O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزيز مي خوايم بدونيم چه نوع تاپيكي براي شما جذاب تره و چه تاپيكايي رو دنبال مي كنين يا ميرين سراغشون؟ تاپيكاي شامل گفت و گو يا مسابقه. تاپيكاي شامل بحث و گفتگوي علمي. تاپيكاي خبري تاپيكاي آموزشي تاپيكاي دانلودي من اين تقسيم بندي به نظرم رسيد. اگه تاپيك نوع ديگه اي هم هست بگين. پ.ن1:قابليت راي دادن به چند مورد وجود داره. پ.ن2: اين تاپيك هيچگونه هدف ديگري ندارد 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ خوب من سراغ همشون میرم. بستگی به نیاز و موقعیتی که توش قرار گرفتم داره. اما بیشتر به تاپیک های بحث و گفتگو علاقمندم. کمترین علاقه ام هم به دانلود فیلم و..... است. بحث علمی هم اگه سوالی باشه و مخاطبش هم باشه،خیلی راغبم که در زمینه تخصصی خودم کمک دوستان کنم. 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ تاپیک های بحث و گفتگو همراه با آموزش های علمی ، هرجا که لازم بود مقالات و آموزش ها قرار داده بشه. . . (جفتشون در یه تاپیک) مثلا هر موضوع در یک تاپیک . . . طوری که خواننده رو مجبور به تفکر کنه . . . ترکیب خوبیه و بازدهی علمی بالایی داره 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ تاپیک های بحث و گفتگو همراه با آموزش های علمی ، هرجا که لازم بود مقالات و آموزش ها قرار داده بشه. . . (جفتشون در یه تاپیک)مثلا هر موضوع در یک تاپیک . . . طوری که خواننده رو مجبور به تفکر کنه . . . ترکیب خوبیه و بازدهی علمی بالایی داره آره به نظر منم اين خيلي گزينه ي مناسبيه. كه البته وقت زياديم مي بره. 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ آره به نظر منم اين خيلي گزينه ي مناسبيه. كه البته وقت زياديم مي بره. خبببب. . . دلیلی نداره حتما به بحث در همون روز به نتیجه برسه . . . میتونی روزی نیم ساعت سر بزنی و جاهایی که حس میکنی باید دقت بیشتری بشه و . . . رو مارک میکنی و توضیح میدی . . . بقیه هم یاد میگیرن و هم مطالعاتشون رو در اون زمینه گسترش میدن . . . 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ خبببب. . . دلیلی نداره حتما به بحث در همون روز به نتیجه برسه . . . میتونی روزی نیم ساعت سر بزنی و جاهایی که حس میکنی باید دقت بیشتری بشه و . . . رو مارک میکنی و توضیح میدی . . . بقیه هم یاد میگیرن و هم مطالعاتشون رو در اون زمینه گسترش میدن . . . خب مسئله اينه كه بعضي وقتا كه بحثو ميذاري كه برگردي ديگه با سرعت و كيفيت اوليه جلو نميره. مثلا همين تاپيك بپرسيم و بياموزيم. اگه من بذارم برم دو روز بعد بيام بحث داغيشو از دست ميده و انگيزه ي اوليه وجود نداره. به خاطر همين مجبورم سالي يه بار كه فرصتش هست بحثو راه بندازم. توي موقعيتي كه تعداد زياده اين روش خيلي خوبه. ولي وقتي تعداد كم باشه يه مقدار سخت ميشه. ولي خب ميگم به هر حال من اين موردي كه گفتي رو به همه ي موارد ترجيح ميدم. 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ خب مشخصا اموزش به تنهایی یا مسابقه به تنهایی کارایی لازم رو نداره و در حقیقت اگر ما بتونیم جذابیت رو با اموزش همراه کنیم تونستیم بهترین عملکرد رو داشته باشیم . من به 2 گزینه اول رای دادم 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ من همه تاپیکهایی که در موضوعات بالا باشه دوست دارم. 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ درود دوستان عزيز اين تاپيك رو دوباره آپ ميكنم كه تاپيكايي كه نيازشون رو حس ميكنيد رو با ذكر مثال بگيد. اين مدت تالار خيلي راكده و اميدوارم با بيان نيازهامون بتونيم يه جنب و جوشي توي شرياناي تالارمون ايجاد كنيم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده