Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ طراحی دستی پی بر اساس آیین نامه aci این پاورپوینت به حجم 13 مگ از بهترین آموزش ها برای طراحی پی ، علی الخصوص برای دوستانی که پروژه فولاد و بتن دارند و باید طراحی پی را هم دستی انجام بدند ، میباشد. به حجم 13 مگابايت در فرمت پاورپوينت پسورد: www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام يا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
مجید نعمتی 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اگرمیخواهید کسی فایلتون دانلود نکنه نیاز به پیچوندن نیست ، ی طراحی پی 3 ساعته دانلود نمیشه وصدجای دیگه ارسال میشه. دیگه الان تو هر 1متر یک مهندس وجودداره.:w000: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اگرمیخواهید کسی فایلتون دانلود نکنه نیاز به پیچوندن نیست ، ی طراحی پی 3 ساعته دانلود نمیشه وصدجای دیگه ارسال میشه.دیگه الان تو هر 1متر یک مهندس وجودداره.:w000: دوست عزیز مشکلی تو دانلود فایل نیست. از طریق آموزشی که تو لینک زیر گفته شده دانلود کنید: http://www.noandishaan.com/forums/thread122945.html 2 لینک به دیدگاه
farhad alipour 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۵ دوست عزیز من تو سایت فورشیر هم ثبت نام کردم تایید ایمیل هم انجام دادم بازم مینویسه فایل موجود نیس میشه مشکل رو بررسی کنید دوساعته دارم تلاش میکنم 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ دوست عزیز من تو سایت فورشیر هم ثبت نام کردم تایید ایمیل هم انجام دادم بازم مینویسه فایل موجود نیس میشه مشکل رو بررسی کنید دوساعته دارم تلاش میکنم سلام دوست عزیز متاسفانه فایل ها از روی سایت 4shared پاک شدند، فایل اول رو تونستم پیدا کنم و دوباره آپلود شد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده