رفتن به مطلب

استفاده از تبخير كننده فيلم ريزان و صعودي براي تغليظ آب پرتقال بومي


محمــد

ارسال های توصیه شده

استفاده از تبخير كننده فيلم ريزان و صعودي براي تغليظ آب پرتقال بومي

سمناني رهبر مجتبي*,كاغذچي طاهره

* دانشگاه امام حسين (ع)

آب ميوه ها به دليل وجود ويتامين ها، پروتئينها و مواد آلي ديگر نسبت به عمليات تبخير حساس بوده و به همين دليل تبخير آنها بايد در تجهيزاتي صورت پذيرد كه کمترين زمان اقامت و حداكثر راندمان را دارا باشند تا امکان تخريب اجزاء آن به حداقل برسد. وجود اين خصيصه در تبخير كننده هاي لوله اي فيلم ريزان و صعودي آنها را براي تغليظ آب ميوه بسيار مناسب ساخته است. در اين تحقيق تغليظ آب پرتقال بدست آمده از مناطق شمالي ايران در يك پايلوت نيمه صنعتي متشكل از يك تبخير كننده دو مرحله اي حاوي فيلم ريزان و صعودي انجام داده و تغييرات ضخامت فيلم مايع، ضرايب انتقال حرارت و زمان اقامت سيال مورد بررسي قرار گرفته است. نتايج نشان مي دهند كه تغييرات ضخامت فيلم مايع، ضريب انتقال حرارت و خواص ئيدروديناميكي و حرارتي سيال كاملا در محدوده جريان آشفته است و مي توان با انجام شش مرحله، آب ميوه را به غلظت مناسب رساند و به حد استاندارد لازم براي نسبت غلظت كنسانتره به اسيديته دست يافت.

كليد واژه: تبخير، آب پرتقال، خلاء، فيلم ريزان، فيلم صعودي، ضريب انتقال حرارت، درجه بريکس

منبع:http://www.parsbiology.com

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...