Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ - چاي سبز : چاي سبز حاوي پلي فنل " يک آنتي اكسيدان گياهي " است که از آسيب دندان ها و ايجاد حفره دهاني و بيماري هاي لثه اي پيشگيري مي كند. چاي سبز براي رفع بوي بد دهان نيز موثر است و از رشد باكتري هايي كه باعث ايجاد اين بوي بد مي شوند جلوگيري مي كند. چاي سبز، همچنين داراي مقداري فلورايد است كه مانع خراب شدن ميناي دندان مي شود. 2- شير و ماست : شير و ماست بدون مواد شيرين كننده، براي دندان مفيد است. آن ها داراي اسيديته ي پاييني هستند، بدين معنا كه از تخريب تدريجي دندان كه پوسيدگي نام دارد، پيشگيري مي كنند.شير، منبع غني از كلسيم است كه حافظ سلامتي دندان است و همان طور كه مي دانيم، جزء اصلي و مهم دندان و استخوان است. .3- پنير : پنير با كربوهيدرات پايين ،كلسيم و فسفات بالا، فوايد بسياري براي دندان دارد. اين ماده غذايي، ph دهان را متعادل مي كند و به حفظ و بازسازي ميناي دندان كمك مي كند و با توليد بزاق، باكتري اي كه باعث ايجاد حفره دنداني و بيماري لثه مي شود را از بين مي برد. 4- ميوه جات:ميوه هاي مختلف مانند سيب، توت فرنگي ، مركبات و به خصوص كيوي، حاوي مقادير فراواني ويتامين c هستند. اين ويتامين به منزله سيماني است كه ديواره سلول ها را محكم نگه مي دارد و براي سلامتي بافت لثه از اهميت خاصي برخوردار است و اگر بدن تان به حد كافي اين ويتامين را دريافت نكند، طبق نظر محققان، شبكه كلاژن در لثه هاي تان از هم فرو مي پاشد و لثه ها مستعد پذيرش باكتري مي شوند كه موجب ابتلا به بيماري پريودنتال مي گردد. 5- سبزيجات :كدو حلوايي ، هويج، سيب زميني و بروكلي مملو از ويتامين a هستند و براي تشكيل ميناي دندان وجود اين ويتامين بسيار ضروري است علاوه بر اين، سبزيجات ترد، لثه ها را تميز كرده، باعث تحريك آن ها نيز مي شوند .6- پياز : اين سبزي، داراي تركيب ضد باكتري قوي، بنام سولفور( گوگرد) است. طبق نظر محققان، بيشترين خاصيت پياز، زماني است كه به صورت خام و پوست كنده استفاده شود، البته ممكن است خوشمزه نباشد ولي ضامن سلامتي دندان هاي شما خواهد بود. 7- آب :با نوشيدن آب، كمك مي کنيم تا لثه ها مرطوب بمانند و مواد غذايي كه لاي دندان ها گير كرده و تجزيه شده و در نهايت باعث بوي بد دهان گشته اند، شسته شده و از بين بروند. 8- کرفس : با خوردن اين نوع سبزي چون مجبور مي شويم زياد بجويم به سلامت دندان هايمان کمک کرده ايم. کرفس موجب توليد بزاق بيشتري در دهان مي شود که اين سبب از بين رفتن باکتري هاي بد دهان مي شود. کرفس موجب تميز شدن فواصل بين دندان ها هم مي شود. 9 – دانه کنجد: دندان هاي سالم نتيجه مصرف نان سفيد و دانه کنجد مخصوصا براي کودکان است دانه کنجد مانع از تشکيل پلاک هاي دنداني شده و به ساخت عاج دندان کمک مي کند. دانه کنجد همچين به دليل اينکه سرشار از کلسيم است به حفظ تراکم استخوان و دندان هم کمک شاياني مي کند. 10 گوشت هاي حيواني: شايد تعجب کنيد اما درست خوانده ايد. گوشت گوساله، جوجه و کباب ترکي و تخم مرغ حاوي فسفر فراواني هستند. کلسيم با کمک ويتامين د و فسفر موجب تقويت استخوان ها و دندان هاي ما مي شود اين مواد معدني با پيشگيري از پوسيدگي دندان به سلامت دندان هاي ما کمک مي کنند. 7 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ بنده هم شیر و ماست رو توصیه می کنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده