shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان می یک فایلی رو از سایت simulia دانلود کردم تمرینی هست که برخورد یک توپ به یک راکد تنیس رو بررسی می کنه در نرم افزار اباکوس از روی دستور العمل این فایل که به صورت پی دی اف هست رفتم جلو در قسمت مدل سازی به یک مشکلی برخورد که اصلا نمی دونم چی هست عکسش رو براتون می ذارم اگه کسی کمک کنه ممنون می شم من اضلا زبانه option رو پیدا نمی کنم !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
arash_sn 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ این پنجره در ورژنهای جدید در Toolbar نرم افزار Abaqus/CAE قرار دارد اگر شما نمیتوانید آنرا ببینید در منوی View >Toolbar آنها را فعال کنید. لینک به دیدگاه
shayan1989 523 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ منوی option رو می خوام پیدا کنم این جایی که شما می گی نیست لینک به دیدگاه
arash_sn 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ پنجره Option در ورژنهای جدید دارای کاربرد متفاوتی است ! اگر میخواهید Option را داشته باشید از منوی Tools>Options را انتخاب کنید. اما اگر میخواهید که دستورالعملهائی را که در عکس قراردادید ببینید باید از منوی View>Toolbars>Selection و View>Toolbars>Display Group آنها را فعال کنید ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده