رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

وينيل بنزن(Vinyl benzene)

petronet-structure1-styrene-8.jpg مدل خطي استايرن

petronet-structure3-styrene-8.jpg مدل فضايي استايرن نام ماده: وينيل بنزن(Vinyl benzene) نام تجاری: استايرن(Styrene) سایر اسامی: سينامين , اتينيل بنزن , فنيل اتين , فينيتيلن , استايرن مونومر , استايرول , استايرولين , وينيل بنزن تاریخچه: استايرن يا وينيل بنزن يك تركيب آلي با فرمول شيميايي C6H5CH=CH2 است. استايرن از يك حلقه بنزني و يك گروه وينيل (بنيان اتيلن) متصل به آن تشكيل شده است. اين هيدروكربن آروماتيك مايعي روغني و بي رنگ است كه به سرعت بخار مي شود و داراي بوي مطبوعي است. استايرن ماده اوليه توليد پلي استايرن و بسياري از كوپليمرها است. نام استايرن از استراكس styrax كه درختي داراي شيره است ، گرفته شده است. مقدار كم استايرن در مواد طبيعي و گياهان (سبزيجات ، ميوه ها ، دانه ها و .. ) موجود است. توليد استايرن از سال 1940 در امريكا به اوج رسيد.

موارد مصرف: تهيه رزين هاي SAN , ABS , SBR و لاتكسهاي استايرن بوتادين ، پلي استرهاي استايرينه و پلي استايرين مجتمع های تولیدکننده:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
خواص فیزیکی و شیمیایی: Molecular formula :C8H8

Molar mass: 104.15 g/mol

Density and phase: 0.909 g/cm³

Solubility in water

Melting point :-30 °C (243.15 K)

Boiling point :145 °C (418.15 K)

Viscosity 0.762 cP at 20 °C

Flash point: 31 °C

مواد مرتبط: بنزن ، زايلن روشهای تولید: استايرن در صنعت از اتيل بنزن كه به طور گسترده از آلكيلاسيون بنزن با اتيلن بدست مي آيد، حاصل مي شود.

Dehydrogenation of ethylbenzene : پر كاربرد ترين روش توليد استايرن است كه با دي هيدروژناسيون اتيل بنزن انجام مي گيرد.

ethyl benzene hydroperoxide : در صنعت استايرن به صورت محصول جانبي به همراه پروپيلن در فرآيند POSM يا SM/PO توليد مي شود. روش آزمايشگاهي: اين روش نخستين روشي بوده كه استايرن از آن توليد شده است. در آزمايشگاه از دي كربوكسيلاسيون سيناميك اسيد استايرن توليد مي شود.

دياگرام فرآيند (PFD): petronet-pfd-styrene-8.JPG واکنشهای شیمیایی:

اطلاعات ایمنی: استايرن به مقدار بسيار كمي سمي است. اين ماده مشكوك به سرطان زايي است. فايل ايمنی:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...