RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همه بچه های گل مهندسی کامپیوتر..... سال نوی همگی مبارک باشه بچه ها.... الهی پر از خیر و خوبی و دلخوشی باشه واستون..... بی شک یکی از بهترین و بی نظیر ترین منابع برای درس معماری کامپیوتر که هم اکنون در بسیاری از دانشکده های معتبر ایران و حتی جهان تدریس می شود کتاب Computer System Architecture یا همان معماری سیستم های کامپیوتری به نویسندگی موریس مانو ( Morris Mano ) است که کم و بیش هر دانشجوی کامپیوتری با آن آشناست و یا به زودی آشنا خواهد شد!!! این کتاب هم اکنون در دانشگاه های پیام نور به عنوان منبع اصلی این درس توسط اساتید محترم تدریس و پیشنهاد می شود که گاهی مشاهده می شود که برخی از دانشجویان در تهیه و یا خرید آن همواره با مشکلاتی روبرو هستند...... از اونجایی که خیلی از بچه های مهندسی کامپیوتر و یا حتی دیگران به این کتاب نیازمند هستند ترجمه شده این کتاب (ترجمه قدرت سپیدنام) رو به همراه حل مسائلش قرار میدم امیدوارم که مفید باشه.... دانلود کتاب به صورت فایل PDF با تعداد صفحات 520 صفحه با حجم 20MB: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود حل مسائل به صورت فایل PDF با تعداد صفحات 98 صفحه و حجم 3.8MB: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: www.noandishaan.com 14 1 لینک به دیدگاه
بهار حسینی 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سپاس از برای لینک دانلود معماری .تازه وارد 4 لینک به دیدگاه
poaro90 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ آقا این لینکای ئتنل.ئ کتاب موریس مانو که کار نمیکنن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ لینکای دانلود تو پست اول اصلاح شدن 5 لینک به دیدگاه
babak moayedizadeh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ دمتون گرم خیلی با عالی بود :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بسیار بسیار ممنون ، خیلی عالیه 2 لینک به دیدگاه
سارا کماسی 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من که عضوشدم پس حل المسایل موریس مانو کجاست من الان فوری نیاز دارم لطفا کمکم کنید مممممنون لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من که عضوشدم پس حل المسایل موریس مانو کجاست من الان فوری نیاز دارم لطفا کمکم کنید مممممنون لینکاش توی پست اول گذاشته شده که: دانلود کتاب به صورت فایل PDF با تعداد صفحات 520 صفحه با حجم 20MB: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود حل مسائل به صورت فایل PDF با تعداد صفحات 98 صفحه و حجم 3.8MB: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۶ سلام علیکم و رحمه الله و برکاته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
yasersandaei 2 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۹ چقدر کتاب سختی بود یادش بخیر نباشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده