Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ الان اعلام امادگی کردی دیگه؟ 1 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ دوباره سلام پس از الان بريم تو نخ اونايي ك اد شدن ديگه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ چی عزیزم؟ لفن! لطفن! خواهشن! :girlhi: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ الان اعلام امادگی کردی دیگه؟ دعوا داری ؟ :167: اگه چماخ کمه وردنمو بیارم ؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اما متاسفانه اون طرف قضیه هم هست!نقدپذیر نیستیم. در یکی از کلاسهای کارگاه 1 طراحی شهری، اساتید ما گفتند بیاین خودتون کلاهتون رو قاضی کنید، به همدیگه نمره بدین. تا اخر ترم بین بچه های کلاس دعوا بود.این تازه جامعه ی دانشگاهی ماست! در اون حد که استاد بنده خدا گفت دموکراسی به شما نیومده! :icon_pf (34): از عاقبت نقد توی ایران باید ترسید! :icon_pf (34): اتفاقا همین جریان واسه ما هم پیش اومد یکی از گروهها که من به کارشون B داده بودم با من کلی بحث و دعوا کردن از لجشون به گروه ما نمره C دادن در حالیکه 7 گروه دیگه A دادن 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ منم ..... نه نمیخواد نام نویسیم کنید رو من حساب نکنید من فقط میام نظر میدم 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ منم ..... نه نمیخواد نام نویسیم کنیدرو من حساب نکنید من فقط میام نظر میدم نترس قول میدم خیلی اذیتت نکنم!:persiana__hat: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ نترس قول میدم خیلی اذیتت نکنم!:persiana__hat: نه تو دروغ میگی میخوااای منو بزنی 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ نه تو دروغ میگی میخوااای منو بزنی داش مهرداد من گرفتم. :ws28: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ مهرداد اگه تورو بخوايم تحليل كنيم فقط ميشه از چش چرونيات گفت:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ مهرداد اگه تورو بخوايم تحليل كنيم فقط ميشه از چش چرونيات گفت:4chsmu1: به این خاطر و چند خاطر دیگه کاندید نشدم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ به این خاطر و چند خاطر دیگه کاندید نشدم چند خاطر ديگه؟؟؟:167: به من عيباتو نگفته بودي!!!! 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ چند خاطر ديگه؟؟؟:167: به من عيباتو نگفته بودي!!!! همش حسنه ... گذاشتم خودت کشفشون کنی مثل همون چشم چرونی لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ منم ..... نه نمیخواد نام نویسیم کنیدرو من حساب نکنید من فقط میام نظر میدم اقا ايشون تحليل شد اساسي : الان بگم؟؟يا بايد كسب اجازه شه؟ شوخي نيس جدي دلنواز جواب لطفا:پس از تحليل بچه ها ميتونن ب قول بعضيا خودجوش نظراتو سند كنن يا كسب اجازه ازطرف مهمه اخه بعضيا ممكنه ناراحت شن . اي كاش يه ماده واسه اين بحث ميزاشتي ك اونايي ك شركت ميكنن از اظهارنظر ديگران نبايد دلگيرشن(يه چيزي مث اين:هركي جنبه شو داره بسم الله) لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اقا ايشون تحليل شد اساسي : الان بگم؟؟يا بايد كسب اجازه شه؟ شوخي نيس جدي دلنواز جواب لطفا:پس از تحليل بچه ها ميتونن ب قول بعضيا خودجوش نظراتو سند كنن يا كسب اجازه ازطرف مهمه اخه بعضيا ممكنه ناراحت شن . اي كاش يه ماده واسه اين بحث ميزاشتي ك اونايي ك شركت ميكنن از اظهارنظر ديگران نبايد دلگيرشن(يه چيزي مث اين:هركي جنبه شو داره بسم الله) داداش چقدر هولی مونده هنوز... الان شروع نکن فعلا یه صدق ا... بخون خود دلی میاد میگه شروع گصــــه نخور لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ منم هستم:4chsmu1: ستـــی خودت برو خودت حذف کن یه آتو دارم ازت بـــــــــد :1238::1238::1238: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده