M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۸ سلام.کسی از دوستان با این نرم افزار آشنایی داره؟ 1 لینک به دیدگاه
Siamak 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۸ سلام. نه دقیقا ولی یه فایل دارم. امیدوارم به دردت بخوره. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۸ ممنون.ولی من دنبال Air pack fluent هستم. 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۸ البته من در این زمینه تجربه ایی ندارم اما فکر میکنم نرم افزاری که می خوای تو همون انسیس باشه اینجا را نگاه کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۸ سلام.تمام خدمات این سایت فروشیه؟یا میشه دانلود هم کرد؟ لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۸ فکر نکنم بشه تازه قیمتش هم گرونه :icon_pf (34): شاید بشه از طریقی نسخه رجیستر نشدو را گیر اورد اما چه طورشو نمی دونم . 1 لینک به دیدگاه
Siamak 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ من یه 4 صفحه ای دارم. فکر کنم بد نباشه. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ ممنون.واقعا مفید بود.ولی من و دوستام میخواهیم یک محیطی را در این فضا مدل سازی کنیم از اینرو خیلی به help این نرم افزار احتیاج سریع داریم ولی تا حالا پیداش نکردیم 1 لینک به دیدگاه
Siamak 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۸ سلام. 1 اگه تهرانی برو مجتمع پایتخت طبقه 3 (توی راهرو) از فروشگاهها بخواه که برات گیر بیارن(hack) کنند. 2 با نرم افزار shariza میتونی برنامه یا help رو گیر بیاری. 2 لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ ممنون.ولی من دنبال Air pack fluent هستم. air pack نه airpak.درستش اینه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
UORI TIMANOV 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ من باهاش کار کردم قبلا" زیر مجموعه فلوئنت بوده بعد انسیس اون خرید اما نمی دونم چرا انسیس اون دیگه تو ماژولهاش قرار نمی ده ورژن اون الان خیلی قدیمی و ورزن جدید کرکی براش نیست . نرم افزارها ی خیلی بهتری ازاین نرم افزار اومده . کار کردن باهاش کمی سخته با emule میتونی اخرین ورژن رو دانلود کنی اما بسختی هلپش گیر میاید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده