*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام من درخواست دو مقاله داشتم لطف میکنین کمکم کنید 1.درمورد ایزمرهای سیس و ترانس و تبدیل انها به یکدیگر 2.نیتراسیون پارا نیترواستانیلید 2 لینک به دیدگاه
emro0ziboy 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان اگه کسی مطلبی در مورد کراکینگ حرارتی داره لطف کنه واسم بگذاره...خیلی وقت که دنبال این مطلب هستم ولی بی نصیب موندم 2 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان. کمک فوررررررررررررررری اگه کسی مقاله ای در مورد طراحی محوطه بیمارستان داره لطفا کمکم کنه .. 1 لینک به دیدگاه
mohammarezay 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام من یک مقاله مفصل در باره تحلیل ترمودینامیکی فرآیندهای انتقال حرارت تشعشعی در دمای پایین می خواستم هر کی موضوعی پیدا کرد به ایمیلم برام بفرسته تشکر 1 لینک به دیدگاه
mohammarezay 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام من درباره این موضوع یک مقاله مفصل احتیاج دارم تحلیل ترمودینامیکی فرآیندهای انتقال حرارت تشعشعی در دمای پایین تشکر لینک به دیدگاه
mohammarezay 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام من یک مقاله مفصل در باره تحلیل ترمودینامیکی فرآیندهای انتقال حرارت تشعشعی در دمای پایین می خواستم هر کی موضوعی پیدا کرد به ایمیلم برام بفرسته هر کسی درباره این موضوع مطلبی داره برام ایمیل کنه [email]mohreza_89@YAHOO.com[/email] تشکر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده