RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ شاید بتوان گفت کاربردیترین آموزشهای تصویری انجام یک پروژه از همان شروع آموزش بوده، که تا انتها با ادامه آموزش پروژه نیز تکمیل میگردد . این مجموعه آموزشی ، آموزش ساخت یک خودرو را از ابتدا با مدلسازی ، تکسچرینگ ، نورپردازی و ساخت یک افکت پیشرفته را در AfterEffect اموزش میدهد . ویژگیهای محموعه آموزشی : - تهیه blueprint ماشین - تعیین استراتژی مدلسازی (Hi Poly) - تکمیل مدلسازی و نقاط ریز مدل - متریال دهی مدل - نور پردازی مدل - تنظیمات رندر و رندر نهایی - اصلاح رنگها - ایجاد افکت (در نرم افزار AfterEffect) - و ... دانلود با حجم 3.43GB در 9 بخش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل ها: www.vatandownload.com *********** برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
جوجه کوچولو 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ با سرعت اینترنتی که من دارم بی خیالش شدم ولی دستتون درد نکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده