Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ تا 13 فروردین اینترنت مشترکین پارس آنلاین رایگان است. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ ایولا............ چه خبر خوبی............. چه اینترنتی؟ میگن 60 لیتر بنزین سفر هم داده اند لیتری 400 تومان،همه مردم در تلویزیون میگفتند خدا خیرشون بده... درسته رتبه سرعت اینترنتمون افتضاحه اما اگه رایگان بدن،من یکی میگم خدا خیرشون بده..... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ خبرت سوخته بود! من ترکوندم این چند روز انقد که دانلود کردم! 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ خبرت سوخته بود!من ترکوندم این چند روز انقد که دانلود کردم! الان بد جنسا مشخص میشن :167:خوب یه خبر میدادیمن تازه فهمیدم اومدم صادقانه میگم 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ الان بد جنسا مشخص میشن :167:خوب یه خبر میدادیمن تازه فهمیدم اومدم صادقانه میگم ها؟ هوم؟ نه خب اصلا به این فک نکردم که سرعت میاد پایین وقتی همه بدونن فخط فک نمی کردم پارس آنلاین ها انقذه گسترده باشن! 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ شمارش چنده؟ adsl عزیزم ولی من دارم اگه چیزی میخوای دانلود کنی بگو من برات دانلود کنم.فقط یه راهی پیدا کن برات بفرستم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ adsl عزیزمولی من دارم اگه چیزی میخوای دانلود کنی بگو من برات دانلود کنم.فقط یه راهی پیدا کن برات بفرستم :w00: چرا دله بچه مردمو میشکنی؟ منو باش دلمو خوش کرده بودم 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ پس واسه این اینهمه سرعت دانلودش پایینه زودتر می گفتید خو :دی 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ :w00: چرا دله بچه مردمو میشکنی؟ منو باش دلمو خوش کرده بودم الهی اگه میتونستم هر میخواستی برات دانلود میکردم لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ پس واسه این اینهمه سرعت دانلودش پایینه زودتر می گفتید خو :دی تازه فهمیدم خودم الان نرو بزار صبح برو اینقد سرعتش بالاست لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ حالا دانلود نخواستیم.. یه کاری بکن این هزینه تله ما بیاد پایین رایگان باشه.. خوبه:smiley (18): لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ میدیدم از ترافیک کم نمیشه ولی نمیدونستم چرا لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ رسما مسخرشو دراوردن اگهی زدن تو صفحه اول سایتشون که حجم رایگانه به مدت دوهفته ولی پهنای باند رو اونقدر پایین اوردن که فرقی با دایل اپ نداره عمرا این دفعه دیگه از اینا اشتراک بگیرم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ اینم میگم باز نگین بدجنسم!این سایت پره فیلم های آموزشیه! من هنو خودم ندیدمشون اما دانلوده مجانیه دیگه هرچند با سرعت پایین. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوست داشتین دانلود کنین! اگه برقم تو این عید مجانی بود چقذه خوب بود! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده