تحلیلش کنم، فقط ناراحت نشی یه موقع، من اهل تعریف کردن نیستما:4chsmu1: محمدرضا معدنچی رو من حدود فکر کنم 4 ماهی هست تو نت میشناسم. بچه ی با معرفتیه ینی وقتی یه کار واجب باهاش داشته باشی حتما کارتو راه میندازه(این همین یه ربع پیش فهمیدم):flowerysmile: خیلی رو داره ماشالاه، خجالت و اینا هم که اصلا تو کارش نیست، :icon_pf (34):یه وقتایی هم جو میگیرتش بی ادب میشهاما مستقیم معذرت خواه ی نمیکنه...یه جوری بحثو میپیچونه که هم چی حل شه بره پی کارش خیلی ان لاینه....:persiana__hahaha:(اینو مختص خودش گفتم) بچه های فعالی هست به نظرم(انجمن علمی و ...) شوخ طبعه..........گاهی زیادی:icon_razz: یه نگاه خاصی داره(مرموزه، به اهن نگاه کنه سوراخ میشه) البته بگم که نگاهش تو عکس اینجوری بود مستقیم نگاش نکردم که بتونم بهتر توضیح بدم. بچه ی فهمیده ای هست(اینم نمیتونم بگم از کجا فهمیدم اما به نظرم از اینایی که میشه روش حساب کرد. و خب باز به نظرم با افرادی که بزرگتر از خودشن رابطه ی بهتری داره مخصوصا دخترای بزرگتر از خودش(ر.ک.پروفایلش) اهل تعارف رودربایستی و اینا هم اصلااااااااااااااااااااا نیست فعلا همینا بقیشم یادم اومد میگم علاقه ی شدیدی به زدن تاپیک تولد و تبریک و .... داره ، تاپیک عروسی منم قراره بزنه ........بزن دیگه یه نگاهی به امضاش بندازین، نصف شخصیتش تو امضاش نهفته اس فقط امیدوارم یه موقع از تحلیل من چیزی رو به دل نگیره (که نمیگیره)و کسی هم دچار سو برداشت نشه. :icon_gol: 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ حاج محمد رضا از مردان با اخلاص این انجمن است. نکته مثبتی که من میتوانم درباره ایشون بگم اینست که اهل شیله پیله نیست. یعنی حرفش را در حد خیلی ساده و بی آلایش میزنه. البته حدود خودش را هم میداند و زیاد پاها را از خطوط قرمز فراتر نمیگذارد...... . . . . فقط ای کاش محل سکونتش در اتاقش نبود،در طبیعت و شادی بود. چون یک کم رنگ و بوی افسردگی میده زندگی در اتاق..... امیدوارم در دنیای واقعیش هم پر تلاش و موفق باشد. 23 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام من کلا نکته منفی از محمد رضا ندیدم پس میتونم نتیجه بگیرم کلا تو این فضای مجازی جز این خوب خوبا هست فقط زیاد از این شکلک( ) استفاده میکنه... واسه بیرون رفتن هم خیلی زود آماده میشه... موفخ باشی...:wubpink: 18 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به به ببین تحلیل کیه..................با اجازه ی محمدرضا من تحلیلش کنم، فقط ناراحت نشی یه موقع، من اهل تعریف کردن نیستما:4chsmu1: نه بوگو ناراحت نمیشم:4chsmu1: محمدرضا معدنچی رو من حدود فکر کنم 4 ماهی هست تو نت میشناسم. بچه ی با معرفتیه ینی وقتی یه کار واجب باهاش داشته باشی حتما کارتو راه میندازه(این همین یه ربع پیش فهمیدم):flowerysmile: چیز دیگه ای میخوای تعارف نکن خلاصه... خیلی رو داره ماشالاه، خجالت و اینا هم که اصلا تو کارش نیست، :icon_pf (34):یه وقتایی هم جو میگیرتش بی ادب میشهاما مستقیم معذرت خواه ی نمیکنه...یه جوری بحثو میپیچونه که هم چی حل شه بره پی کارش فقط میتونم بگم: خیلی ان لاینه....:persiana__hahaha:(اینو مختص خودش گفتم) شمام خیلی *.* لاینی اینم مختص خودت بچه های فعالی هست به نظرم(انجمن علمی و ...) شوخ طبعه..........گاهی زیادی:icon_razz: یه نگاه خاصی داره(مرموزه، به اهن نگاه کنه سوراخ میشه) البته بگم که نگاهش تو عکس اینجوری بود مستقیم نگاش نکردم که بتونم بهتر توضیح بدم. بچه ی فهمیده ای هست(اینم نمیتونم بگم از کجا فهمیدم اما به نظرم از اینایی که میشه روش حساب کرد. مرسی:wubpink: چرا پرانتزو نبسّی؟ و خب باز به نظرم با افرادی که بزرگتر از خودشن رابطه ی بهتری داره مخصوصا دخترای بزرگتر از خودش(ر.ک.پروفایلش) اهل تعارف رودربایستی و اینا هم اصلااااااااااااااااااااا نیست میایی تو پروف مردم سرک میکشی؟ فعلا همینا بقیشم یادم اومد میگم علاقه ی شدیدی به زدن تاپیک تولد و تبریک و .... داره ، تاپیک عروسی منم قراره بزنه ........بزن دیگه منتظرم برم یونی یه عکس از باجلان بگیرم بدون عکس نمیشه یه نگاهی به امضاش بندازین، نصف شخصیتش تو امضاش نهفته اس فقط امیدوارم یه موقع از تحلیل من چیزی رو به دل نگیره (که نمیگیره)و کسی هم دچار سو برداشت نشه. :icon_gol: نه نگرفتم خیالت راحت 13 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ محمد رضای عزیز.... راستش خیلی شخصیت مرموزی دارن ایشون! من این شکلرو میبینم یادش میفتم......> قیافه ی سمت چپیرو میبینید چه با فلاکت نگاه میکنه؟ بعضی موقعا که این شکلرو میذاره واسم واقعا همون شکلی میشم!! درکل...شخصیت قابل احترامی داره...امضاشم خیلی باحاله! ایشالا همیشه موفق باشه 14 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام ن کلا نکته منفی از محمد رضا ندیدم پس میتونم نتیجه بیر کلا تو این فضای مجازی جز این خوب خوبا هست فقط زیاد از این شکلک( ) استفاده میکنه... واسه بیرون رفتن هم خیلی زود آماده میشه... موفخ باشی...:wubpink: سلام لطف داری قرار شد نقد کنی دیگه از این شکلک یه کتاب نکته میشه در اورد این همه آماده شدم قرار کنسل شد :w821: 13 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ حاج محمد رضا از مردان با اخلاص این انجمن است. نکته مثبتی که من میتوانم درباره ایشون بگم اینست که اهل شیله پیله نیست. یعنی حرفش را در حد خیلی ساده و بی آلایش میزنه. البته حدود خودش را هم میداند و زیاد پاها را از خطوط قرمز فراتر نمیگذارد...... . . . . فقط ای کاش محل سکونتش در اتاقش نبود،در طبیعت و شادی بود. چون یک کم رنگ و بوی افسردگی میده زندگی در اتاق..... امیدوارم در دنیای واقعیش هم پر تلاش و موفق باشد. مرسی اسی جان لطف داری 11 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ محمد رضای عزیز....راستش خیلی شخصیت مرموزی دارن ایشون! من این شکلرو میبینم یادش میفتم......> قیافه ی سمت چپیرو میبینید چه با فلاکت نگاه میکنه؟ بعضی موقعا که این شکلرو میذاره واسم واقعا همون شکلی میشم!! آخی... درکل...شخصیت قابل احترامی داره...امضاشم خیلی باحاله! ایشالا همیشه موفق باشه لطف داری ززهرا جان:wubpink: 10 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خوب نوبت محمدرضا رسید . به نظر من محمدرضا یک پسر خوب و مهربون هست . البته یه کوچولو شیطون هم هست . ولی در مجموع من هیچ بدی از ایشون ندیدم . :w16::w16: 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی اسی جانلطف داری نگفتی چرا محل سکونتت را نوشتی در اتاقم؟ آدم درون گرایی هستی و بیشتر ترجیح میدی تنها باشی؟ 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خوب نوبت محمدرضا رسید . به نظر من محمدرضا یک پسر خوب و مهربون هست . البته یه کوچولو شیطون هم هست . ولی در مجموع من هیچ بدی از ایشون ندیدم . :w16::w16: مرسی ملیسا جان:wubpink: یکم درجه نقدشو زیاد کن 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ نگفتی چرا محل سکونتت را نوشتی در اتاقم؟ آدم درون گرایی هستی و بیشتر ترجیح میدی تنها باشی؟ کلا تنهایی رو به اکثر (نه همه ) جمعها ترجیح میدم به خصوص وقتی از چیزی ناراحت هستم:rose: 8 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام علیکم:girlhi: از این آدماست که از گوشه موشه ها میره و زیاد وا نمیسه بحثو دعوا کنه ولی حرفشو اکثرا درست و کامل میزنه نقد بسیار مهم هم اینه که این بخش تعویض نام کاربریشو کم کنه بهتر میشه هی میاییم انجمن میگیم خدایا این کیه ؟ چرا تا حالا ندیدمش ؟ بعد میبینم عه همون محمد رضاست امضای جالبیم داره 9 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام علیکم:girlhi: از این آدماست که از گوشه موشه ها میره و زیاد وا نمیسه بحثو دعوا کنه ولی حرفشو اکثرا درست و کامل میزنه نقد بسیار مهم هم اینه که این بخش تعویض نام کاربریشو کم کنه بهتر میشه هی میاییم انجمن میگیم خدایا این کیه ؟ چرا تا حالا ندیدمش ؟ بعد میبینم عه همون محمد رضاست امضای جالبیم داره همش محمدرضاس دیگه مگه چندتا محمدرضای بنفش داریم؟ 6 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام مرسی دعوت کردی بی مقدمه میریم سر اصل مطلب به طور کلی رک و راسته اهل دوروغ نیست جز اون دسته ادمایی هم نیست که هم دروغ نگه هم حقیقت رو نگه کلا نظرش رو میگه با کسایی که شبیه بهش نیستن اهل بحث کردن نیست خیلیییییییییی جدیه از نزدیک می بینمش قبض روح میشم جذبه اش از حراست یونی بیشتره محترمانه برخورد میکنه بی رو درواسی هم نظر مخالفش رو میگه ولی خیلی زود قضاوت میکنه کلام مهربونی داره اهل کمک کردنه حتی اگه بدونه که ممکنه نتونی جبران کنی ولی بیشتر از همه جذبه و جدی بودنشه که به چشم می یاد امیدوارم که واقع بینانه گفته باشم و اگه غیر از اینی ناراحت نشی 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خوب می بینم که تحلیل شخصیته و رو صندلی داغ هم که محمد رضا ست:gnugghender: (آخه اسم اصلی صندلی داغ تو روانشناسی هم همینه که یکی رو بشونی رو صندلی و فقط نقدش کنی توی جمع و جلوی همه!! تاثیرات خیلی خوبی داره اگه درست و اصولی باشه:w210: ) اولا که راجع به محمد رضا درست صحبت کنید!! دوما خودم راجع بهش صحبت می کنم! و می گم که: خیلی مهربونه خیلی صادقه و یه دسته ،هیچ وقت نامهربونی ازش نمی بینید .همیشه خدا چراغش روشنه، باید با کتک خاموشش کنی! (گاهی که باید حرف بزنه نمی زنه و گاهی که نباید می زنه! اما همیشه حرف خوب می زنه ها!) یه دوست خیلی خوبه که می تونی رو کمکش حساب کنی فقط یه نقد ازش دارم اونم اینه که (البته من حس می کنم) نمی دونه چی می خواد یا دنبال چیه یا هدف مشخصی نداره نمی دونم البته درسته یا نه اما امیدوارم که گاهی با خودش فکر کنه و ببینه دوست داره هدفش چی باشه یا خودش چی بشه! و از این چیزا دیگه (شایدم همه رو داره و واسه ما رو نکرده!) براش آرزوی بهترین ها رو دارم 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من که خیلی از ایشون شناخت ندارم. و نمیتونم خیلی نظر بدم در موردشون ولی چیز بدی ازشون ندیدم و احساس میکنم فرد آرومی هستن. 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام مرسی دعوت کردیبی مقدمه میریم سر اصل مطلب به طور کلی رک و راسته اهل دوروغ نیست جز اون دسته ادمایی هم نیست که هم دروغ نگه هم حقیقت رو نگه کلا نظرش رو میگه با کسایی که شبیه بهش نیستن اهل بحث کردن نیست خیلیییییییییی جدیه از نزدیک می بینمش قبض روح میشم جذبه اش از حراست یونی بیشتره محترمانه برخورد میکنه بی رو درواسی هم نظر مخالفش رو میگه ولی خیلی زود قضاوت میکنه کلام مهربونی داره اهل کمک کردنه حتی اگه بدونه که ممکنه نتونی جبران کنی ولی بیشتر از همه جذبه و جدی بودنشه که به چشم می یاد امیدوارم که واقع بینانه گفته باشم و اگه غیر از اینی ناراحت نشی واقعا جدیه؟؟؟؟؟؟؟:w58: من فکر نمیکنم ادم خیلی جدی ای باشه؟؟ا؟(حانی ینی از من جدی تره؟) محمدرضا تو دنیای اف لاین جدی هستی؟؟؟ (چرا ای بچه رو ترسونی اخه؟ 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده