Amin 6457 ارسال شده در 26 اسفند، 2009 البته من در این زمینه تجربه ایی ندارم اما فکر میکنم نرم افزاری که می خوای تو همون انسیس باشه اینجا را نگاه کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Amin 6457 ارسال شده در 26 اسفند، 2009 فکر نکنم بشه تازه قیمتش هم گرونه :icon_pf (34): شاید بشه از طریقی نسخه رجیستر نشدو را گیر اورد اما چه طورشو نمی دونم . 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2009 ممنون.واقعا مفید بود.ولی من و دوستام میخواهیم یک محیطی را در این فضا مدل سازی کنیم از اینرو خیلی به help این نرم افزار احتیاج سریع داریم ولی تا حالا پیداش نکردیم 1
Siamak 109 ارسال شده در 30 اسفند، 2009 سلام. 1 اگه تهرانی برو مجتمع پایتخت طبقه 3 (توی راهرو) از فروشگاهها بخواه که برات گیر بیارن(hack) کنند. 2 با نرم افزار shariza میتونی برنامه یا help رو گیر بیاری. 2
ali.ghashange13 396 ارسال شده در 25 دی، 2012 ممنون.ولی من دنبال Air pack fluent هستم. air pack نه airpak.درستش اینه:icon_pf (34): 1
UORI TIMANOV 14 ارسال شده در 13 اسفند، 2013 من باهاش کار کردم قبلا" زیر مجموعه فلوئنت بوده بعد انسیس اون خرید اما نمی دونم چرا انسیس اون دیگه تو ماژولهاش قرار نمی ده ورژن اون الان خیلی قدیمی و ورزن جدید کرکی براش نیست . نرم افزارها ی خیلی بهتری ازاین نرم افزار اومده . کار کردن باهاش کمی سخته با emule میتونی اخرین ورژن رو دانلود کنی اما بسختی هلپش گیر میاید
ارسال های توصیه شده