هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ خب دیگه از عنوان مشخصه کوتاه باشه بهتره و مربوط به عکس 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ جد بزرگ نهنگ قاتل،ماهی ها را گول زد. او به ماهی ها گفت،من شما را دوست دارم،شنا به هر نحوی در دریا آزاد است،ماهی ها همه حق شنا دارند. اما ازهمون روزهای اول،سگ ماهی ها،جدا شدند،شدند پاچه خوار نهنگ قاتل. از بس گفتند،ما همه ناهار توییم ای نهنگ،که نهنگ واقعا فکر کرد خبریه..... کوسه ها و اره ماهی ها هم زیر قبای نهنگ قاتل رفتند. اکنون ماهی،به نهنگ قاتل میگه فقط لطفا برو،نذار بیشتر از این ماهی دودی شویم..... 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ دختره : نگفتی الان قرار کجا بریم پسره: گفتم که قم زیارت حضرت معصومه .. 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ پسره:میگم اینجوری بد حجاب میگردی اشکال شرعی نداره دختره:بمیر باباآآآ... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ دختره: چیه زل زدی بهم نقشتو نیگاه کن که وارونه گرفتی پسره:نه حواسم هست وارونه راحت تر می خونم 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ دختره: میگم این چه کاریه عکس ما رو گزاشته تو تالار ازاد برا مسابقه اینم شد تاپیک پسره:..اره دیگه از بس اونجا ازادی زیاد هرکاری خواستن میکنند ..خوشبحال شون) لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ دختره : میگم یه وخت قطار چپ نشه پسره: نه بابا اینجا خارجه، ایران نیست که لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ دختره:میگم اون حرفای اسی چه ربطی داره به عکس پسره: اره معلومه طفلی خیلی داآآغونه..ا 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ دختره:میگم اون حرفای اسی چه ربطی داره به عکس پسره: اره معلومه طفلی خیلی داآآغونه..ا حرفای من تو نقشه جغرافیایی است که دسته دختره و پسره بود....... اول نقشه دریا خاورمیانه را دیدند،حالا با هم دیالوگ میکنند. 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ حرفای من تو نقشه جغرافیایی است که دسته دختره و پسره بود....... اول نقشه دریا خاورمیانه را دیدند،حالا با هم دیالوگ میکنند. مخلص حاج اقا هم هستیم تو حرفات همش درسته چه بی ربط چه با ربط:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ دختره:میگم اینجوری پیش بره هیچکی شرکت نکنه خودش اول میشه پسره: چه فایده جایزه نداره که لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده