Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ It would take About 408 thousand years for a desktop PC to crack your password برا پس من اینو زد کلا کارم پس گذاشتنه خفنه :jawdrop: بابا گاوصندوق باز کن،رمز درست کن،به ما هم یاد بده رمز درست کنیم.. قضیه ممول چیه؟؟؟؟؟ اگه اون تعویض آواتار همگانی بود که پسوردا رو نداشت پوشه آواتارا رو هک کرده بود و همه رو یه جا عوض کرد هکر به صورت مستقل،رفت آواتار من را عوض کرد و به جای آن عکس ممول را گذاشت !!! لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ بله همون آواتار ممول،که هنوز موندم این هکر چطوری رمز منو پیدا کرده !!!!!!! قبل از تعویض پسوردتان: بهتره برین تو سایت howsecureismypassword.net و یک پاسوردی بسیار شبیه آنچه میخواهین جدید کنین،وارد کنین تا امنیتش در برابر هکرها رو ببینید.... اسی جون چه وضعش بابا هرچی بحساب خودم پسورد پیچیده میزنم تو سایته میزنه سر 40 ثانیه رمزت ترتیبش دادس:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ اسی جون چه وضعش بابا هرچی بحساب خودم پسورد پیچیده میزنم تو سایته میزنه سر 40 ثانیه رمزت ترتیبش دادس:jawdrop: فردا صبح بزن،احتمالا الان همه هجوم برده اند،قاط زده.... رمزهامون هم فکر کنم بیخود باشه!!!! از AminNepo بپرس رمز داده 408 هزار سال !!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ ماله منو نوشت *** ثانیه (سانسور کردم اطلاعات امنیتیه) 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ برای من اینو زد :دی It would take About 12 trillion years for a desktop PC to crack your password 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ برای من اینو زد :دیIt would take About 12 trillion years for a desktop PC to crack your password :jawdrop: رمز ورودت چند رقمی بوده و متشکل از حروف و عدد است؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ :jawdrop: رمز ورودت چند رقمی بوده و متشکل از حروف و عدد است؟ رمز ورود جدیدمه :دی نشمردم چن رقمیه! ولی شامل ترکیب حروفو عددِ 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ برای من اینو زد :دیIt would take About 12 trillion years for a desktop PC to crack your password :jawdrop: رمز ورودت چند رقمی بوده و متشکل از حروف و عدد است؟ یکی بگه داستان چیه رمزاتون چه مدلیه خو:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بگه داستان چیه رمزاتون چه مدلیه خو:banel_smiley_52: نترس....... رمز ما خیلی داغونه،رمز قدیمی منو که گفت 0.04 ثانیه..... باز این رمز جدیدم 4 روز دوام داره. 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ بابا جریان چیه :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ من میخوام به یاهوم یه رمز 12 رقمی متشکل از عدد و حرف بزنم قبول نمیکنه ، چرا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بگه داستان چیه رمزاتون چه مدلیه خو:banel_smiley_52: یه مدلیه دیگه :-" :دی نترس....... رمز ما خیلی داغونه،رمز قدیمی منو که گفت 0.04 ثانیه..... باز این رمز جدیدم 4 روز دوام داره. میخوای رمز جدید بهتون بدم؟! :-" :دی 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ نترس....... رمز ما خیلی داغونه،رمز قدیمی منو که گفت 0.04 ثانیه..... باز این رمز جدیدم 4 روز دوام داره. اقا اوکی شد یه چیزی از خودم دراوردم زد 126 سال 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ میخوای رمز جدید بهتون بدم؟! :-" :دی میخواهین اصلا ایمیلو بدیم،شما رمزشو عوض کنین،بعدا رمز جدیدو بهمون بگین..... منظورم پیشنهاد بدین،یک رمزو.:w00: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ اقا اوکی شد یه چیزی از خودم دراوردم زد 12 سال به سلامتی....داری پیشرفت میکنی میخواهین اصلا ایمیلو بدیم،شما رمزشو عوض کنین،بعدا رمز جدیدو بهمون بگین..... منظورم پیشنهاد بدین،یک رمزو.:w00: خوبه...پس زود تند سریع ایمیلتو با پسوردش بهم بده:smiley (18): خوب حروف و اعدادو باهم ترکیب کن 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ میخواهین اصلا ایمیلو بدیم،شما رمزشو عوض کنین،بعدا رمز جدیدو بهمون بگین..... منظورم پیشنهاد بدین،یک رمزو.:w00: s8fd*r3g-cv پیشنهاد من 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ s8fd*r3g-cv پیشنهاد من چه جوری یادم بمونه این رمزها !!!! رمز اینجا،رمز ایمــیل،رمز فـــیسبوک...... ای خدا،هکــــرها را به عذابی سخت مبتلا کن تا برای دستیابی به هر حوری مجبور به پیدا کردن رمزی 1000 ساله شوند. 3 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان رکورد اخرم: It would take About 2 quadrillion years for a desktop PC to crack your password فخظ چجوری حفظش کنم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان رکورد اخرم:It would take About 2 quadrillion years for a desktop PC to crack your password فخظ چجوری حفظش کنم الان قضیه رو کم کنیه؟ رمز گردن کلفت میفرستین وسط گود؟ کاری نکن یک رمز بزنم که تا روز قیامت کشف نشه ها......... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده