محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ وينيل بنزن(Vinyl benzene) مدل خطي استايرن مدل فضايي استايرن نام ماده: وينيل بنزن(Vinyl benzene) نام تجاری: استايرن(Styrene) سایر اسامی: سينامين , اتينيل بنزن , فنيل اتين , فينيتيلن , استايرن مونومر , استايرول , استايرولين , وينيل بنزن تاریخچه: استايرن يا وينيل بنزن يك تركيب آلي با فرمول شيميايي C6H5CH=CH2 است. استايرن از يك حلقه بنزني و يك گروه وينيل (بنيان اتيلن) متصل به آن تشكيل شده است. اين هيدروكربن آروماتيك مايعي روغني و بي رنگ است كه به سرعت بخار مي شود و داراي بوي مطبوعي است. استايرن ماده اوليه توليد پلي استايرن و بسياري از كوپليمرها است. نام استايرن از استراكس styrax كه درختي داراي شيره است ، گرفته شده است. مقدار كم استايرن در مواد طبيعي و گياهان (سبزيجات ، ميوه ها ، دانه ها و .. ) موجود است. توليد استايرن از سال 1940 در امريكا به اوج رسيد. موارد مصرف: تهيه رزين هاي SAN , ABS , SBR و لاتكسهاي استايرن بوتادين ، پلي استرهاي استايرينه و پلي استايرين مجتمع های تولیدکننده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خواص فیزیکی و شیمیایی: Molecular formula :C8H8 Molar mass: 104.15 g/mol Density and phase: 0.909 g/cm³ Solubility in water Melting point :-30 °C (243.15 K) Boiling point :145 °C (418.15 K) Viscosity 0.762 cP at 20 °C Flash point: 31 °C مواد مرتبط: بنزن ، زايلن روشهای تولید: استايرن در صنعت از اتيل بنزن كه به طور گسترده از آلكيلاسيون بنزن با اتيلن بدست مي آيد، حاصل مي شود. Dehydrogenation of ethylbenzene : پر كاربرد ترين روش توليد استايرن است كه با دي هيدروژناسيون اتيل بنزن انجام مي گيرد. ethyl benzene hydroperoxide : در صنعت استايرن به صورت محصول جانبي به همراه پروپيلن در فرآيند POSM يا SM/PO توليد مي شود. روش آزمايشگاهي: اين روش نخستين روشي بوده كه استايرن از آن توليد شده است. در آزمايشگاه از دي كربوكسيلاسيون سيناميك اسيد استايرن توليد مي شود. دياگرام فرآيند (PFD): واکنشهای شیمیایی: اطلاعات ایمنی: استايرن به مقدار بسيار كمي سمي است. اين ماده مشكوك به سرطان زايي است. فايل ايمنی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده