هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 خب دیگه از عنوان مشخصه کوتاه باشه بهتره و مربوط به عکس 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 جد بزرگ نهنگ قاتل،ماهی ها را گول زد. او به ماهی ها گفت،من شما را دوست دارم،شنا به هر نحوی در دریا آزاد است،ماهی ها همه حق شنا دارند. اما ازهمون روزهای اول،سگ ماهی ها،جدا شدند،شدند پاچه خوار نهنگ قاتل. از بس گفتند،ما همه ناهار توییم ای نهنگ،که نهنگ واقعا فکر کرد خبریه..... کوسه ها و اره ماهی ها هم زیر قبای نهنگ قاتل رفتند. اکنون ماهی،به نهنگ قاتل میگه فقط لطفا برو،نذار بیشتر از این ماهی دودی شویم..... 3
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 دختره : نگفتی الان قرار کجا بریم پسره: گفتم که قم زیارت حضرت معصومه .. 1
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 پسره:میگم اینجوری بد حجاب میگردی اشکال شرعی نداره دختره:بمیر باباآآآ... 2
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 دختره: چیه زل زدی بهم نقشتو نیگاه کن که وارونه گرفتی پسره:نه حواسم هست وارونه راحت تر می خونم 2
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 دختره: میگم این چه کاریه عکس ما رو گزاشته تو تالار ازاد برا مسابقه اینم شد تاپیک پسره:..اره دیگه از بس اونجا ازادی زیاد هرکاری خواستن میکنند ..خوشبحال شون)
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 دختره : میگم یه وخت قطار چپ نشه پسره: نه بابا اینجا خارجه، ایران نیست که
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 دختره:میگم اون حرفای اسی چه ربطی داره به عکس پسره: اره معلومه طفلی خیلی داآآغونه..ا 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 دختره:میگم اون حرفای اسی چه ربطی داره به عکس پسره: اره معلومه طفلی خیلی داآآغونه..ا حرفای من تو نقشه جغرافیایی است که دسته دختره و پسره بود....... اول نقشه دریا خاورمیانه را دیدند،حالا با هم دیالوگ میکنند. 1
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 حرفای من تو نقشه جغرافیایی است که دسته دختره و پسره بود....... اول نقشه دریا خاورمیانه را دیدند،حالا با هم دیالوگ میکنند. مخلص حاج اقا هم هستیم تو حرفات همش درسته چه بی ربط چه با ربط:flowerysmile: 1
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 دختره:میگم اینجوری پیش بره هیچکی شرکت نکنه خودش اول میشه پسره: چه فایده جایزه نداره که
ارسال های توصیه شده